eşimle zorlu bir süreç geçirdik dırdır kavga inatlaşma o bnim canımı yakar ben iki katını yaparım falan. en son eşim face hotmail ve telefon pin kodunu değiştirdi. yeter benim özelim artık diye. resmen kuduruyorum. arkadaşıma söyledim ikimizinde çok samimi arkadaşıdır. oda pin kodu saklayan telefonu sesssizde olan adamdan korkucaksın ama x de hiç öle bişi yapıcak biri değil. sen yinede gözünü ayırma dedi. eşim öle netten falan pek anlamaz bunun zamanında mail adresinide ben almıştım. orayada bilgi maili olarak kendiminkini yazmıştım. şifreler değişeli uzun zaman oldu. dünde şeytan dürttü şifreleri kırdım. ama tertemiz face i. üstelik istese arkadaş ble ekleyebilir. çünkü sinirleip kendisini engellemiştim ve onu göremiyorum face imden. mesajlarına baktım. arama geçmişinde bile tek falso yok. hata kendisine arkadaşlık isteği yollayanları bile yoksaymış eklememiş.uzun zamandırda allah bozmasın aramız eskisi gibi çok iyi maşallah diyim. kesin girmeye çalışınca beni arıycak. sinirlimi olur acaba. bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum. offf hiç söylemesemmi. yoksa o yanımdayken kurtarmış gbimi yapsam bide gülerim ben. ahhh ah niye güvenmezsin kocana. ama napıyım sırf beni kıskançlıktan kudurtmak için yapmadığı şey kalmadı.
sorarsa ne desem acaba. bide şifre koymuşumki yeni onu görse dahada sinirlenecek. dalga geçer gbi yazdım.
sorarsa ne desem acaba. bide şifre koymuşumki yeni onu görse dahada sinirlenecek. dalga geçer gbi yazdım.
Son düzenleme: