• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime nasıl söyliycem yada söylemesem mi?

Bence söyle gitsin kızmaz herhalde ..Sen sinirle değiştirince ben de o sinirle ne saklıyor diye düşündüm
ve baktım ne var bunda de..Karı-koca arasında özel mı olurmus kocacıgım bır kez daha guvenımı
kazandın de öp:)

Ya arkadaşlar güvensiz evlilik mi olur diye iyi güzel diyosunuz da
Burda neler okuyoruz her gün ne dağ gibi güvenenler neler yaşıyor.
Seviyoruz aman aşk pıtırcığım kocam,güvensiz evlilik mi olur tamam
da bir yere kadar eşler birbirlerine rest çekemez öyle özel alanım bilmem ne diye
resmen sizi o kışkırtmış oluyor bu durumda..
Kendiniz de diyorsunuz şifreleri bilirdim hiç bakmazdım ama böyle yapınca
dayanamadım diye..
Ben yerinizde olsam aynen bu cümleyle açıklardım şifrelerini bilirken hiç bakmazdım
ama sen şifrelerini değişerek beni bu davranışa ittin..
Bence bu konuyu güzellikle kapat yoksa senden gizli pek çok hesabım
şifrem olabilir şekerim derdim:21:

adam ne güzel demis
özel hayatim bu rahat birak diye
neden illa özel hayatina müdahale ediyorsunuz
evlisiniz diye herseye karismak zorunda misiniz
insanlar evli olabilirler ama herkesin bride kendi özeli vardir
biraz rahat birakmak lazim
ve güvenmek lazim

Eşe güvenmeye sonuna kadar varım, evet eşlerimize güveneceğiz, fakat göz göregöre yapılana da göz yumamayız. Adam benim özelim desin, şifreleri değiştirsin (ki konu sahibi biliyor diye özellikle değişiyor şifreler) bizde öyle oturalım öyle mi ?
Ben olsam ben de bütün şifrelerimi değiştirirdim.

eşimle zorlu bir süreç geçirdik dırdır kavga inatlaşma o bnim canımı yakar ben iki katını yaparım falan. en son eşim face hotmail ve telefon pin kodunu değiştirdi. yeter benim özelim artık diye. resmen kuduruyorum. arkadaşıma söyledim ikimizinde çok samimi arkadaşıdır. oda pin kodu saklayan telefonu sesssizde olan adamdan korkucaksın ama x de hiç öle bişi yapıcak biri değil. sen yinede gözünü ayırma dedi. eşim öle netten falan pek anlamaz bunun zamanında mail adresinide ben almıştım. orayada bilgi maili olarak kendiminkini yazmıştım. şifreler değişeli uzun zaman oldu. dünde şeytan dürttü şifreleri kırdım. ama tertemiz face i. üstelik istese arkadaş ble ekleyebilir. çünkü sinirleip kendisini engellemiştim ve onu göremiyorum face imden. mesajlarına baktım. arama geçmişinde bile tek falso yok. hata kendisine arkadaşlık isteği yollayanları bile yoksaymış eklememiş.uzun zamandırda allah bozmasın aramız eskisi gibi çok iyi maşallah diyim. kesin girmeye çalışınca beni arıycak. sinirlimi olur acaba. bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum. offf hiç söylemesemmi. yoksa o yanımdayken kurtarmış gbimi yapsam bide gülerim ben. ahhh ah niye güvenmezsin kocana. ama napıyım sırf beni kıskançlıktan kudurtmak için yapmadığı şey kalmadı.

sorarsa ne desem acaba. bide şifre koymuşumki yeni onu görse dahada sinirlenecek. dalga geçer gbi yazdım.

Bence evliliğinizde genel anlamda eşinizle çok fazla inatlaşmayın gereksiz inat ve altta kalmama duygusu evlilikte çok şeyi eritiyor. Güven önemli, kendiniz demişsiniz bilirdim ama bakmazdım diye, size olan sinirinden değiştirmişse şifrelerini, bu kırma işini abartmadan açıklayın ve bundan sonra da bu duruma zemin hazırlamayın. Eşinizi bile bile sinirlendirmeyn onun da size bunu yapmasına izin vermeyin. Boş şeylerle evliliğinizi ve hayatınızı zehir etmeyin. Şüphe ve güvensizlik günden güne azar azar bir şeyler koparır götürür sizden.

olduğu gibi anlatıp bundan sonra eşinize güvenmeyi seçin bence ....

en azından ben öyle yapıyorum,aman neler duyuyoruz acaba bişey yapıyormu diye düşünüp hayatımı zehir edemem, aklıma bile gelmez...ben ona güvenirim güvenimi zedelerse kaybeden ben olmam sadece üzülürüm ...

Eğer şifreleri bilmediğinizde içiniz rahat etmiyorsa bence açık açık söyleyin. Bu davranışın sizi kışkırttığını anlatın. Normalde şifreleri bilirken bile çok sık bakmadığınızı, ona güvendiğinizi, bunun güvensizlikten değil de meraktan ileri geldiğini ifade edin. Sonra da çok mutlu olduğunuzu söyleyin, hiçbir kötü unsur barındırmadığı için face'i. :)

Yalnız söylemeden edemeyeceğim umarım yanlış anlamazsınız siz burda derdinizden bahsediyorsunuz ama ben şu cümlenizle kahkahayı patlattım : "bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum. " :9:

Son düzenleme:
Evlilikte özel olmaz bence, olmamalı da...
O zaman sevgililikten başka ne anlamı kalır ki?

Adam bilerek şifreleri degiştirirse, bu direkt karşıdakini şüphelendirir.

Erkeklerin de böyle garip davranışlarına gıcık oluyorum.
Madem eşinin güvenmesini istiyorsun, o zaman gizlin saklın olmayacak.
Böyle oyunlarla güven zedelemeyeceksin.

Şahsen benim başıma böyle bir şey gelse , ben de aynısını yapardım.
Eve gelince de açıkça yukarda söylediklerimi söylerdim. :)

:):):) sana kızarsa sende elmi yaman beni yaman dersin sen değiştir ben kırarım şifreleri de:) şaka bi tarafada bence bi süre ona güvendiğini göster kocan nasıl değişir bak o zaman

Eski sifremi hatirlamiorm derse mail adresine yonlendiriyor, konu sahibi mail adresi olarak kendi mail adresini yazmis.

Bu ble cok sinir bozucu, ben esinin yerinde olsam acayip sinirlenirdim. Evli olanlar birbirinde birsey gizlememeli diye bir sey yok bana gore, esim facebook sifremi bilmez ben de onunkini bilmem.

Bu kadar buyuk bir sorunsa sizin icin bunu acikca konussaydiniz, mail adresi olarak kendinizinkini yazmak falan resmen karsindakini salak yerine koymak

kendi mailimi gizlice yazmadım canım. kendisine adres almamı o istedi eski maili uzun süre girmediğinden kapanmıştı şifreyide hatırlamıyodu. hatırlatma mailine benim mailimi yazıyımmı demiştim ozaman. tabi kırmak için araştırırken bende bunu hatırlamıyodum. bide baktım şu adrese gönderiyimmi. diye soruyo o adreste benimkisi. baştan böyle gizliik saklılık olsa sorun olmazdı belki birden olunca sinir oluyo insan. bide tahrik var. sürekli sen halledersin bulursun bi yolunu falanlar. eime konduramıyorum ama gıcık oldum işte. meğer ben ne kıskançmışım şimdi anlıyorum. adam benden hiç bişeyini gizlemediğinden kıskanç değilim sanıyodum bende.

ben olsam söylerim direk ama suçlu psikolojisiyle değil
ayrıca şifreler gizlenicek kadar ne olabilir eşler arasında
sevgilim benim mail şifremi kırıp girmişti eski sevgilimin eski maillerini silmeyi unutmuşum onları bulmuştu
ben de sorun yapmadım hatta kırmasını kafaya bile takmadım o da bişey karıştırmadığımı anlayınca rahatladı
face şifremı de biliyordu kendi değiştirtti sonra hala da söylememi istemez
üstüne gitme bence inada bağlamışsınız bu kadar abartılacak bişey değil bu şifreler o da inat yapmasın bence çok saçma eşinden gizleyecek ne özeli olabilir ki

evet canım gizlenecek bişeyi yok. sanırım benim sadece çocuk odaklı yaşamam sinirini bozdu oda dikkati kendine çekmeye çaışıyo diye düşünüyorum. başarılıda oluyo yani :))

Benim eşim de bir tartışma sonucu bütün şifrelerini değiştirdi.Bu da yetmiyormuş gibi teline şifre koydu.Yani o şifreyi bilmeden ne mesajlarına bakabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum.Onun yaptığı ne varsa ben de yaptım.Telim şifreli şuanda yalnız bu işin sonu kötü bitecek.

çok şükür beni anlayacak biri. şimdi insanlara bunu söyleyince yadırgıyolar. ama birden bire böyle bişey olunca sinir oluyo insan 5 yıl herşey ulu orta biirden gizlilikler. şüphelenicem. hiçte kondurulacak biri değil. ama benim kocam aldatmaaz diyende aldatılma adayıdır bir nevi. bide hiç öle telini karıştırıyım falan face ine gireyim olayım yoktur. bigün dedim. telini ver kontürüm yook. birini arıycam. tel kapalı dedi. şifresini sordum. düşün aklımda bile değil. eskiden biliyodum çünkü. ben açarım dedi. öle gelişti yani bizim olayda. tabi bizimde öncesi var. birden olmadı bu olay. bide face ve hotmail ifrelerini önceden bilme nedenim adreslerini bana açtırmıştı. şifreyi ben bakmayım gir dedim. benim senden ne saklım olacak. sen yazabilirsin demişti. dahada girmemiş belli face ine. yarın. ctesi belki yoğunluğu olmazda girmeye çalışır.

bence hiç söyleme.. ama çaktırmayacaksan.. güvenini falan sarsarsın neme lazım...

Ay kızmayın ne olur ama çok güldüm buna yaaa :1: :1: :1:
Çok şeker yazmışsınız valla :1: :1:
Ben olsam arkadaşların dediği gibi "sen değiştirirsen ben de kırarım" diye üstüne atlarım adamın :1:

gül hayatım gül. zaten çok komik bi durum oluyo hani ağlasammı gülsemmi öle arada bir surat ifadesi.:))ya zaten ne dersem diyim kesin anlıycak benim yaptığımı. delil olmasa bile biliyo kafaya taktığımı yapacağımı. artık bizimkisi inatlaşmaya döndü çünkü. yaşamayan bilmez insan sinir olunca şüphe duyunca neler yapabilir. he isterse şurdada yapar burdada yapar. gerekirse öylede takip ederdim. o andada basardım. 5 yıllık evliyim ilk defa böyle bişeyin peşine düştüm diyorum. vardır herhalde bir nedeni yahu. bundan önceki adresinin şifresini hiç sormadım bile. telini alıp bikere kurcalamadım diyorum. daha nediyim.

Bence söyle gitsin kızmaz herhalde ..Sen sinirle değiştirince ben de o sinirle ne saklıyor diye düşündüm
ve baktım ne var bunda de..Karı-koca arasında özel mı olurmus kocacıgım bır kez daha guvenımı
kazandın de öp:)

canım benim senin konunu hep takip ediyorum allah yardımcın olsun. bizimde bebekten sonra zor bi dönemimiz oldu burda birçok bayan bebekten sonra aldatılıyo yazılıyo buraya sanırım birazda bunun etkisi oldu. şimdi özeli var herkesin falan yazılıyo. ama bu hikayenin aynısının sonu farklı olanlar var bu sayfada. yani sonunda eşimin başka kadınlarla şöle böle yazıştığını gördüm diyenler. ben şimdi biliyorumki mesela tek nedeni beni kızdırmak istemesi. he bidaha şüphelenirsem düşmemmi peşine tabiki düşerim. ben onu sevrken o nasıl başkasına bakar. cortlatırım o gözleri.

Ya arkadaşlar güvensiz evlilik mi olur diye iyi güzel diyosunuz da
Burda neler okuyoruz her gün ne dağ gibi güvenenler neler yaşıyor.
Seviyoruz aman aşk pıtırcığım kocam,güvensiz evlilik mi olur tamam
da bir yere kadar eşler birbirlerine rest çekemez öyle özel alanım bilmem ne diye
resmen sizi o kışkırtmış oluyor bu durumda..
Kendiniz de diyorsunuz şifreleri bilirdim hiç bakmazdım ama böyle yapınca
dayanamadım diye..
Ben yerinizde olsam aynen bu cümleyle açıklardım şifrelerini bilirken hiç bakmazdım
ama sen şifrelerini değişerek beni bu davranışa ittin..
Bence bu konuyu güzellikle kapat yoksa senden gizli pek çok hesabım
şifrem olabilir şekerim derdim:21:

gerçekten bende güvenimi kaybetmeye başlamıştım. sırf bu yüzden sevgimin azaldığını hissediyodum. ee şimdi boşayımmı adamı daha bişey bilmeden. bide öle biriki desem boşıycam seni bişeyler saklıyon. gel açayım bak bişey yok diyip geçmez önüme ikimizdede köpek gibi inat gurur. e tabi bide canım 1 evlatlı yuva. he bulsaydım bişey ne yapardım. içim rahat sen beni aldatmışsın der. çeker kapıyı çocuğumla çıkardım. şimdi nemi oldu eşime karşı güvenim gelince aşkımda aynen eski haline döndü. oda farkına vardı bunun. oda mutlu bende mutlu.
hayatımda hiç karşılıksız aşık olmadım ben. beni sevdiğini sanmam gerek önce. öle başka kadının artığı olacak adamıda istemem. çok katıyım sanırım ama. öle işte.
bide benim öle gizli saklı bişeyler karıştırmayacağımı çok iyi bilir inadına bile olsa gizli iş çevirmem. belkide bu yüzden bukadar sinir oluyorum gizliliğe. kızacağını bilsemde sonuçta hep doğruyu söylerim.

Son düzenleme:
:):):) sana kızarsa sende elmi yaman beni yaman dersin sen değiştir ben kırarım şifreleri de:) şaka bi tarafada bence bi süre ona güvendiğini göster kocan nasıl değişir bak o zaman

valla canım demiştim ya başta badireler atlattık baya. uzun zamandırda gayet iyiyiz. ama şifreden taviz vermedi hiç. hatta en son banka kartınıda fırlattım al bunun şifresinide değiştir buda senin özelin dedim. ama onu değiştirmiyo. ama şimdi ben güvenince tekrar halim hareketim baya değişti haliyle oda daha iyiye doğru gidiyo. şimdi tepkisini merak ediyorum. ya dediğim salak gülümsemeyle kalıcam. ya açıp direk kzıcakki bunu hiç yapmaz. önce bi beni yoklar kavgaya müsaitmiyim modum nasıl modum düşükse hemen kavgayla üste çıkar. yada sen çok çakal birisin diye direk sırıtarak telefon açıcak. sonuncusu olucak diye tahmin ediyorum. umuyorum. inşallah. dinimiz. amin :)

ne oldu bu işin sonu walla merak ettim :) bence sen haklısın ben olsam birden iptal ederdim face msn i telefonu filan kırardım heralde :) ama sanırsam oda belki senin bu tavrından hoslanıyo öyle yapıyo çünkü benim kocam öyle kızdırmak çok hosuna gidiyo beni :)

Şu internet çıktı hiçbir sorun lmayan evliliklerde bile sorun çıkar oldu. Ben anlamıyorum yanii face, mail, msn kurcalayıp ne öğrenilecek.

Ben eşimin hiçbir şifresini bilmem merak etmem. Face de zaten resimlerimiz var birlikte çekincesi olsa koymaz, msniyle yanımda da konuşur. Zaten niyeti bozmuş olan adam sana onların şifresini verir dışarıda başka isimle şifreyle yenisini alır yanii yeter ki istesin. Güvenmeyi bileceksiniz kurcalamayacaksınız bana eşim yapsa çok bozulurum mesela nasıl güvenmez diye o da bana yapmaz aynsıını ben eşimin davranışlarına dikkat ederim bana karşı ilgili mi, benimle vakit geçiyormu, yakın arkadaş çevresi beni tanıyor mu, telefonuyla gizli kıonuşmalar yapıyor mu, telini hep saklıyor mu, evde duruyor mu tatilleri yanımda mı geçiriyor ya da nereye gidiyorsaa ben biliyor muyum tanıdığım kişiler mi tamam yani daha ne var..

Back
X