- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle zorlu bir süreç geçirdik dırdır kavga inatlaşma o bnim canımı yakar ben iki katını yaparım falan. en son eşim face hotmail ve telefon pin kodunu değiştirdi. yeter benim özelim artık diye. resmen kuduruyorum. arkadaşıma söyledim ikimizinde çok samimi arkadaşıdır. oda pin kodu saklayan telefonu sesssizde olan adamdan korkucaksın ama x de hiç öle bişi yapıcak biri değil. sen yinede gözünü ayırma dedi. eşim öle netten falan pek anlamaz bunun zamanında mail adresinide ben almıştım. orayada bilgi maili olarak kendiminkini yazmıştım. şifreler değişeli uzun zaman oldu. dünde şeytan dürttü şifreleri kırdım. ama tertemiz face i. üstelik istese arkadaş ble ekleyebilir. çünkü sinirleip kendisini engellemiştim ve onu göremiyorum face imden. mesajlarına baktım. arama geçmişinde bile tek falso yok. hata kendisine arkadaşlık isteği yollayanları bile yoksaymış eklememiş.uzun zamandırda allah bozmasın aramız eskisi gibi çok iyi maşallah diyim. kesin girmeye çalışınca beni arıycak. sinirlimi olur acaba. bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum. offf hiç söylemesemmi. yoksa o yanımdayken kurtarmış gbimi yapsam bide gülerim ben. ahhh ah niye güvenmezsin kocana. ama napıyım sırf beni kıskançlıktan kudurtmak için yapmadığı şey kalmadı.
sorarsa ne desem acaba. bide şifre koymuşumki yeni onu görse dahada sinirlenecek. dalga geçer gbi yazdım.
Eski sifremi hatirlamiorm derse mail adresine yonlendiriyor, konu sahibi mail adresi olarak kendi mail adresini yazmis.
Bu ble cok sinir bozucu, ben esinin yerinde olsam acayip sinirlenirdim. Evli olanlar birbirinde birsey gizlememeli diye bir sey yok bana gore, esim facebook sifremi bilmez ben de onunkini bilmem.
Bu kadar buyuk bir sorunsa sizin icin bunu acikca konussaydiniz, mail adresi olarak kendinizinkini yazmak falan resmen karsindakini salak yerine koymak
ben olsam söylerim direk ama suçlu psikolojisiyle değil
ayrıca şifreler gizlenicek kadar ne olabilir eşler arasında
sevgilim benim mail şifremi kırıp girmişti eski sevgilimin eski maillerini silmeyi unutmuşum onları bulmuştu
ben de sorun yapmadım hatta kırmasını kafaya bile takmadım o da bişey karıştırmadığımı anlayınca rahatladı
face şifremı de biliyordu kendi değiştirtti sonra hala da söylememi istemez
üstüne gitme bence inada bağlamışsınız bu kadar abartılacak bişey değil bu şifreler o da inat yapmasın bence çok saçma eşinden gizleyecek ne özeli olabilir ki
Benim eşim de bir tartışma sonucu bütün şifrelerini değiştirdi.Bu da yetmiyormuş gibi teline şifre koydu.Yani o şifreyi bilmeden ne mesajlarına bakabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum.Onun yaptığı ne varsa ben de yaptım.Telim şifreli şuanda yalnız bu işin sonu kötü bitecek.
Ay kızmayın ne olur ama çok güldüm buna yaaa![]()
![]()
![]()
Çok şeker yazmışsınız valla![]()
![]()
Ben olsam arkadaşların dediği gibi "sen değiştirirsen ben de kırarım" diye üstüne atlarım adamın![]()
Bence söyle gitsin kızmaz herhalde ..Sen sinirle değiştirince ben de o sinirle ne saklıyor diye düşündüm
ve baktım ne var bunda de..Karı-koca arasında özel mı olurmus kocacıgım bır kez daha guvenımı
kazandın de öp:)
Ya arkadaşlar güvensiz evlilik mi olur diye iyi güzel diyosunuz da
Burda neler okuyoruz her gün ne dağ gibi güvenenler neler yaşıyor.
Seviyoruz aman aşk pıtırcığım kocam,güvensiz evlilik mi olur tamam
da bir yere kadar eşler birbirlerine rest çekemez öyle özel alanım bilmem ne diye
resmen sizi o kışkırtmış oluyor bu durumda..
Kendiniz de diyorsunuz şifreleri bilirdim hiç bakmazdım ama böyle yapınca
dayanamadım diye..
Ben yerinizde olsam aynen bu cümleyle açıklardım şifrelerini bilirken hiç bakmazdım
ama sen şifrelerini değişerek beni bu davranışa ittin..
Bence bu konuyu güzellikle kapat yoksa senden gizli pek çok hesabım
şifrem olabilir şekerim derdim![]()
:):):) sana kızarsa sende elmi yaman beni yaman dersin sen değiştir ben kırarım şifreleri de:) şaka bi tarafada bence bi süre ona güvendiğini göster kocan nasıl değişir bak o zaman