Eşime nasıl yardımcı olabilirim

Ellemeyin karışmayın. Böyle insanların yanınızda olmasındansa, yetim öksüz gibi olmak daha iyidir. Gereksiz duygusallık yapmayin

İçini rahat tut, daha bulaşamazlar bence. Nasıl insanlarsa kendi oğulları tırım tırım kaçmış onlardan. Her şey eşte bitiyor.
Öyle gerçekten ben artık umursamıyorum ama eşim bazen üzülüyor birde yakın akraba olunca sürekli sağdan soldan bir şeyler duyuyoruz o yıpratıyor biraz kızımı bile kıskanan eşim kızımızı seviyor diye laf eden biri sadece eşime laf eden biti

Öyle gerçekten ben artık umursamıyorum ama eşim bazen üzülüyor birde yakın akraba olunca sürekli sağdan soldan bir şeyler duyuyoruz o yıpratıyor biraz kızımı bile kıskanan eşim kızımızı seviyor diye laf eden biri sadece eşime laf eden biti
Söyleyin herkese laf getirip götürmesinler. Bu iletişimsizlikte kötü olur. Laflar yolda mutasyon geçirip gidiyo geliyo çünkü.

Söyleyin herkese laf getirip götürmesinler. Bu iletişimsizlikte kötü olur. Laflar yolda mutasyon geçirip gidiyo geliyo çünkü.
Eşimin işi gereği bulunduğumuz şehirde kimse yok zaten soyutlandık bizde kendimizi çok nadir görüşüp konuluyoruz artık birbirimize destek çıkıyoruz

Esin yok demesine ragmen kayınpeder nasil kopardı para esınden, gasp mı etti?
Biber gazı mı sıktı Esine cüzdanını mı asırdı?
Esin elleriyle vermedı mı parayı?
Elle verilen para koparılan para olmaz elle verilen para olur.

Bayram sabahı bayramınız mübarek olsun der telefonu kapatırsınız. Ama başka türlü hayatınıza yaklaştırmazsınız.

Eşiniz eninde sonunda bir şekilde annesiyle ve kız kardeşiyle konuşur, görüşür. Bence o anne ve baba onda olduğu sürece yakasından hiç düşmezler. Para bitince, bir şekilde yine rahatsızlık verirler. Kaynananızın, kayınbabanızın ve en nihayetinde görümcenizinde tek paylaşamadığı, kıskandığı nokta eşinizin parası.
Bırakın madem biraz mesafe koyabildiyse, bunu korusun eşiniz. Azcık yüz bulunca yine tepesine çıkacaklardır.Kocaman olmuş ve birbiriyle hem geçinemeyip, hem ayrılmayan, sorunlu aileye, babalık yapmak zorunda değil.Sizin destek olacağınız bir durum yok. Sonuçta yaşattıkları sorunlar ve davranışlarından dolayı, sizede sıkıntı veriyorlar. Birbirleriyle uğraşmayı bırakınca, yine size yönelip, sizinle uğraşırlar. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Neyin vicdanını yapacaksınız.

Bayram sabahı bayramınız mübarek olsun der telefonu kapatırsınız. Ama başka türlü hayatınıza yaklaştırmazsınız.
Ben geçen bayram da aramadım. Eşim aradı bayramlarını kutlayıp kapattı. Ama bu bayram aramak istemiyorum diyor. Arasa iyi olur aslında ama tabiki aramasını istemiyorum. Sanırım istemeye istemeye eşime araması yönünde fikir vermeyeceğim bu sefer.

Ben geçen bayram da aramadım. Eşim aradı bayramlarını kutlayıp kapattı. Ama bu bayram aramak istemiyorum diyor. Arasa iyi olur aslında ama tabiki aramasını istemiyorum. Sanırım istemeye istemeye eşime araması yönünde fikir vermeyeceğim bu sefer.
Kendi oğulları bile bu denli soğumuş, hala böyle insanları araması için eşinizi mi iknaya çalışıyorsunuz? Ağzınızın tadı ile oturun evinizde, başınıza iş almayın bence.

Back
X