- Konu Sahibi boldredline
Kızlar merhaba eşim antidepresan kullanıyormuş yaklaşık 20 gündür ve benden saklıyormuş.
çok canım sıkıldı. hala kızgınım. birbirimizden böyle şeyleri saklamazdık.
nöroloji doktoruna gitmiş unutkanlığım var demiş o da seratonin hormonu eksikliğinden olabilir diyip antidepresan vermiş.
neymiş efendim benim o haplara karşı önyargım varmış. olabilir. ama yine de söylemeliydi.
çok kızgınım.
Üstelik şu an tedavi görüyoruz çocuğumuz olmuyor diye.
bu ilaç leblebi mi ya zaten çok zararlı bu adam nasıl beni düşünmez bizi düşünmez bi unutkanlık için antidepresan kullanır?
üstelik benden saklar.. söyleseydi o hormonu yükselten bitkisel destekler kullanabilirdik.
yaklaşık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. hiç bişey saklamamıştı ama bu güvenimi kaybettirdi.
onu hiç affedesim yok.
ona hiç buraya yazacak kadar sinirlenmemiştim daha önce.
"Alıntı 27yasemin kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım ılk basta kendını tam anlamıyla ıfade edebılmıs olsaydın belkıde bukadar onyargılı yorumlar yazılmıyacaktı ılk sayfayı okuyan senı sımarık olayları gozunde buyuten bırı olarak algıladı sayfaları okudukca ısın aslını anladım ben esıne neden kızdıgını vs vs bazı ınsanlar ılac kullanmayı sever kendını sureklı hasta zanneder belkıde esın depresyondadır
RABBIM en yakın zamanda sana bır bebış nasıp eylesın ınsallah"
eşim hala sadece unutkanlık için gittiğini ısrarla tekrar ediyor. ve ben istemediğim halde kanıt getireceğini söylüyor.
ama iş yerinde mutsuz eşim eğer benden başka bişey saklamıyorsa sorun işle alakalı.
eleman eksikliğinden dolayı istemediği ve çok iyi anlamadığı bi departmanda çalışıyor.
serototnin eksikliği varsa muhtemelen bundan kaynaklı.
canım sayfanın ilk başında olayın şokundaydım eşimle konuşunca birbirimizi üzüp tartışıyorduk.
ben de konuşmayı bıraktım ve iki gözüm iki çeşme o ilk satırları yazdım.
ve bu bdv ye çoğu insan bu ruh haliyle yazıyor.
belki benimki bi örnek olur ve arkadaşlar daha anlayışlı olmaya çalışır.
sağolsun blakk_swan arkadaşım ve bir kaç arkadaş daha sakinleştirici telkinlerde bulundu. gerek burdan gerek özelden.
şu an daha sakinim..
eşim gitmek istemiyor yeni bi ddoktora şu an onu ikna etmeye çalışıyorum.
her şey yolunda artık.
sorun çözüldüğüne göre konuyu da kapatabilirim tabi nasıl kapatıldığını bulabilirsem. :)
çok canım sıkıldı. hala kızgınım. birbirimizden böyle şeyleri saklamazdık.
nöroloji doktoruna gitmiş unutkanlığım var demiş o da seratonin hormonu eksikliğinden olabilir diyip antidepresan vermiş.
neymiş efendim benim o haplara karşı önyargım varmış. olabilir. ama yine de söylemeliydi.
çok kızgınım.
Üstelik şu an tedavi görüyoruz çocuğumuz olmuyor diye.
bu ilaç leblebi mi ya zaten çok zararlı bu adam nasıl beni düşünmez bizi düşünmez bi unutkanlık için antidepresan kullanır?
üstelik benden saklar.. söyleseydi o hormonu yükselten bitkisel destekler kullanabilirdik.
yaklaşık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. hiç bişey saklamamıştı ama bu güvenimi kaybettirdi.
onu hiç affedesim yok.
ona hiç buraya yazacak kadar sinirlenmemiştim daha önce.
"Alıntı 27yasemin kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım ılk basta kendını tam anlamıyla ıfade edebılmıs olsaydın belkıde bukadar onyargılı yorumlar yazılmıyacaktı ılk sayfayı okuyan senı sımarık olayları gozunde buyuten bırı olarak algıladı sayfaları okudukca ısın aslını anladım ben esıne neden kızdıgını vs vs bazı ınsanlar ılac kullanmayı sever kendını sureklı hasta zanneder belkıde esın depresyondadır
RABBIM en yakın zamanda sana bır bebış nasıp eylesın ınsallah"
eşim hala sadece unutkanlık için gittiğini ısrarla tekrar ediyor. ve ben istemediğim halde kanıt getireceğini söylüyor.
ama iş yerinde mutsuz eşim eğer benden başka bişey saklamıyorsa sorun işle alakalı.
eleman eksikliğinden dolayı istemediği ve çok iyi anlamadığı bi departmanda çalışıyor.
serototnin eksikliği varsa muhtemelen bundan kaynaklı.
canım sayfanın ilk başında olayın şokundaydım eşimle konuşunca birbirimizi üzüp tartışıyorduk.
ben de konuşmayı bıraktım ve iki gözüm iki çeşme o ilk satırları yazdım.
ve bu bdv ye çoğu insan bu ruh haliyle yazıyor.
belki benimki bi örnek olur ve arkadaşlar daha anlayışlı olmaya çalışır.
sağolsun blakk_swan arkadaşım ve bir kaç arkadaş daha sakinleştirici telkinlerde bulundu. gerek burdan gerek özelden.
şu an daha sakinim..
eşim gitmek istemiyor yeni bi ddoktora şu an onu ikna etmeye çalışıyorum.
her şey yolunda artık.
sorun çözüldüğüne göre konuyu da kapatabilirim tabi nasıl kapatıldığını bulabilirsem. :)
Son düzenleme: