Eşime olan güvensizliğim

Bu kadar falsosu olan adamla evlenmekle hata etmişsiniz. Bari çocuk yapmayın.

Öncelikle adamın hayatını zehir ediyorsunuz buna hakkınız yok. Bir de sormak çok garip geliyor bana mesela kocamı aldatsam evet canım aldattım mı diycem neden sorup duruyorsunuz ki
Güvenmiyorsan neden evlendin diyor haklı güvenmeyi seçtim şimdi neden böyle sorguluyorum bilmiyorum o zaman bu kadar sorgulamamıştım

Siz zaten aklamışsınız ki.Evlenmeden önce yakalamışsınız.O da mı bir bakıp çıkayım durumuydu?Başka bir kızla konuşmuş işte.
Bizi birbirimize biri önermişti iki kere görüştük her gün yazmıyorduk o süreçte bazen whatsapta çevrim içi olmasıyla anladım sordum arkadaşım dedi yurt dışında yaşıyordu eşim 15 yıldır Türkiye’ye yeni dönmüştü

Her gün yazışıyorduk konuşuyorduk yazacaktım yazamamışım

Yatakta yakalansa üstüme düştü derler.Çok kesin deliller olmasa hiç bir erkek itiraf etmiyor.
Kesin delilde bile itiraf etmeme yoluna gidiyolar sonuna kadar inkar o yuzden sormanın manasını merak ediyorum karşı taraf aldatıyorsa mesela kıs kıs gülüyodur içinden

Güvenmiyorsan neden evlendin diyor haklı güvenmeyi seçtim şimdi neden böyle sorguluyorum bilmiyorum o zaman bu kadar sorgulamamıştım
sorguluyorsanız bile bunu içten gizlice yapmak zorundasınız. Adam aldıyorsa aldatmadım deyip yemin edip içinden kıs kıs gülüyodur bir de üstüne sizi psikolojisi bozuk olmakla suçluyordur . Yok aldatmıyorsa da aklına düşürüyorsunuz aldatırım iki inkar eder bir yemin ederim affeder diyor

Evet bir buçuk yol önce olup tekrarlanmamış bir şey şimdi ne oldu da bu gündeme geldi diyor

Kesin delilde bile itiraf etmeme yoluna gidiyolar sonuna kadar inkar o yuzden sormanın manasını merak ediyorum karşı taraf aldatıyorsa mesela kıs kıs gülüyodur içinden
Burada bir konu vardı.Kadın eskortla görüşmeleri farkediyor.Adam önce sadece konuştum demiş.Deliller artınca evine gittim bir şey olmadı aramızda demişti.Daha sonra sıkıştırıp, tehdit edince birlikte olduk.Test yapmaya götürünce prezervatif kullanmadan eskortla birlikte olduğunu itiraf etmişti.Yüzsüzce temiz,bakımlı bir kadın demiş eşine.Utanmasa eskort kuyruk salladı diyecek.

Güvendiğiniz şüphe duyduğunuz biri ile bu yola girmeseydiniz keşke. Geçmişinde büyük alarmlar çalışmış çünkü büyük ihtimal yine yapacaktır.

Bazı kadınlar olumlu yapmaktan + işaretine dönecek zaten. Savunup kocasını haklı çıkartacak çok kişi var

Bazı kadınlar olumlu yapmaktan + işaretine dönecek zaten. Savunup kocasını haklı çıkartacak çok kişi var
Ben de konu sahibinden öyle bir izlenim aldım.Artı herkesin neyi aldatma olarak gördüğü de farklıdır.Bir kadınla yazışmalarını görmüş,bunu aldatma saymamış,affetmiş.Şimdi arama geçmişini dert ediyor.

Kızla yazıştığı sırada ilişki adı konmamıştı görüşüyorduk dediğim gibi öneri üzerine tanıştık

Değildi zaten bir yere gittiğimizde tuvalete gidince çevrim içi oluyordu öyle fark ettim arkadaşınsa yanımda konuşabilirsiniz demiştim haklısın sende şüphe uyandırdığım için özür dilerim dedi baya kırıldım ama devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…