• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime olan sevgimi kaybettim :(

Evet Nişanlıyken tatile çıktık ailem biliyor ama yemin ederim öyle bir şey olmadı eşim annesine kixmadi o gucume gitti

Niye yemin ediyorsun olduysa da ne olmuş yani bir de çocugunuz var tövbe ya bu insanlar ne kadar iğrenç düşünceli. Bu arada kocan da adam değilmiş kusura bakmada...

Niye yemin ediyorsun olduysa da ne olmuş yani bir de çocugunuz var tövbe ya bu insanlar ne kadar iğrenç düşünceli. Bu arada kocan da adam değilmiş kusura bakmada...
3 günlük bebeğim üstüne yemin ettim kv olmadı öyle bir şey diye inanıyorum kızım yemin etme bebegine demedi ya bu kadar adi bir kadın onun da kızı var Rabbimiz görsün bir şey demiyorum

Bak canım eşin ağzını açmıyorsa sen açıcaksın. Annene kızım oğlumla evlenmeden önce yattı demiş sapık yerine koyardım onu.

Arar başımızda mıydın hatırlamıyorum derdim.

Cinsellik evlenince yaşanacak diye bi kaide yok. O kafasında öyle canlandırdıysada onun derdi.

Bak canım eşin ağzını açmıyorsa sen açıcaksın. Annene kızım oğlumla evlenmeden önce yattı demiş sapık yerine koyardım onu.

Arar başımızda mıydın hatırlamıyorum derdim.

Cinsellik evlenince yaşanacak diye bi kaide yok. O kafasında öyle canlandırdıysada onun derdi.
Sapık olduğuna eminim ama bunları ben lohusayken yapması başlı başına bir kâbus

Eşin bir kere annesine sus deseymiş olay çözülürmüş. Kv çok terbiyesiz bence, annene gidip oğlumla önceden yattı falan demeler, çok ahlaksızca. Hayır ona neymiş :) Bence eşinizle halletmeniz lazım bu sıkıntıyı

Merhaba kızlar eşimle 1 sene nisanlilik dan sonra evlendim o zamanlar kv filan çok iyi davrandilar bana kızları gibi gördüler yani ben öyle sanmıştım neyse severek evlndik 2 senedir de evliyiz 5 aylık bir kızım var önceden eşimle birbirimizi çok seviyorduk tek bir kötü söz söylemedim bi kere salak dedim diye Özür üstüne Özür diledim neyse evlendik kv gorumce elti sırasıyla hep tartışmalar kavgalar başladı dogurdum kv ben memur çocuğuyum benim baba evime çöplük dedi lohusa halimle sinir krizi geçirdim eşim ağzını açıp anasina bişey demedi yapmadığım halde anneme senin kızın ogluumla önceden yattı demiş eşime söyledim anasina hiç bir şey demedi annem bana inandı tabiki ama bütün bu olanlar sevgimi aşkımı herseyi bitirdi hiç birini görmek istemiyorum ama mecbursun diyo eşim işimiz ekmegimiz bir diyo bilmiyorum bi ömür nasıl geçer böyle teşekkür ederim yorumlar için şimdiden

Eşin ailesine cevap veremeyip sus pus oturuyorsa o zaman sen dişini göstereceksin sende sesisini çıkaramazsan daha sonra daha büyük sorunlarla karşılaşır işin içinden çıkılmaz yerlere gider kimseden ne kork ne çekin her şeyden önce yukarıda Allah var bunu unutma sakın susma çat çat cevaplarını ver tepkili şekilde boşversene takma kafana boyle susmaya devam edersen ezilen üzülen bunalan hep sen olursun bunu da unutma canım :KK69:

Olur ilişkilerde inişler-çıkışlar .Sıca sıcağına duygularından emin olamazsın,size tavsiyem 3.şahısları ailenize dahil etmeyip herkese güvenmeyiniz.

Yattıysan yattın kime ne yaa koskoca kadın laflara bak ..Eşin niye sesini çıkarmıyor ne bekliyor sesini çıkarmak için ..Maşallah kv namus ,gurur,aile bırakmamış ayıptır ayıp ...

Back
X