- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi suheylaylmz
sen eşinin yanında annesinide sevme
ikiiside sevilmeyi hak etmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Susmadigim için kötü ben oldum kocamin gözünde de kuzumEşin ailesine cevap veremeyip sus pus oturuyorsa o zaman sen dişini göstereceksin sende sesisini çıkaramazsan daha sonra daha büyük sorunlarla karşılaşır işin içinden çıkılmaz yerlere gider kimseden ne kork ne çekin her şeyden önce yukarıda Allah var bunu unutma sakın susma çat çat cevaplarını ver tepkili şekilde boşversene takma kafana boyle susmaya devam edersen ezilen üzülen bunalan hep sen olursun bunu da unutma canım![]()
Yattıysan yattın kime ne yaa koskoca kadın laflara bak ..Eşin niye sesini çıkarmıyor ne bekliyor sesini çıkarmak için ..Maşallah kv namus ,gurur,aile bırakmamış ayıptır ayıp ...
Zerre kadar sevmiyorum o şeytan kadını allaha havale ediyorum onu dilerim caninin derdine düşer de bizle ugrasmazsen eşinin yanında annesinide sevme
Zerre kadar sevmiyorum o şeytan kadını allaha havale ediyorum onu dilerim caninin derdine düşer de bizle ugrasmaz
Napıyım kuzum bende bıktım artıkbeddua etmek yakışmadı size
valla kötü kayinvalide kötü görümce elti kayin vs vs cekilirde ( cekilir derken sallamazsan manasinda)
kötü koca cekilmez
Ne şereften yoksun ne adi bir kaynananız varmış ya şoklar içinde okudum. Allah'tan da mı korkmuyor ya. Nefret eder hale geldim bu forumdan sonra erkek annelerinden ya pes artık bu kadarınada. Kocanızın ana kuzusu tavırlarına da ayrıca pes. Kaynananız ne kadar suçluysa eşiniz bence dahada suçlu. Nasıl sesini çıkaramıyor bunca şeye rağmen anacığına. Hayret birşey ya. Benim böyle adama sevgimde, saygımda, tahammülümde biterdi. Bu karakterde bir adamda değişmez kendi babamdan biliyorum yaşları oldu 50 hala anasına ezdiriyor annemi kadının yıpranmakla geçti bir ömür hayatı. Ya boşanacaksınız yada bir ömür çekeceksiniz. Allah yardımcınız olsun..Merhaba kızlar eşimle 1 sene nisanlilik dan sonra evlendim o zamanlar kv filan çok iyi davrandilar bana kızları gibi gördüler yani ben öyle sanmıştım neyse severek evlndik 2 senedir de evliyiz 5 aylık bir kızım var önceden eşimle birbirimizi çok seviyorduk tek bir kötü söz söylemedim bi kere salak dedim diye Özür üstüne Özür diledim neyse evlendik kv gorumce elti sırasıyla hep tartışmalar kavgalar başladı dogurdum kv ben memur çocuğuyum benim baba evime çöplük dedi lohusa halimle sinir krizi geçirdim eşim ağzını açıp anasina bişey demedi yapmadığım halde anneme senin kızın ogluumla önceden yattı demiş eşime söyledim anasina hiç bir şey demedi annem bana inandı tabiki ama bütün bu olanlar sevgimi aşkımı herseyi bitirdi hiç birini görmek istemiyorum ama mecbursun diyo eşim işimiz ekmegimiz bir diyo bilmiyorum bi ömür nasıl geçer böyle teşekkür ederim yorumlar için şimdiden
Bitirmeyi düşünüyorum kızıma kiyamiyorum bitirsem de o kadın gene gelir babamın evine torunumu goreceeeeem diye öyle yapışkan biri anlattiklarimin eksiği var fazlası yokNe şereften yoksun ne adi bir kaynananız varmış ya şoklar içinde okudum. Allah'tan da mı korkmuyor ya. Nefret eder hale geldim bu forumdan sonra erkek annelerinden ya pes artık bu kadarınada. Kocanızın ana kuzusu tavırlarına da ayrıca pes. Kaynananız ne kadar suçluysa eşiniz bence dahada suçlu. Nasıl sesini çıkaramıyor bunca şeye rağmen anacığına. Hayret birşey ya. Benim böyle adama sevgimde, saygımda, tahammülümde biterdi. Bu karakterde bir adamda değişmez kendi babamdan biliyorum yaşları oldu 50 hala anasına ezdiriyor annemi kadının yıpranmakla geçti bir ömür hayatı. Ya boşanacaksınız yada bir ömür çekeceksiniz. Allah yardımcınız olsun..
Amin canim bekliyorum ne zaman rahata ercez neyse ki yılbaşı gecesi için eşim bi defacik kirmadi oraya gitmiyoruzkızmakta kırılmakta haklısın bazı kızılgınlıklar kırgınlıklar gerçekten sevgiyi bitiriyor ama iş senin eşinde bitiyor sana böyle lafları söyletmemesi gerekır. allah yardımcımız olsun cümlemizin.
Bitirmeyi düşünüyorum kızıma kiyamiyorum bitirsem de o kadın gene gelir babamın evine torunumu goreceeeeem diye öyle yapışkan biri anlattiklarimin eksiği var fazlası yok
Merhaba kızlar eşimle 1 sene nisanlilik dan sonra evlendim o zamanlar kv filan çok iyi davrandilar bana kızları gibi gördüler yani ben öyle sanmıştım neyse severek evlndik 2 senedir de evliyiz 5 aylık bir kızım var önceden eşimle birbirimizi çok seviyorduk tek bir kötü söz söylemedim bi kere salak dedim diye Özür üstüne Özür diledim neyse evlendik kv gorumce elti sırasıyla hep tartışmalar kavgalar başladı dogurdum kv ben memur çocuğuyum benim baba evime çöplük dedi lohusa halimle sinir krizi geçirdim eşim ağzını açıp anasina bişey demedi yapmadığım halde anneme senin kızın ogluumla önceden yattı demiş eşime söyledim anasina hiç bir şey demedi annem bana inandı tabiki ama bütün bu olanlar sevgimi aşkımı herseyi bitirdi hiç birini görmek istemiyorum ama mecbursun diyo eşim işimiz ekmegimiz bir diyo bilmiyorum bi ömür nasıl geçer böyle teşekkür ederim yorumlar için şimdiden
kv yaptığı harbi densizlik ne ayıp şey siz artık oğlunun karısı torunun anasısınız .Neden bu konuşmalar içine giriyor sanki ayıp yani orada eşine büyük iş düşmüş aslında ''anne kendine gel nebiçim konuşuyosun ''diye bir konuşsaydı bak bakalım kv bukadar rahat konuşabilecekmiydi,bundan sonraki konuşmalarında.Sen gene de sabret bir müddet daha inşallah herşey düzelir ,yoluna girer.
Amin canim bekliyorum ne zaman rahata ercez neyse ki yılbaşı gecesi için eşim bi defacik kirmadi oraya gitmiyoruz
Kadar güzel soylemissin arkadaşım çok teşekkür ediyorum sanaiş eşinde bitiyor demiş bir arkadaş doğrudur.eşinin seni anlaması, ara yolu bulması lazım ama bazı erkekler böyle.hatta çoğunluğu böyle.aslında onlar aradaki gerginlikten rahatsız oluyor geri çekiliyorlar.bizim annen şunu dedi, kardeşin şunu yaptı dememizi kadın atışması olarak görüp nasılsa düzelir diyorlar herhalde.
küçük bebeğin varmış.lohusalıktan yeni çıkmışsın biraz kafanı takmamaya çalış.arkadaşlarınla sevdiğin insanlarla vakit geçir.onlar birşey dediğinde sadece sus.bakalım bu sefer ne yapacaklar.ayrıca eşinle biraz ilgilen.inan onlar çocuğundan daha çocuk.biraz pohpohlayıp, gönlünü al.güleryüzlü olmaya çalış.ve ailesi hakkında olumsuz şeyler de olsa tatlı dille söyle.bana şunu dedi yerine, anneni çok seviyorum fakat şu sözüne çok alındım, yinede büyüğümdür de mesela.
ay bilmiyorum ki.şu akrabalık ilişkileri ince bir ip mübarek.bazen bizler cambaz oluyoruz işte...