- 13 Ocak 2020
- 45.839
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.491
- 598
- 33
- Konu Sahibi Carelercaresizz
-
Nebileyim belki kadındır da kocasının kadınla olan sohbetindeki neşeyi kendi evliliklerinde yakalayamadıklarını düşünüp canı sıkılmış belki de kıskanmıştır diyeceğim ama o da değilse tam bombaHic sanmiyorum kadin oldugunu
Günaydın öncelikle...
Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...
Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...
Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..
Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm
Sence o telefonda ki kadin olsa, konu sahibi ilk msj da elin karisiyla.dile belirtmez miydi? Belirtisiz bırakır miydi o tümleciNebileyim belki kadındır da kocasının kadınla olan sohbetindeki neşeyi kendi evliliklerinde yakalayamadıklarını düşünüp canı sıkılmış belki de kıskanmıştır diyeceğim ama o da değilse tam bomba
Belki eşinin gay olmasından şüpheleniyordurSence o telefonda ki kadin olsa, konu sahibi ilk msj da elin karisiyla.dile belirtmez miydi? Belirtisiz bırakır miydi o tümleci
Tabi ki kadın . Kız arkadaşı zaten problem o . Anlamadınız miSence o telefonda ki kadin olsa, konu sahibi ilk msj da elin karisiyla.dile belirtmez miydi? Belirtisiz bırakır miydi o tümleci
Çok komik arkadaşlar hadi hep beraber gülelim.Sesi çıkmıyor konu sahibinin kesin bize de kırıldı hatta eşine kırılmıştı bide bizler araya girdik şuan paramparca
Ne acılar ne dertler var hayatta vay bee
Ya siz delirdiniz mi kadınla konusuyor..Belki eşinin gay olmasından şüpheleniyordur
Ufff ne kadar sıkıcı çekilmez bı insan modeli. Eşinden değil senden bahsediyorum. Tabiki seninle bu kadar neşeli olmaz gulemez. Kcoasi arkadaşıyla tel gırgır yaptı güldü mutlu oldu diye dört saat uyumayan bı kadınGünaydın öncelikle...
Olay dün gece yaşandı sinirden 10 da yatağa girdim saat 2' yi geçiyordu uyuyamamıştım daha...
Eşimin çalışma arkadaşı atandı, bu 1 haftalık tatilde de yaşadığımız şehire geldi tabi . Eşim ve diğer arkadaşlarla görüşmek istemiş fırsat bulamamış...
Buraya kadar herşey çok normal.. Daha sonra eşim kendisine Ibrahim Tatlisesin şarkısı var bilirsiniz :
Gelmesin le gelmesin diye onu göndermiş . Benim haberim yok tabi ki. Telefonunu da hiç kurcalamam görmedim.. Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum, 20 dakikaya yakın konuştular sonra kapattı kendi anlattı. Işte gelecekti, gelemedi bende bu şarkıyı gönderdim ondan aramış diye. Eşimden hiç beklemediğim hareketler. Şoka girdim hala çıkamıyorum..
Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ne yapacagimi da şaşırdım. 5 yıllık evliyiz . Sizden drstek bekliyirum nasil davranmalıyımmm
Evet yazmayı unutmusum lütfen kusura bakmayın . Evet kadın..Çalışma arkadaşı kadın mı o yüzden mi rahatsız oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?