Eşime Oyle Kirildim Ki

Çareler çaresiz. Sorunlarınızda sorunsuz.
Kız adam ne yapsın arkadaşı ile konuşmasın mı?
Sana hiç şarkı göndermedi mi ondan mı bozuldun anlamadım ki?

Kendi içinizde ne yaşıyorsunuz kimse anlamadı ki
Ayrıntılı yazar mısınız?

Bir Drama Queen vakası ile karşı karşıyayız. Bir de bayıl istersen Feriha

Sence o telefonda ki kadin olsa, konu sahibi ilk msj da elin karisiyla.dile belirtmez miydi? Belirtisiz bırakır miydi o tümleci

Ya siz neden bu kadar acımasız yorumlar yapiyorsunuz ? Gercekten cok merak ediyorum?? Neden yani insan gibi cevap vermek varken ezikleyerek konuşmak neden? Evet eşimi kıskandım olamaz mı? Bir kadınla bu şekilde gülmesine ona bu şekilde şarkı göndermesine kırıldim olamaz mı ? Çok acımasızsınız...
Boşanmak istesem buraya yazar miyim sizce ? Alakasız yorumlar yapıyorsunuz, tek amacınız dalga geçmek olmuş. Ben sizden sadece nasıl davranmalıyım diye bir sorunun cevabını bekledim..
Yok boşan , yok sorun ne ?

Ben sadece ve sadece kendinizi benim yerime koymanizi ve bu durumda ne yapardınız bunu merak ettim..

Ufff ne kadar sıkıcı çekilmez bı insan modeli. Eşinden değil senden bahsediyorum. Tabiki seninle bu kadar neşeli olmaz gulemez. Kcoasi arkadaşıyla tel gırgır yaptı güldü mutlu oldu diye dört saat uyumayan bı kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…