Eşime Oyle Kirildim Ki

Niye kızıyorsun ki

Adam sana demiş anlatmış gizli saklı işler yapmamış ayrıca 5 yıllık evliyiz yazmışın ki okuyunca bu anlaşılıyor boşanma durumu ayrıca kadın olduğunu şuan yazdin ayrıntılı yazmadın kimse de anlamadı
Esin kadınla telde konuşuyor da iş yerinde kadınla susuyormu orda daha çok zaman geçiyor tek sorun tel muhabbetimi

Sizin yanınızda konuşmuş anlatmış sizde boşuna kirilmisiniz

Bide kızma kırılma ama nedense ben kadın kısmına inanmadım

Kocanin is arkadasi tatil icin yasadiginiz sehre gelicek, bu bi kadin, esinle ve diger arkadaslarla gorusucek, buna tepkin normal ama arayip esinle sarki esprisine gulunce efsane skandal oyle mi? Ben niye inanmiyorum bilemedim. Buna bu kadar takacak olan insan hem o kocayi o kadınla bulusmaya yollamaz, hem de ilk mesajda arkadasin kadin oldugunu belirtir anacim.

Haaa de ki bu arkadas kadin, karşi cins öcü degil, espriler şakalar, demek ki iyi anlasiyolar, o zaman sen de neseli ol. Esinle bu tür bi dialogun yoksa bu başkasinin sucu degil.

Akşam oturuyoruz arkadaşı aradı kahkaha tufanı kopuyor evde.. Bana ne zaman böyle güldü hiiic hatırlamıyorum zaten orada bir bozuldum

sohbetindeki neşeyi kendi evliliklerinde yakalayamadıklarını düşünüp canı sıkılmış belki de kıskanmıştır
İş arkadaşı anladığım kadarıyla erkek,

Ve benim anladığım;
Arkadışıyla olan konuşma kahkada değil,
Sorun,
Erkek arkadaşıyla bile olan, göndermeli şarkılar, sohbet kahkaha karı-koca arasında olmadığı için şoka girmiş, eşiyle böyle paylaşımları olmamış ve bundan dolayı eşine kırgın.

E ama konu sahibi bu iletişimle alakalı ve iletişim karşılıklıdır, sadece eşinizden kaynaklı değil, demek ki karı-kocanın, karşılıklı gülebileceği, kahkaha atabileceği, ortak noktalarınız ve iletişiminiz yok.

(Oooo kadınmış)

Arkadaşı kadınsa işler değişir, kıskanmakta haklısınız, ama bu kadar büyütmeyin,saatlerce uykusuz kalacak bir durum değil,

Bende konuyu toparlamak icin yazmış. Eğer kadın olsaydı konunun can alıcı noktası olarak bastıra bastıra yazardı en başta

Yok gerçekten ben çok şaşırdım inanmasanıza.

Erkek olsa neden bu kadar kafama takayim ?

Neyse herkese , herşey için teşekkür ediyorum.

Eğer #yonetici kapatabiliyorsa konuyu kapatırsa çok sevinirim.

bencede kadın olsa en başta yazardı , kocamın kadın iş arkadaşı diye
Dediğim gibi sinirden belirmemişim , ve ben anlarsınız diye düşünmüştüm de yazarken aklıma bile gelmedi belirtmek..

Önemi yok arkadaşlar yine de iyi veya kötü yorumlar için teşekkür ederim .

Yok gerçekten ben çok şaşırdım inanmasanıza.

Erkek olsa neden bu kadar kafama takayim ?

Neyse herkese , herşey için teşekkür ediyorum.

Eğer #yonetici kapatabiliyorsa konuyu kapatırsa çok sevinirim.
Çünkü kadın olsa ilk basta yazar bir kadin ve verir veristirir bunu atlamaz sonrada demez

O yüzden inandırıcı değil

Arakadaşlar buluşmuyorlar zaten. Eşim bir okulda çalışıyor bu kız arkadaşımız da eski çalıştığı arkadaşlarını görmeye okula gelecekmiş ama.gelememis. eşimde gelmiyor diye bu şarkıyı göndermiş..

Sonra akşam telefonda görüşmeler , kahkahalar.

Biraz sabahın köründe yazdığım için saçma sapan yazmışım herhalde anlatamamışım..

Kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…