Eşime Oyle Kirildim Ki

Aynen öyle. Baktı ki çok tepki alıyor kadın diye değiştirdi. Gülmesine sinir olana kadar bu kadar muhabbet etmesine sinir olurdu
Yahu buna bu kadar gicik olan bi kadin, degil adami tatile ayni sehre gelen kadinla.bulusmaya yollayacakti, denk gelmedi diye gorusemediler. Buna kim inanir? Kadir Inanir ahahahaha

Bende konuyu toparlamak icin yazmış. Eğer kadın olsaydı konunun can alıcı noktası olarak bastıra bastıra yazardı en başta
Aynen öyle işte bu yuzden inandırıcı gelmedi bana
Bizler anlamadığımız için yorum yaptık bize tavır veren bir kadın eşinin bir kadınla konuştuğunu ilk basta der o eşinin burnumdan gelir

Kadın zaten gelmemiş görüşmeye aralarında birşey olma ihtimali yok yani
Kadınla gülüşmesinden rahatsız olmanıza gerek yok evin için de eşler birbirine sürekli gülmüyor ki
Gönderdiği şarkı da aşklı meşkli değil o yüzden takılmayın

Eşimin de benim de bu kadar şakalaşacağımız karşı cins arkadaşlarımız yok. Eşimin mesleği gereği nerdeyse etrafında kadın yok zaten. Benim erkek iş arkadaşlarım var, öğlen yemek yeriz kahve içeriz, sohbet ederiz ama böyle sulu şakalar yapmayız açıkçası. Bana normal gelmedi ki kıskanç bir insan asla değilim.

Bir de eşinizin karakteri çok belirleyici. Şimdi benim eşim mesafeli bir insan, arkadaşları da hep erkektir. Kendisini 20 yıldır tanıyorum ve bu böyle. Bir gün pat diye kalkıp böyle bir şey olsa bana asla normal gelmez. Kıskanmam ama aşırı garipserim. Fakat eşi aşırı cana yakın, herkesle arkadaş olan insanlar bunu yadırgamaz mesela.

Konu sizin konunuz ve siz de şok olduğunuzu söylediğinize göre; rutininizden farklı bir olay demek ki. Bu yüzden garipsemekte haklı buldum ben sizi.

Bazı kişiler iş arkadaşları ile daha çok paylaşımda bulunurlar ..hatta işten eve gelip iş arkadaşı ile yazışıp birbirlerini arar bir saatte sohbet ederler..yüzleri insana dönüktür ama dışarıdaki insana ..eve gelince sadece problem odaklı konuşurlar,çocuk nasıl oldu? Yağ bitmiş alayım mı?Ama sizin eşiniz anladığım kadarıyla böyle değil..spontane olmuş bir muhabbet eşinizin gruba attığı şarkı ve kızın geri araması ile başlamış..çok germeyin kendinizi iş yerinde bazen gerçekten çok şey paylaşılıyor ve arkadaş başka şehirde yeni başlangıç yapmış ..eşiniz arkadaşına kararından memnun olup olmadığını,o şehrin imkanlarını, kirayı sorsa yarım saat bile az gelir konuşma süresi olarak

Derdinizle dalga geçen yok bence siz bizimle dalga geçmeye çalıştınız ama olmadı

Vallahi ben kadin is arkadasına gonderdigi “Gelmesin la gelmesin” sarkisina bozulmazdim.

Ama bana ayni sanatcinin “Vay vay vay tosunoooo” sarkisini yollasa senin attigin tribi atardim, dunya ustume yikilmiscasina trip atardim. Sisko muyum ben?

Derdinizle dalga geçen yok bence siz bizimle dalga geçmeye çalıştınız ama olmadı
Inanın hiç isim gücüm yok sabahın köründe sizinle dalga geçmek istedim...

Yapmayın allah aşkına neden hiç inanmıyorsunuz bana . Ben daha önce sizi kandırdım mi ? Neden gerçekten yazmayı unutmuş olabileceğim ihtimalini vermiyorsunuz.

Çok açık dalga geçtiniz çoğunuz..

Yine de teşekkür ediyorum..

Olumlu, olumsuz yazan herkese...

Eşimin ve benim kişiliğim , karakterim ile dalga gecenlere de diyecek bir soz bulamıyorum..

Burada birbirimizi tanımıyor olmak , görmüyor olmak saygısızlık yapacağımız anlamına geliyor herhalde..

Hoşçakalın

Karisina tosun diye sarki mi atmis? Anlamadim ben

O şarkıda da bu kadar gülünecek ne var ki ? Espri anlayışı da bir tuhafmış Konu sahibi şüpheleneceğiniz başka şeyler yoksa çok takılmayın yakın arkadaşıdır diye düşünmek istiyorum.

Madem rahatsız oldunuz esinize rahatsız olduğunuzu böyle hareketlere gelemediginizi belirtin ve tekrarıni istemediğinizi söyleyin ve de olayı büyütmeyin.ters tepmesin abartmayın derim.
Ayrıca eşini 5 yıldır böyle görmemiş kadın.neyini anlamıyorsunuz ya.ustune varınca iyi mi oluyor. Evet çok büyük bir olay yok ama onların evliliklerine göre sıradışı bir durummus ve kadın garipsemis ne var bunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…