- 24 Ocak 2021
- 12.937
- 29.733
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
Başka şeyler yaşandığı için o cesaretle okudum msjlari, yani artık çıldırdımKimse size annemler böyle diyor dememiş ki kendiniz okumussunuz. Şimdi buradaki yorumlarınızı okusalar sasirmazlar mi yani gorundugunuz kadar mı seviyorsunuz onları gerçekten ? Hayır. Tek farkıniz sizin gizli gizli mesaj okumanız olmuş. Şık da olmamış iyi de olmamış. Şimdi de eşinize posta koyuyorsunuz.
Evet annemde öyleydi gerçektenMihrimah annen Hürrem gibi hiddetlisin sakin.
Esimin çocuğunuz kadar gram akli yok ...Hata eşinizde, evlilik bizim mahremimiz deyip kapatacsk çenelerini. Bizimkiler de vık vık vık yerler eşimi ama eşim hiç pas vermez gerekeni söyler susturur. Şimdi yeni gözdeleri büyük oğlum her naneyi ona soruyolarmış, oğlum da " annem ve babam sizin evde olanları bana hiç sormuyorlar sizin yaptığınız çok ayıp, çok merak ediyosanız gidip kendilerine sorun " demişarada yine yokluyorlarmış amma benim akıllı evladım " çok sıkılıyorum siz böyle yapınca en sonunda gelmiycem size" demiş bunu yapan 9 yaşında, eşinize de okutuverin fikir olur
Öyle yapcam, görümcemin iyi niyetine hep güvendim, resmen ortalığı karıştırmışlarSosyal medyadan uzaklaşın ..
Yeni evlisiniz sanırım, duruşunuzu sınırlarınızı belli edin ki eşiniz ona göre toparlasın kendini. Kv ile muhabbetiniz varsa onunla da konuşabilirsiniz bu konuyu. Benim tepem atınca kv ye direkt konuşurdum. Deli deliyi görünce sopasını saklarmışEsimin çocuğunuz kadar gram akli yok ...
Bu yorumu çok beğendimAileme giderken hiç KV aradığımı bilmiyorum valla yani anlamadım tam. Hem herşeyin içinde olmasınlar isteyip hem niye giderken haber vermek zorunda olasınız.
Peki konuşunca ne tepki verirdi kv , benimki hiç konuşmaya yanaşmaz benceYeni evlisiniz sanırım, duruşunuzu sınırlarınızı belli edin ki eşiniz ona göre toparlasın kendini. Kv ile muhabbetiniz varsa onunla da konuşabilirsiniz bu konuyu. Benim tepem atınca kv ye direkt konuşurdum. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Nasıl konuşurdunuzYeni evlisiniz sanırım, duruşunuzu sınırlarınızı belli edin ki eşiniz ona göre toparlasın kendini. Kv ile muhabbetiniz varsa onunla da konuşabilirsiniz bu konuyu. Benim tepem atınca kv ye direkt konuşurdum. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Deli gibi bağırır, bağırtısondan beni duymazdı, ama ben içimi döker diyeceğimi der sonra eli ayağı çeker görüşmeyi keserdim. Eşim de net tavrımı bildiğinden arayı bulmak durumunda kalırdı. İnanılmaz şekilde kök ailesine bağımlı bir eşim vardı benimde. Çok sıkıntılar yaşadım. Şu an 10 yıllık evliyiz ve bu netlikle çözdüm sıkıntıları ben. Karşıdakiler de eşim de biliyor beni mecbur uyum sağlıyorlar. Tabi ki eşimden dolayı bu, o net bir şekilde tavır koydu ve 7. Yılımızdan sonra çok şükür rayına oturttuk ilişkilerimizi.Peki konuşunca ne tepki verirdi kv , benimki hiç konuşmaya yanaşmaz bence
Tabıkı arama. Haber vermen gereken bı durum yokkı. Samimi olsanız hadi neyseEn güzeli, giderken aramiycam o zaman ...
Aramaya gerek yok. Ararsanız siz de yüz vermiş olursunuz otomatik olarak. Eşinizi bu konuda ciddi uyarmalısınız uyarmışsınız zaten de. Benim hamileliğimi duyan eş ailesi beni arayıp tebrik bile etmediler. 1 yıldır görüşmüyorum zaten. Eşim söylediğinde de sevinmemiş hiçbirisi. Kalk git bebeğin ultrason resmini gruba at. Hay allahım neden atıyorsun dedim ya. Biri mi görmek istedi sanki sen kendi kendine ultrason resmini atıyosun dedim. Gruptakilerde kuru kuru hayırlı olsun yazmışlar sadece. Yani nedir bu ailecilik tavrı ben anlamadım gitti. Eşiniz de benm eşim gibiyse işiniz biraz zor maalesefKızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...
Aynen esimde böyle, aile tarafından taktir görme, sevilme istekleri var benceAramaya gerek yok. Ararsanız siz de yüz vermiş olursunuz otomatik olarak. Eşinizi bu konuda ciddi uyarmalısınız uyarmışsınız zaten de. Benim hamileliğimi duyan eş ailesi beni arayıp tebrik bile etmediler. 1 yıldır görüşmüyorum zaten. Eşim söylediğinde de sevinmemiş hiçbirisi. Kalk git bebeğin ultrason resmini gruba at. Hay allahım neden atıyorsun dedim ya. Biri mi görmek istedi sanki sen kendi kendine ultrason resmini atıyosun dedim. Gruptakilerde kuru kuru hayırlı olsun yazmışlar sadece. Yani nedir bu ailecilik tavrı ben anlamadım gitti. Eşiniz de benm eşim gibiyse işiniz biraz zor maalesef
Valla benim eşim aşırı dışlanan bir evlat ailesi tarafından. Bize yapmadıklarını da bırakmadılar. Sevgili annesi doğum yapınca bebeği görmeye gelmem takısını yollarım demiş. Eşim buna rağmen tavırlı değil. O derece diyeyim size. Siz mesafeli olun yeter eşinizide dizginleyebilirsiniz insallah.Aynen esimde böyle, aile tarafından taktir görme, sevilme istekleri var bence
Ben laf kıvırmam edepsizlik de etmem. Mesela kafasında bi şeyler kurup onları gerçek gibi eşime anlattığını yalan söylediğini farkettim kv.min. senin derdin ne, ne yapmaya çalışıyorsun? Senin yüzünden oğlun ile aramız açılıyor ve oğlun beni çok seviyor ben ona tavır yaptığımda çok üzülüyor, uyumuyor, yemiyor. Nasıl annesin sen? Böyle mi annelik mi olur, aramız gül gibiyken bizi birbirimize düşürüyorsun demiştim. Bir bağırtısı vardı ki anlatamam, hele var ya oğlan benim istediğim gibi doldurur taşırırım demişti. Bende iyi o zaman boşayım oğlunu da kova niyetine kullan deyip kalkmıştımNasıl konuşurdunuz
Benim esimde böyle, evde değer gören kaynım, herşeyin en iyisi ona alınır, esim herseyden yoksun büyümüş, ama eşim çılgınlar gibi de düşkün, kaynım kimseye düşkün değil ve en değerlisi de oValla benim eşim aşırı dışlanan bir evlat ailesi tarafından. Bize yapmadıklarını da bırakmadılar. Sevgili annesi doğum yapınca bebeği görmeye gelmem takısını yollarım demiş. Eşim buna rağmen tavırlı değil. O derece diyeyim size. Siz mesafeli olun yeter eşinizide dizginleyebilirsiniz insallah.
Baştan ipleri elinize aldınız aldınız.. devamı çok çirkince olabilir herşeyi ailesine anlatma huyunu bırakmalı.Benim esimde böyle, evde değer gören kaynım, herşeyin en iyisi ona alınır, esim herseyden yoksun büyümüş, ama eşim çılgınlar gibi de düşkün, kaynım kimseye düşkün değil ve en değerlisi de o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?