Eşime resti çektim

İşte bu yaranmaya çalışma hali, aradaki farkı kapatmaya çalışıyor eşiniz. Kaynınız ise özgüvenli büyüdüğü için öyle bir bağımlılığı yoktur aileye.

Senin kayınvalide çirkefmiş, benimki çok politik bir kadın , zaten deli bişey olsa isim kolaydı, bizimki santranç gibi bişey, kv herkesi piyon gibi kullanıyor, asla kendisine laf gelmeyecek şekilde örtpas ediyor, mesela benim baskın biri olduğumu anlayınca benle iyi geçindi ama arkadan eşimi kurcalamaya devam etti..

Aynen dediğiniz gibi yapcam, çok teşekkür ederim

Baştan ipleri elinize aldınız aldınız.. devamı çok çirkince olabilir herşeyi ailesine anlatma huyunu bırakmalı.
Ya eskiden daha beterdi , ailesiyle çok bağımlı buna ne çare bulsam bilemedim, beni eskisi gibi zorlamiyor biseye Ama kendisi ailesi ile aynen devam , bu durum beni deli ediyor

Anlıyorum cesaretinizden ötürü tebrik ederim

Benimki de aynıydı arkadaşım ben bu kadının yılanlığını bikaç senede ancak çözdüm, o iz bırakmıyodu aklı sıra bana da bir tatlı dilliydi sorma gitsin. Bazen saf bi kadın olmayı öyle çok istediğim zamanlar oldu ki. Hep çakallıktan geldi başıma eşim kurt gibisin her şeyden haberin oluyor korkuyorum senden der

Her sulalenin bir salağı olur. Sizin ki o olmuş. Kaba olduysam pardon.

Ben haber vermek için değil, hanı görüşürz falan diye aranması lazım mı, ne bileyim aramasam diyecekler gitti aramadı hiç
Agzindan birsey kacirirsin arama bence
Standart seyler canim
Bize anlatabilirsiniz
tabi

Ya eskiden daha beterdi , ailesiyle çok bağımlı buna ne çare bulsam bilemedim, beni eskisi gibi zorlamiyor biseye Ama kendisi ailesi ile aynen devam , bu durum beni deli ediyor
Soyle soyleyim siz ailenizden vaz gecer misiniz
Ona da anlayis gosterip yavas yavas ayiracaksin
Her sulalenin bir salağı olur. Sizin ki o olmuş. Kaba olduysam pardon.
Babam gildede babam herseye gogus gerer yapar amcam da balini yer

Ben sadece sunu anlamadim. Instagrama koydugunuz fotigraflarda sakincali birsey mi var da gormelerini istemiyorsunuz? Ne gibi bir fotograf olabilir ki ben o kismi anlamadim. Tatil de gezilir tozulur denize girilir yenilir icilir. Bunlara ait fotograflarin gorulmesinde de bir sakinca yok ki siz sosyal medyaniza koymussunuz. Gorumce de takipcileriniz arasindaysa o fotolar illa ki aile tarafindan da gorulecektir. Tavri ben abartili buldum. Onun disinda kendi ailenize gittiginizde esinizin ailesinden icazet almaniza gerek var mi da aranak zorunda hissediyorsunuz kendinizi?

Sorun fotoğraf değil, neden fotoğraf koydunuz diyorlar, sanki onlara kalmış, resmen eşime akıl veriyorlar msjda

Eş ailesini çok önemsiyorsunuz bence. Saçma sapan yorum yapmışlar demişsiniz ama bu onları bağlar. Eşiniz bu yorumlardan etkilenip tatile gitmezse eşinize tepki gösterebilirsiniz ama şu durumda ne yaparsanız yapın o insanların fikirlerini değiştiremezsiniz. Sizin fikirleriniz değişir mi? Aileye bağımlı eş gerçekten çok zor. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşinizin sizin aile olduğunuzu algılaması lazım. Onun içinde çift terapisi şart.

Ya icazet değil, herzaman giderken vedalasirdim derdim ayıp olmasın, hata mi ettim hep

2 yıl oldu evleneli, çocuk falan yapmadım direndim resmen , sözleşmeli çalışıyorum , 2 yıl oturup kpss çalıştım Allah nasip ederse kadroya geçme durumum var , bunların bu halini görünce çocuk yapmadım ve sadece ders çalıştım, eşime dedim çift terapisine gidelim diye , ikna edersem gitcez

Çocuk yapmamakla iyi etmişsin. Bir de 2 yıllık evlilik daha yeni sayılır. O yüzden hep böyle devam eder diye düşünme. Bir noktadan sonra durumlar evriliyor. Sizin yaşınız büyüyor, onlar yaşlanıyor. Eğer çocuk olursa odak noktaniz o oluyor zaten derken bu sorunlar gerilerde kalıyor. Yani ben hiç 80 yaşındaki kvden çeken duymadım.

Umarım öyle olur, eşimde bu tarz şeyler söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…