- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.698
- 773
Bende sordum nasilsin özledik seni diye cevap vermedi.Limoncu nerelerdeydin yahu ozledim
Ben de seni taniyorsam sen Nuh tufaninda semsiyesiz kayiksiz tek ayak ustunde Bagdata gidersin bacimne rezil olcan kocana bosver ya sen bak keyfine tatlim
Valla meraktayim benBende sordum nasilsin özledik seni diye cevap vermedi.
Zaten araba yola çıkacak değil mi araları da 5 dk mış, o yüzden şeker değilsin diyenlerin limoncunun başka konularında hırs çekip burda devam ettirdiğini düşünüyorum
yoksa evet eşi bırakabilirdi evet taksiyle gidebilirdi ama babası zaten yola çıkacaksa beni de alsın diye beklemesi normal
çok daha sinir olunası insanlar var objektif olun bence
Senin o yorumu yapmak için mantıklı nedenlerin olabilir biçok üye alenen konu sahibini sevmediği için yorum yapıyo evde niye yalnız kalamıyosun mantıklı bi soru mu, demek ki kalamıyo
Evet çoğu konuda var aynı sebebi, başına gelen harfliler mevzusu ama düzeltmek için çabası var mı, yok. Ben de evde yalnız kalamazdım ve bamyayı sevmezdim ama şimdi bamyaya bayılıyorum, zorunda hissettiğimde de paşa paşa kalıyorum yalnız başıma. Kalmasam gidip kimin başına ekşiyim yani, bir çekerler, iki çekerler üçüncü de illallah derler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?