- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Bence doğru ama o full inkar ediyorİthamlarınız doğru mu yalan mı? Ona göre yorum yapacağım.
Ya sizde sırf beğeni almak için sırf yorumu yapmış olmak için yapmaktan vazgeçmez misiniz? Benim anlattıklarım gerçeksırf konu açmak için artık üst düzey saçmalamaya başladınız
Bi boşansaniz da siz de biz de kurtulsak
Ne oluyor burada begeni alınca sevap defterime arti puan mı yazılıyor yoksa kazen çok beğeni alanlara maaş mı veriyorYa sizde sırf beğeni almak için sırf yorumu yapmış olmak için yapmaktan vazgeçmez misiniz? Benim anlattıklarım gerçek
Ruh sağlığım evet bu adamla yerinde değil ama günahını alıyor olabilir miyim sizce ?Mayıs 2017'de üye olmuşsunuz, 32 konu açmışsınız yahu.Saydığımdan değil ama buradaki üyeler de bir yerden sonra aynı şeyleri söyleyecek -ki insanları pek dinlediğiniz de yok. Sizin iyi bir ruh sağlığı uzmanından destek almanız gerekiyor, başka türlü çözüme ulaşmanız mümkün değil.
Ruh sağlığım evet bu adamla yerinde değil ama günahını alıyor olabilir miyim sizce ?
Bu doğru bir bakış açısı ama benim burda konuyu açma amacım bu adamın günahını alıyor olabilir miyimValla kusura bakmayın, eminim genel olarak çok hoş bir insansınızdır az çok biliyorum kibar yorumlarınız var ama evlilik içinde çekilecek dert değilsiniz. Alakasızca kışkırtıp kışkırtıp son raddeye getiriyorsunuz adamı, sonra mağdur gibi abiyi çağırıyorsunuz. Resmen hem boşanmak istiyor hem boşanma sorumluluğunu karşı tarafa yıkmak istiyor gibisiniz.
Ucuz magazin gazeteleri gibi başlıklar koyuyor bir deNe oluyor burada begeni alınca sevap defterime arti puan mı yazılıyor yoksa kazen çok beğeni alanlara maaş mı veriyor
Madem adam sapık niye devam ettirdin evliliğini değişik insan
Amaç sansasyonel konu açmak da sıktın artık
Ya lütfen gidin başka konularda eğleninUcuz magazin gazeteleri gibi başlıklar koyuyor bir de
Öyle bir şey yaptı kiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?