Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Merhaba;

Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...

Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..

Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..

Mayıs 2017'de üye olmuşsunuz, 32 konu açmışsınız yahu. Saydığımdan değil ama buradaki üyeler de bir yerden sonra aynı şeyleri söyleyecek -ki insanları pek dinlediğiniz de yok. Sizin iyi bir ruh sağlığı uzmanından destek almanız gerekiyor, başka türlü çözüme ulaşmanız mümkün değil.

Ya sizde sırf beğeni almak için sırf yorumu yapmış olmak için yapmaktan vazgeçmez misiniz? Benim anlattıklarım gerçek
Ne oluyor burada begeni alınca sevap defterime arti puan mı yazılıyor yoksa kazen çok beğeni alanlara maaş mı veriyor

Madem adam sapık niye devam ettirdin evliliğini değişik insan

Amaç sansasyonel konu açmak da sıktın artık

Valla kusura bakmayın, eminim genel olarak çok hoş bir insansınızdır az çok biliyorum kibar yorumlarınız var ama evlilik içinde çekilecek dert değilsiniz. Alakasızca kışkırtıp kışkırtıp son raddeye getiriyorsunuz adamı, sonra mağdur gibi abiyi çağırıyorsunuz. Resmen hem boşanmak istiyor hem boşanma sorumluluğunu karşı tarafa yıkmak istiyor gibisiniz.

Ruh sağlığım evet bu adamla yerinde değil ama günahını alıyor olabilir miyim sizce ?

Bu doğru bir bakış açısı ama benim burda konuyu açma amacım bu adamın günahını alıyor olabilir miyim

Ucuz magazin gazeteleri gibi başlıklar koyuyor bir de

Öyle bir şey yaptı kiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…