Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Bu kadar fazla lackalasmis sevgi saygi kalmamisken.ayrilip kendi yolunuza bakmayi dusunmelisiniz.
Iliskilerde ask heyecan sevgi saygi arti guven olmalidir degil mi siz hepsini kaybettiginiz bir iliskiden ne bekliyorsunuz artik
Evet bende yolun sonundayım diye bu adama içimdekileri kısuyorum zaten

O adamla ilgili bunları düşündüğüm için bende bacak filan gösteriyorum zaten

Bu doğru bir bakış açısı ama benim burda konuyu açma amacım bu adamın günahını alıyor olabilir miyim

Konu açmada sıkıntı yok zaten. Asıl sorun evliliğinizi çok fırtınası bir hale getirmeniz. Bence çok net günahını alıyorsunuz. Göz bu kayar yani, hadi diyelim ki sizin düşündüğünüz gibi uzun uzun süzdü kızı, oradan nasıl baldızına sulanıyorsundur aşamasına geldiniz ki? Çok çok ayıp bir itham bu.

Evet bende yolun sonundayım diye bu adama içimdekileri kısuyorum zaten
Kusma.
Yoluna hayatina devam et.
Birak o da hayatina devam etsin.
Iliskiler baslar uyumsuzluk sevgisizlik saygisizlik olusmaya baslayincada biter.
Edebinle bitirmek vardir cirkeflesmek vardir.
2. Yolu tercih etmemeni oneririm.
Hayatin bitmeyecek iliskin bitecek sadece.karakterin sana hep lazim olacak bozmamani tavsiye ediyorum

İnanılmazsın.söylediklerin gerçekten iftira olabilir.çok iyi değilsin bence ayrılacaksan madem edebiyle ayrılmalı insan.
Öyle tahmin ediyorum ki evliliğini bu hale sen getirdin..

Haklsınız teşekkür ederim ama o da şiddete teşebbüs etti konu abime kadar intikal etmişken acaba darp raporu mu alsam

Haklsınız teşekkür ederim ama o da şiddete teşebbüs etti konu abime kadar intikal etmişken acaba darp raporu mu alsam
Ne oldu bu tutmadı araya bir tutam da şiddet mi katayim dedin şimdi konu daha heyecanlı hale gelsin diye darp raporu araya girdi

Ne kadar da merveokanask! kokuyor buralar fark edenler vardır bunu daha önce de dedi bunu bir üye

Millet diğer konularında yazdı da ne oldu hep başka olaylarla geri döndün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…