Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Ya demeyim demeyim diyorum da nicknameden bile belli. Kocayı ayartma çabaları, aldatma çabaları meme bacak göstermeli içerik. Nick de her ne hikmetse "tutkulu" kadın. Yani cidden

Neden buradaki tüm kadınlar benim abarttığımı hatta hasta olduğumu filan düşünüyor ? Erkeğin hiç mi suçu yok ? Neden hep kadınlara bu kadar yüklenilyor hem de kadın kadına
Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa doğru olamaz mı, bir düşünseniz keşke. ..

Ya demeyim demeyim diyorum da nicknameden bile belli. Kocayı ayartma çabaları, aldatma çabaları meme bacak göstermeli içerik. Nick de her ne hikmetse "tutkulu" kadın. Yani cidden

Açtığı konular birbirinden tuhaf, 30 sayfa hit alıyor ciddi bir meşguliyet yaratıyor ilk sayfada da
bu bir troll değilse belki de bir nemfoman, bilemiyorum altan
yok ama kararımı verdim, kati surette bu insanı ciddiye almam. Adama sorarlar kocana böyle diyorsan, senin durumundaki birine takılan lakap nedir diye? düşünmüyorlar, düşünemiyorlar

Neye dayanarak bunu söylediniz ki?
Bu derecede kıskanç bir kadına benim bile tahammülüm olamaz.
Belli ki bir tartışma esnasında söylediniz ama kavgada bile söylenmeyecek laflar etmişsiniz
Madem mutsuzsunuz ve bu kadar şüphecisiniz boşanmayı düşünün. Bide bir psikiatriye görünün belki bakış açınız düzelir çok sağlıklı gözükmüyorsunuz burdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…