- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Darp varsa al elbette kenarda dursun.Haklsınız teşekkür ederim ama o da şiddete teşebbüs etti konu abime kadar intikal etmişken acaba darp raporu mu alsam
Tatlım bak canım zaten sıkkın seninle de oynaşasım yok kaldı ki ben buranın müptelası olmadığımdan merveokanaşk bilmem ne nedir bilmiyorum onlar sizin ilgi alanlarınız ki bana fake dediği için birçok üye yetkililer tarafından uyarıldı buradaNe oldu bu tutmadı araya bir tutam da şiddet mi katayim dedin şimdi konu daha heyecanlı hale gelsin diye darp raporu araya girdi
Ne kadar da merveokanask! kokuyor buralar fark edenler vardır bunu daha önce de dedi bunu bir üye
Millet diğer konularında yazdı da ne oldu hep başka olaylarla geri döndün
Evet konu sahibinin konulari pembe dizi kivaminda , bi konusunda anlatmisti
Sen iyi değilsin, ciddiyim acil tedavi görmen lazımMerhaba;
Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...
Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..
Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
Buranin muptelasi olmayan üye 3746384832 adet konu açmışTatlım bak canım zaten sıkkın seninle de oynaşasım yok kaldı ki ben buranın müptelası olmadığımdan merveokanaşk bilmem ne nedir bilmiyorum onlar sizin ilgi alanlarınız ki bana fake dediği için birçok üye yetkililer tarafından uyarıldı burada
Haklsınız teşekkür ederim ama o da şiddete teşebbüs etti konu abime kadar intikal etmişken acaba darp raporu mu alsam
Tam vuracakken ben tekmeledim o da kolumu cimcirdi ama bu şekilde darp raporu alabilir miyim dersiniz?Darp varsa al elbette kenarda dursun.
Ama ailene yansimis.agir kelimeler kullanilimis.once ki konularindan da hic saglikli olmayan bir iliskinin icinde oldugun acik.
Evliligi bagimlilik olarak mi goruyorsun acaba.belli ki cift olaral gonul bagliligina dayanan bir iliski icinde degilsiniz.
Hayatniz her gununuz gergin tartisma dolu ve artik hadsiz kelimeleri soyleyecek duruma gelmisken biraz dur ve sakinles.sonrada tek basina yoluna devam et
Başımıza taş yağacak komşularEvet konu sahibinin konulari pembe dizi kivaminda , bi konusunda anlatmisti
Aahahahahahaha hayır ya başka şeyler yapasım var evet ama tutucam bu sefer kendimiKorkarım bunu misillemesi daha feci olacak. Goğüslerinizi göstermek falan gibi atraksiyonlara girmeyeceksiniz değil mi?
Az daha gaza gelirse birazdan goguslerinin buyuklugunu kanitlayacak konu sahibiBaşımıza taş yağacak komşular
Hayır bu tutmadı aksine çevresinde göğüslerinin büyüklüğü ile tanınan bir bayanım + kanıtlarım
Az daha gaza gelirse birazdan goguslerinin buyuklugunu kanitlayacak konu sahibi
Size kanıtlamam merak etme nasıl olsa Benimle de ilgilenenler var işyerinde filanAz daha gaza gelirse birazdan goguslerinin buyuklugunu kanitlayacak konu sahibi
AblaKorkarım bunu misillemesi daha feci olacak. Goğüslerinizi göstermek falan gibi atraksiyonlara girmeyeceksiniz değil mi?
Cevabınız nedir ? Göz ucuyla baktı tam olarak süzmedi ama yine de 4 senedir o manzara benim gözümün önünden gitmediİthamlarınız doğru mu yalan mı? Ona göre yorum yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?