Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Haklsınız teşekkür ederim ama o da şiddete teşebbüs etti konu abime kadar intikal etmişken acaba darp raporu mu alsam
Darp varsa al elbette kenarda dursun.
Ama ailene yansimis.agir kelimeler kullanilimis.once ki konularindan da hic saglikli olmayan bir iliskinin icinde oldugun acik.
Evliligi bagimlilik olarak mi goruyorsun acaba.belli ki cift olaral gonul bagliligina dayanan bir iliski icinde degilsiniz.
Hayatniz her gununuz gergin tartisma dolu ve artik hadsiz kelimeleri soyleyecek duruma gelmisken biraz dur ve sakinles.sonrada tek basina yoluna devam et

Hayır onca zaman bunlari igrenç bulup evliliğinizi sürdürüp, adamın koynuna girip ayrilma sürecinde mi patladın? Resmen adamı delirtmek icin iftira atmış gibisin. Hayır yani normal ayrılınmıyor mu efendi gibi. Eğer ayrilmazsan bu laflardan sonra yüzüne bakabilcek misin adamin?

Tatlım bak canım zaten sıkkın seninle de oynaşasım yok kaldı ki ben buranın müptelası olmadığımdan merveokanaşk bilmem ne nedir bilmiyorum onlar sizin ilgi alanlarınız ki bana fake dediği için birçok üye yetkililer tarafından uyarıldı burada

Sen iyi değilsin, ciddiyim acil tedavi görmen lazım

Buranin muptelasi olmayan üye 3746384832 adet konu açmış

Uyarı almak önemli değil benim için ama sen feyksin bu kadar net

Ayrıca nolur gı oynas benimle iyk

Tam vuracakken ben tekmeledim o da kolumu cimcirdi ama bu şekilde darp raporu alabilir miyim dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…