- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Kadınları hep suçlamayı nereden öğrendiniz ? Bunlar hep toplum dayatması değil mi? Kadınlar hep suçludur erkekler hep haklıdır aman ne güzel bir mantık.. bana mantık nedir diye sorana bir bakın hele..sizin mantıkla ilgili bilginiz varmı ?? nedir mantık, mantık nerelerde kulanılır mesela :)))
Aklımda herzaman var bu düşünce zaten biliyorsun canım ben sadece doğru zamanı kolluyorum artık ..Passionatewoman gerçekten dediğin gibi boşanacak mısın? Aklına koydun mu yoksa öfkeyle öylesine mi söyledin?
eşinizin daha önceden sizi aldatma grişimi oldumu peki ? buda önemli belki gerçekten ortada bir durum yok siz kurguluyorsunuz herşey size ters geliyor öyle düşünmek istediğiniz için düşünüyor olabilirsiniz..Keşke herkes sizin baktığınız bakış açısıyla konuları değerlendirebilse.. benim de kurguladıklarım var elbet ancak genelde eşimin hareketleri sebebiyle böyle olaylar başlıyor sonra ben inanılmaz ağır laflarla tepkiler veriyorum
dogru zamanmi? esinin kiz kardesine bile sulandigini düsünüyosun -ki bunu adama söylemissin, fakat hala bosanma icin dogru zaman mi kolluyosunuz?Aklımda herzaman var bu düşünce zaten biliyorsun canım ben sadece doğru zamanı kolluyorum artık ..
Doğru zaman henüz gelmedi mi? Vakit geçtikçe olaylar karmaşıklaşıyor, olay şiddete bile varmış, bundan sonrası sağlıklı olmayabilir.Aklımda herzaman var bu düşünce zaten biliyorsun canım ben sadece doğru zamanı kolluyorum artık ..
kadın akılı mantıklıysa ruh sağlığı yerindeyse tabiki kadını yanında yer alırım burada abuk sabuk konu açıp milleten hakaret yemek bu tarz cümleler işitmek sanırım senin hoşuna gidio hiç bir konunda mantık yok hastalıklı düşüncelerin var sadece sen mantığın m sini b,ile bence ağzına alma abes durur sende :))Kadınları hep suçlamayı nereden öğrendiniz ? Bunlar hep toplum dayatması değil mi? Kadınlar hep suçludur erkekler hep haklıdır aman ne güzel bir mantık.. bana mantık nedir diye sorana bir bakın hele..
İçinizde olmayanı kimse aklınıza sokamazBana içinde var o..luk diyor o bana bunları derken iyi mi oluyor o benim aklımda sokmasın madem böyle şeyleri
Evlenmeseydiniz o vakit bile bileevlenmeden önce bana kaşar gönder kaşar göreyim diyen bir adam bu, nasıl güvenebilirim
O beni delirttiyse evet bende onu delirtirimmBence siz adami delirtip de hala yanimda durursa beni seviyordur seklinde dusunenlerdensiniz. Kendinizi bu sekilde tatmin ediyorsunuz. Bu da sizin seciminiz, insallah gonlunuze gore olsun hersey ne diyelim
Sizi eleştirenlere hep bu kadınlar neden birbirini ezmeye yerden yere vurmaya çalışıyor diye çıkışıyorsun anladığım kadarıyla senin eşini burda linç edip seni desteklememizi bekliyorsun yani egonu tatmin etmek istiyorsun
Bu topikte yazdıkları için banlanan olmadı biraz önceye kadar.
Allahım sana geliyorum tamam anladık herkeşler seni tatmin etmek istiyorNe tatmin etmiyor ? Öbür adam mı ? Buradaki namus bekçilerinin dediği gibi bir kadın olsaydım çok da güzel tatmin ederdi ama ben evliyken kendime hakim oluyorum
Merhaba;
Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...
Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..
Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
valla ben seni anlıyorum herkez aynı kafada olcak diye bisey yok hırs ihtiras herkezde farklı olur millet sana yuklenmiste yuklenmis nedir yani siz seviyelisiniz diye herkez kraliyet ailesi gibi konsucak hali yok kim böyle bi iilski yasamak ister durum bu ki böyle olmus insallah hersey istedigin gibi olur cnm mutlu olursun insallahMerhaba;
Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...
Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..
Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?