Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

sizin mantıkla ilgili bilginiz varmı ?? nedir mantık, mantık nerelerde kulanılır mesela :)))
Kadınları hep suçlamayı nereden öğrendiniz ? Bunlar hep toplum dayatması değil mi? Kadınlar hep suçludur erkekler hep haklıdır aman ne güzel bir mantık.. bana mantık nedir diye sorana bir bakın hele..

eşinizin daha önceden sizi aldatma grişimi oldumu peki ? buda önemli belki gerçekten ortada bir durum yok siz kurguluyorsunuz herşey size ters geliyor öyle düşünmek istediğiniz için düşünüyor olabilirsiniz..
ama eğer durum bundan ibaretse diğer yorum yapan kişilere katılıyorum bir yardm alsanız biraz rahatlarmısınız acaba ? evliliğiniz hiç normal değil siz normal değilsiniz eşinize karşı duygularınız yok belkide eşinizn yaptıgı hiç birşey yokken gereksiz yere olayları bu raddeye getiriyorsunuzdur
ama şöylede birşey eklemek istiyorum eğer ortada eşinizin suclu oldugu bir durum yoksa bunlar cok çirkin itamlar.. ben eşinizin yernde olsam o eve gelmez sizin suratınıza bakmazdm boşanrdm

Aklımda herzaman var bu düşünce zaten biliyorsun canım ben sadece doğru zamanı kolluyorum artık ..
dogru zamanmi? esinin kiz kardesine bile sulandigini düsünüyosun -ki bunu adama söylemissin, fakat hala bosanma icin dogru zaman mi kolluyosunuz?
Yada adami sucladiginiz seye kendinizde mi inanmiyorsunuz?
Akli basinda bi kadini sirf o düsünce bile bosatmaya yeterdi. Durduk yere üretmediyse.

Kadınları hep suçlamayı nereden öğrendiniz ? Bunlar hep toplum dayatması değil mi? Kadınlar hep suçludur erkekler hep haklıdır aman ne güzel bir mantık.. bana mantık nedir diye sorana bir bakın hele..
kadın akılı mantıklıysa ruh sağlığı yerindeyse tabiki kadını yanında yer alırım burada abuk sabuk konu açıp milleten hakaret yemek bu tarz cümleler işitmek sanırım senin hoşuna gidio hiç bir konunda mantık yok hastalıklı düşüncelerin var sadece sen mantığın m sini b,ile bence ağzına alma abes durur sende :))

Bir kadına bunu yazacağım aklıma gelmezdi ama sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var bir an önce. Eşinizi illallah ettirdiginizi düşünüyorum.

Bence siz adami delirtip de hala yanimda durursa beni seviyordur seklinde dusunenlerdensiniz. Kendinizi bu sekilde tatmin ediyorsunuz. Bu da sizin seciminiz, insallah gonlunuze gore olsun hersey ne diyelim

Sizi eleştirenlere hep bu kadınlar neden birbirini ezmeye yerden yere vurmaya çalışıyor diye çıkışıyorsun anladığım kadarıyla senin eşini burda linç edip seni desteklememizi bekliyorsun yani egonu tatmin etmek istiyorsun

tüm sosyal medya kaynaklarında olduğu gibi KK'da da çok fazla troll var. Her gün bir yenisi ekleniyor üstelik.
siz de bu trollerden birisiniz passionatewoman. ya da diğer düşük ihtimal ilgiye fazlasıyla aç bir insan olmanız.
buradaki çoğu kişinin hatası sizin trollüğünüzü göremeyip açtığınız her konuyu ve dolayısıyla sizi beslemeye devam ediyorlar.
sabahtan beri aptalca bir muhabbet 30 sayfayı buldu, yazıktır.

Konunuza yorum yapanlar ki çoğu haklı tepkiler vermiş banlanıyor ama siz çirkin üslubunuza rağmen banlanmadınız hala... az edep yahu...
Neden ?
Mune @Kazen
Bu topikte yazdıkları için banlanan olmadı biraz önceye kadar.

Hanımlar,
yönetimce üyeliği iptal edilene kadar herkes buranın üyesidir, kurallara uyduğu sürece konu açabilir, konu açma sınırı yoktur.
Üyenin fake olduğunu düşünüyorsanız kötü içerik yaparsınız, yönetim inceler, yalnız bir üyenin fake olduğuna dair somut birşey yoksa üyeliği siteden çıkaramayız.
Rica ediyorum konulara fake yazmayınız ve içerik üzerinden yorum yapınız, bildiğiniz üzere mutlaka yorum yapmanız gerekmiyor, yorumsuz da kalabilirsiniz.

Nişanlıyken de farkettiyseniz ve devam ettiyseniz sizin de hatanız var ama hatanın neresinden dönülse kar bitmiş tamamen belli hayırlı olsun sizler için

valla ben seni anlıyorum herkez aynı kafada olcak diye bisey yok hırs ihtiras herkezde farklı olur millet sana yuklenmiste yuklenmis nedir yani siz seviyelisiniz diye herkez kraliyet ailesi gibi konsucak hali yok kim böyle bi iilski yasamak ister durum bu ki böyle olmus insallah hersey istedigin gibi olur cnm mutlu olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…