Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Düğünde en yakın arkadaşınızın göğüslerine bakmış sonra da kardeşinize sulandigindan şüphelendiğiniz bir adamla nasıl bir yastığa baş koydunuz anlamiyorum. Sonrasinda bunların yüze vurulması hic bişey değiştirmiyor malesef. Eski turnalar gelir beni tirmalar derler benim anneannemler. Ayrılığa yakın tekme tokat olduktan sonra bunların söylenmesi sacma. Eğer görüpte sustuysanız sizde eşiniz ne kadar hatalıysa o kadar iki yüzlü duruma düşersiniz bana kalirsa.

Bu kadar cirkinlesmeyin ya.ilerde pisman olacaginiz laflar.siz sayginizi kaybetmeyin ki adamla bosansaniz bile iyiki demesin.

Keşke herkes sizin baktığınız bakış açısıyla konuları değerlendirebilse.. benim de kurguladıklarım var elbet ancak genelde eşimin hareketleri sebebiyle böyle olaylar başlıyor sonra ben inanılmaz ağır laflarla tepkiler veriyorum

Konu sahibinin actigi bir baska konudan alinti yapiyorum simdi kendi kendisini ele verisini izleyelim..

"Asıl konuya hala giremedim, ben eşimin saniselik başka kadınlara bakışlarından dahi rahatsız olan bir bayanım, hastalık derecesinde bir kıskançlığım sözkonusu ancak ben bunu birtürlü aşamadım.. Cinsel hayatımız çok iyi, ben tutkulu ve şehvetli bir kadınım, çevremde de herkes beni beğenir ama yine de kıskançlık illetinden kurtulamıyorum.. Özellikle son zamanlarda sabah ereksiyonu, rüyalanma sebebiyle duşa girmesi beni rahatsız ediyor. Evlendiğimizden beri böyle, 2,3 günde bir nerdeyse rüyalanma yaşıyor ama ben altında sebep aramaya başladım, özellikle de başkasından etkilenip mi rüya görüyor, bilinçaltında başka birisi mi var diye düşünmeden edemiyorum.."

Yazik yahu adama.bence acilen psikolojinizi duzeltmeniz gerekli

Aksine çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız evet Kıskançlığım var bunu inkar da etmiyorum ama o da tetikleyecek şeyler yapıyor o gün yazdığımın da arkasındayım zaten bende kurgulayıp abartıyorum ama bana yeterli güven veremeyen kişi de hiç mi suç yok ?

Kiskancliginizin hastalik boyutunda oldugunu siz soyluyorsunuz.esinizin kardesinize gayriihtiyari bakmadigina nasil emin olalim ?? Guvenmediginiz bir adamla evliliginizi surdurmeyiniz o halde ama bana cok inandirici gelmiyor nedense ifadelerinizden oturu.

Passionatewoman psikolojim bozuk ama eşim bozdu demişsiniz. Siz bu adamla neden evlendiniz? Açtığınız konuların hiçbirinde eşinize karşı zerre kadar sevgi duyduğunuz görülmüyor. Zaten inat uğruna evlendim demişsiniz bir mesajınızda. Sevmiyorsunuz, adam size nişanlıyken kaşarlı maşarlı cümleler kuruyor. Buna rağmen inat uğruna evleniyorsunuz! Evliliğin size uygun olmadığı minvalinde konular açıyorsunuz, bağlanmak size ağır geliyor. Çocuk da yok sanırım. Dün de sordum cevap alamadım cidden sizin derdiniz ne? Ne istiyorsunuz, neden boşanamıyorsunuz? Evli kalmak için geçerli hiçbir sebebiniz yok zira.

Son düzenleme:
Bu adam senden neden boşanmıyor?!
Ya da sen neden bu kadar iğrenç birine hala eş muamelesi yapıyorsun?

Takip etmiş analiz yapmış uzun uzadıya empati kurmuşsunuz, saygı duyarım sizin gibi insanlara..

Evli kalmak için çok sebebim evet yok, saygı sevgi güven gibi bağlar da yok ama bana zor gelen 2 şey var;
1) Pişman olucam, biliyorum, bu yaptığım kötülüklere gün gelecek çok ağır pişman olucam
2) Düzenim tamamen bozulacak, 28 yaşında iş güç herşeyimi değiştirmek zorunda kalıcam..

Tek sebeplerim bunlardan ibaret..

Hepsini bu konunuzdan çıkardım aslında, çok zamanımı almadı. Diğer konularınıza da göz attım üyelerden çok tepki gelince. Bariz mutsuzsunuz, bundan daha mutsuz olamazsınız. Pişman olacağınızı zannetmiyorum.
İkinci madde için ise işinizi neden değiştirmeniz gerekiyor?

annemler şu anda oturduğum yere oldukça uzak bir bölgede oturuyor kaldı ki ben buralardan gitmek isterim tamamen bağlarımı kopartmak anılarımı unutmak için..
daha mutsuz olamam sanırım yine doğru diyorsunuz

Sizin durumunuza özel bir şey değil ki ama bu. Boşanan insanların hepsi öyle veya böyle yeni bir sayfa açıp hayatlarında büyük değişiklikler yapmak zorunda kalıyorlar. Ailenizin yanına da gitmeyin zaten. Yeni hayat kurabilirsiniz kendinize.

annemler şu anda oturduğum yere oldukça uzak bir bölgede oturuyor kaldı ki ben buralardan gitmek isterim tamamen bağlarımı kopartmak anılarımı unutmak için..
daha mutsuz olamam sanırım yine doğru diyorsunuz

yeni bir hayat nasipse kuracağım zaten ama yaralarımı sarıncaya kadar aileme sığınmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…