Eşime sinir oldum yardım edin

Kızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???
Neden zoruna gidiyor ki bununla gurur duy enişte kim ki onun üstüne yapsın ne alaka evet benim üstüme yapıyor bu hayatı paylaşıyoruz bir aileyiz bundan garip olan ne demeliydin

Doğruyu söylemiş. Mahçupluk kısmı ne kadar doğru bilemem. Eşinizi siz tanıyorsunuz.
Ayrıca bunları ailemin yanında konuşmam. Eşimin ailesinin yanında da konuşmam. Eşimde konuşmaz. Tavsiye ederim. Bazı şeyler çekirdek aile içinde olur biter.

Bu ne saçma bir para kazanma şekli. Meslek demiyorum vergi yok komisyonu cebe atmaca. Devletin kisitladigini bireysel amaçlı alimlari 3 kere hak verdiğini delip başkası üzerine al sat yapıp para kazanmak. Gerçekten ihtiyacı olanlar da bu yüzden bir sürü gereksiz para ödüyor.

Eşiniz yanlış yapmış tabiki kimseye hesap vermeye gerek yok.esim üzerine yaparım ne var ki bunda diyebilirdi espri olarak

Bu ne saçma bir para kazanma şekli. Meslek demiyorum vergi yok komisyonu cebe atmaca. Devletin kisitladigini bireysel amaçlı alimlari 3 kere hak verdiğini delip başkası üzerine al sat yapıp para kazanmak. Gerçekten ihtiyacı olanlar da bu yüzden bir sürü gereksiz para ödüyor.

Eşiniz yanlış yapmış tabiki kimseye hesap vermeye gerek yok.esim üzerine yaparım ne var ki bunda diyebilirdi espri olarak
Vergi ödüyoruz canım

Back
X