- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi Mayisgelini
tabiki zor degil ama cogu erkek boyle.. bence evliliginizi etkileyecek kadar abartmayin bu tip davranislarini. cunku cogu erkek boyle.. ailelerinin yaninda kadini yuceltince, onore edince kilibik olacaklar saniyor, cook modern erkek kadini yuceltiyor uzerine mal yapiyor ovuyor vs. esim beni ovmezdi bile yeni yeni evlilik oturdukca degisti biraz. siz yeni evli misiniz?Kızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???