Eşime sinir oldum yardım edin

Kızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???
tabiki zor degil ama cogu erkek boyle.. bence evliliginizi etkileyecek kadar abartmayin bu tip davranislarini. cunku cogu erkek boyle.. ailelerinin yaninda kadini yuceltince, onore edince kilibik olacaklar saniyor, cook modern erkek kadini yuceltiyor uzerine mal yapiyor ovuyor vs. esim beni ovmezdi bile yeni yeni evlilik oturdukca degisti biraz. siz yeni evli misiniz?

Ne var ki bunda? Eşiniz doğruyu söylemiş.çok abartmışsınız buluttan nem kapmak bu. Söylemesi gereken replikleri eşinizin eline yazılı verin de hata yapmasın bundan sonra

Bence annesi ablasıda vardı.beni biraz onurlandırması gerekirdi diye düşünüyorum.düşünemediysede ögrenmesi gerekir bence bunu..
Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama kv kp görümce yanında kocalar onurlandırmaz ki. Hemen anacığı aaa karı köylü olmuş benim oğluşum demesin diye.

Arkadaşlaf milleti çatlatmak için sormadım.tam olarak dedigim cümle şu.yarın kaçta gidicez.Buydu.Cünkü saat 1 e yaklaşıyordu.kalkalım demek istedim uykum gelmişti.daha yeni evli oldugumuz için ailesinin içinde diyemiyorum kalkalım diye.onlarda nereyendiyince eşim notere gitcez yarın dedi.aynen bu şekilde gelişti.satılacak arabanın havasını atacak degilim ama insanlar nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyorlar tabi.Muhtemelen ordakilerde hava civa sanmıştır.

İlk mesajinizda "bende yarın kaçta gidicez notere dedm" demişsiniz . Şimdi farklı söylüyorsunuz.

Bence annesi ablasıda vardı.beni biraz onurlandırması gerekirdi diye düşünüyorum.düşünemediysede ögrenmesi gerekir bence bunu..
Sizi onurlandırması mı?
Konuya çok başka bir yerden bakıyorsunuz.
İç dünyanızda olup bitenleri salim kafayla değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Boş bulunmuş dosdoğru söylemiş bunda birşey yok .
Azcık ağzınız laf yapsın o anda .
Satıcaz zaten ben daha lüksünü alırım binmem ona filan deseydiniz boşboğaz enişteye
Enişte fesat geldi bana .

Demek ki eşiniz ve enişte bey de kadınları bir tık geride gören cinsten insanlar yoksa eniste bey böyle bisey demezdi eşiniz de açıklama yapmazdı.

Arabayı size almiyorki zaten satacak kimin üzerine oldu bu durumda kimin umrunda.
Ne farkeder, ikimizin arası lafı olmaz deseymiş iyimiş ama bu durumda gerçekten önemi yok, yinede az da olsa sitem eder gider üstüme alırdım. Yenimi evlisiniz? Böyle şeyleri zamanla umursamamayı öğrenirsiniz.

Ben en iyisi şey diyeyim o zaman.Sen her ne kadar insanlara mahçup olsanda benim üzerime araba alma konusunda
ben yinede seninle ortak olmaya hazırım her konuda mı desem 🙄
Bukadar arabeske bağlamayın ya o ne. Çekemiyorsan anten tak gibi bişey herhalde.
Bunu üzerime alırım ama kendimize aldığımız ev/ araba benim üzerime olacak hayatım bilgin olsun derdim. Ki bence malvarlığı kadının üzerine olması en doğrusu.

Burası özgür bir platform herkes istediği yorumu yazabilir size göre önemsiz bişey bana göre önemli olabilir size mi soracağım yorum yaparken? Kendi fikrinizde olmayanlara saygı duymayi öğrenin önce en önemlisi siz kendi işinize bakın!!!! hadi bakalım benden uzak durun!!!
Evet en çok bana soracaksınız!
Saksı değilim ben!
:KK53:
Bu arada merak ettim de bu mesajı eliniz belinizde mi yazdınız?
;)

Zaten iş için alınan satılacak bir araba için fazla büyütmüşsünüz bence yani enişte takılmış o da gerekçesini söylemiş size kullanın diye almıyor enişte de farkında ve enişte kim ki kafanıza takıyorsunuz kaynana görümce dememiş ki birşey siz de onlarda iş için olduğunu biliyorlar gereksiz yani

Yani uzun uzun yazmayim eşim sunu dedi ben bunu dedm diye direk sadede geleyim demiştim 🙈😂
Yarın kaçta gideceğiz cumlesi, yarın notere kaçta gideceğiz cümlesinden daha kısa. Yani uzatmış olmazsınız.
Neden buraya takıldım değil mi? Çünkü sorun yaratmak istiyorsunuz. Çünkü ortamda sorulacagini bildiğiniz icin arabanın üstünüze yapilacagini duyurmak istediniz.
Bakin kaçan sizin huzurunuz oldu.

Back
X