Kızlar komik ama ne bileyim sinir oldum konuya giriyorum :)
Bugün eşimle kahvaltı yaptık Müge anlı açıktı bi konu vardı kız annesine çok kötü davranıp hakaret falan etti sevdiği adamı korudu hep sonra Müge anlı dedi ki benim annem bir yana dünya bir yana ilk önce annem gelir annem benim için herkesten önde gelir falan bu bi tane anne olur ama gerisi hep bulunur falan dedi eşim de aynen öyle Müge sana katılıyorum benim için de öyle falan dedi ki bunu sürekli yapıyor hiç bir zaman ses etmedim ama şimdi hamilelikten mi bilmiyorum zoruma gitti öyle olabilir tabi ki insanın ilk önce annesi gelir ama bunu sürekli dillendirmesine sinir oldum bugüne kadar asla eşimle annesinin arasına girmedim girmem de annesinin fenalıklarına rağmen hiç takmadım takılacak bir kadın değil o yüzden umurum da değil açıkçası ama bi sinir olmadım da değil bu konuyu ben mi abarttım acaba :d
Evetbu konuyu ben mi abarttım acaba :d
Kızlar komik ama ne bileyim sinir oldum konuya giriyorum :)
Bugün eşimle kahvaltı yaptık Müge anlı açıktı bi konu vardı kız annesine çok kötü davranıp hakaret falan etti sevdiği adamı korudu hep sonra Müge anlı dedi ki benim annem bir yana dünya bir yana ilk önce annem gelir annem benim için herkesten önde gelir falan bu bi tane anne olur ama gerisi hep bulunur falan dedi eşim de aynen öyle Müge sana katılıyorum benim için de öyle falan dedi ki bunu sürekli yapıyor hiç bir zaman ses etmedim ama şimdi hamilelikten mi bilmiyorum zoruma gitti öyle olabilir tabi ki insanın ilk önce annesi gelir ama bunu sürekli dillendirmesine sinir oldum bugüne kadar asla eşimle annesinin arasına girmedim girmem de annesinin fenalıklarına rağmen hiç takmadım takılacak bir kadın değil o yüzden umurum da değil açıkçası ama bi sinir olmadım da değil bu konuyu ben mi abarttım acaba :d
Siz de konuyla alakasız yorumlar yapar mısınız hep :dRüyanızda eşiniz sizi aldattığında falan adam kızıyor musunuz?
Siz de konuyla alakasız yorumlar yapar mısınız hep :d
Madem merak ettiniz söyleyeyim. Hayır dillendirmiyorum bile :dHayır cidden soruyorum. Alınma derecenizi merak ettim. Böyle bir durum olduğunda tepkiniz ne
ParalariiimmmRüyanızda eşiniz sizi aldattığında falan adam kızıyor musunuz?
bikere ben ruya gordum beni aldatiyodu ruyamda 3 5 gun konusmadim puhahahah cok pis bi ruyaydi bak yine sinirlendimHayır cidden soruyorum. Alınma derecenizi merak ettim. Böyle bir durum olduğunda tepkiniz ne oluyor?
Madem merak ettiniz söyleyeyim. Hayır dillendirmiyorum bile :d
aynen böyle tam yazacaktım arkadaş yazmış konu sahibiBenim için de öyle, anne bir tane olur gerisi hep bulunur diyemediniz mi? Haklısın canım "annemle evladım bir yana dünya bir yana" deyin bir dahakine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?