Eşime sinir oldum

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
18
29
Kızlar komik ama ne bileyim sinir oldum konuya giriyorum :)

Bugün eşimle kahvaltı yaptık Müge anlı açıktı bi konu vardı kız annesine çok kötü davranıp hakaret falan etti sevdiği adamı korudu hep sonra Müge anlı dedi ki benim annem bir yana dünya bir yana ilk önce annem gelir annem benim için herkesten önde gelir falan bu bi tane anne olur ama gerisi hep bulunur falan dedi eşim de aynen öyle Müge sana katılıyorum benim için de öyle falan dedi ki bunu sürekli yapıyor hiç bir zaman ses etmedim ama şimdi hamilelikten mi bilmiyorum zoruma gitti öyle olabilir tabi ki insanın ilk önce annesi gelir ama bunu sürekli dillendirmesine sinir oldum bugüne kadar asla eşimle annesinin arasına girmedim girmem de annesinin fenalıklarına rağmen hiç takmadım takılacak bir kadın değil o yüzden umurum da değil açıkçası ama bi sinir olmadım da değil bu konuyu ben mi abarttım acaba :d

Programın o bölümünü izlemiş biri olarak : evet, siz abartmışsınız.

Tv' deki olaylara yapılan her yorumu kişiselleştirmeyin; olayı kendi içinde değerlendirin.

Valla bende sinir olurum. Anasından geçemeyen evlenmesin Bi zahmet. Dile de getirmesin. Ben annem olmadan nefes alamazdım. Ama önceliklerim değişti. Önce eşim sonra çocuğum oldu önceliğim. Annemden vazgeçmem ama eşimi de atmam. Bin tane eş bulunur anne bulunmaz lafı saçma. Yeri geliyor çocuklar evleniyor gidiyor yine eşinle başbaşa kalıyorsun

Belki sizi kızdırmak için bilerek söylemiştir. Ciddi ciddi söylediyse, öyle olabilir ama gerek yok her defasından dile getirmesine, sinir bir durum evet

Rüyanızda eşiniz sizi aldattığında falan adam kızıyor musunuz?

Eşim e çocuğuma yeri gelince bana bakabilecek tek kişi annem annemdem vazgeçmem dedi bende fazlasıyla haklı dedim izlerken.....sonuçta hayatımızdaki herkesin yeri çok farklı...... gereksiz alınganlık yapmışsın takma böyle şeyleri

Ben adamin da el olduğunu gördüm kadının da.hergun aradığınız gelmesi için can attığınız sofralar kurup ütüsünü yaptiniz seviyor diye türlü türlü yemek pisirdiginiz.uzgun diye hayatınızı karattığınız kişi gün geliyor el oluyor yabancı oluyor boş oluyor.belki de gormek istemeyeceğin son insan oluyor.Ama anne baba hep yanın da.bu demek değildir ki es değersizdir es onemli değildir.
Herkesin kıymeti sevgisi değeri başkadır.Bir anne es olamaz.Bir es anne olamaz.birbirjnden bambaşka sevgiler.kiyaslamaya sokulamaz bile.
Esin hissettirdiklerini anne hissettiremez.
Annenin hissettirdiklerini de eş.
Annem bir tane diyen adam doğru annesi bir tane..ama unutulan şey karısı da 2 tane degil .karısı da 1 tane

Bence abartmışsınız. Anne sevgisi çok başka. Herkesin sevgisi ve yeri farklıdır. Ama ben olsam o öyle dedikçe "haklısın aşkım benim içinde annem bir yana dünya bir yana, boşa dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye" karşılık verirdim. Muhtemelen sonrasında sürekli dillendirmeyi bırakırdı.

Madem merak ettiniz söyleyeyim. Hayır dillendirmiyorum bile :d

O zaman hamilelikten dolayı alınganlığınız fazladır artı eşiniz de sürekli dile getirdiği için daha çok sinir olmuşsunuz

Benim için de öyle, anne bir tane olur gerisi hep bulunur diyemediniz mi? Haklısın canım "annemle evladım bir yana dünya bir yana" deyin bir dahakine.
aynen böyle tam yazacaktım arkadaş yazmış konu sahibi
bir dahakine böyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…