- 19 Kasım 2013
- 18.773
- 33.868
- 798
Aman kendince konuşmuş sen de aynen benim anam da önce gelir de hiç hamileliğinin en güzel zamanlarını boş muhabbete harcamaKızlar komik ama ne bileyim sinir oldum konuya giriyorum :)
Bugün eşimle kahvaltı yaptık Müge anlı açıktı bi konu vardı kız annesine çok kötü davranıp hakaret falan etti sevdiği adamı korudu hep sonra Müge anlı dedi ki benim annem bir yana dünya bir yana ilk önce annem gelir annem benim için herkesten önde gelir falan bu bi tane anne olur ama gerisi hep bulunur falan dedi eşim de aynen öyle Müge sana katılıyorum benim için de öyle falan dedi ki bunu sürekli yapıyor hiç bir zaman ses etmedim ama şimdi hamilelikten mi bilmiyorum zoruma gitti öyle olabilir tabi ki insanın ilk önce annesi gelir ama bunu sürekli dillendirmesine sinir oldum bugüne kadar asla eşimle annesinin arasına girmedim girmem de annesinin fenalıklarına rağmen hiç takmadım takılacak bir kadın değil o yüzden umurum da değil açıkçası ama bi sinir olmadım da değil bu konuyu ben mi abarttım acaba :d
Suan alınganlık bı dönemde olabilirsiniz ama bence sürekli ve sizin yanınızda söylemesi doğru değil bence bilerek şöyle söyleyin : evet insanın annesi gelmeli çok haklısın benim için de daha doğmadan evladım geliyor inşallah onun için de ben geleceğim. hayırlı evlat güzel kolay doğumlar diliyorum sizeKızlar komik ama ne bileyim sinir oldum konuya giriyorum :)
Bugün eşimle kahvaltı yaptık Müge anlı açıktı bi konu vardı kız annesine çok kötü davranıp hakaret falan etti sevdiği adamı korudu hep sonra Müge anlı dedi ki benim annem bir yana dünya bir yana ilk önce annem gelir annem benim için herkesten önde gelir falan bu bi tane anne olur ama gerisi hep bulunur falan dedi eşim de aynen öyle Müge sana katılıyorum benim için de öyle falan dedi ki bunu sürekli yapıyor hiç bir zaman ses etmedim ama şimdi hamilelikten mi bilmiyorum zoruma gitti öyle olabilir tabi ki insanın ilk önce annesi gelir ama bunu sürekli dillendirmesine sinir oldum bugüne kadar asla eşimle annesinin arasına girmedim girmem de annesinin fenalıklarına rağmen hiç takmadım takılacak bir kadın değil o yüzden umurum da değil açıkçası ama bi sinir olmadım da değil bu konuyu ben mi abarttım acaba :d
Ben okunanı gayet güzel anladım siz hazmedemiyorsunuz ki eşinizin sürekli söylemesini hemen pençeleri çıkarıyorsunuz :) Bu arada ailemi ağzınıza alacak vizyonda biri değilsiniz yazım yanlışınızı düzeltmek suç değil :) Kimseye ders vermek değil niyetim sadece bir yanlışı düzelttim ama anladığım kadarıyla siz doğruyu söyleyenlere hemen pençelerinizi çıkarıp kendi haklılığınızı bu şekilde kanıtlamaya çalışıyorsunuz ama muhattabım değilsiniz eşinizde devamlı anne anne diyerek size çok iyi yapıyor çıldırtmayı başarmış tebrikler :))))))bu okunanı anlamış haliniz mi :d
HEEE bu arada kimse sizden Türkçeyle ilgili yardım istemediği sürece Türkçe derslerinizi lütfen evde anneniz babanız veya varsa eşinize verin bir tek onlar katlanabilir :ddd
Vizyondan mı bahseydiyorsun hemcinsinize iyi olmuş diyecek kadar düşmüşsünüz Allah gelin gideceğiniz veya gittiğiniz aile ye sabırlar versin :dBen okunanı gayet güzel anladım siz hazmedemiyorsunuz ki eşinizin sürekli söylemesini hemen pençeleri çıkarıyorsunuz :) Bu arada ailemi ağzınıza alacak vizyonda biri değilsiniz yazım yanlışınızı düzeltmek suç değil :) Kimseye ders vermek değil niyetim sadece bir yanlışı düzelttim ama anladığım kadarıyla siz doğruyu söyleyenlere hemen pençelerinizi çıkarıp kendi haklılığınızı bu şekilde kanıtlamaya çalışıyorsunuz ama muhattabım değilsiniz eşinizde devamlı anne anne diyerek size çok iyi yapıyor çıldırtmayı başarmış tebrikler :))))))
Haydee Yaalllaaah sayfamdanVizyondan mı bahseydiyorsun hemcinsinize iyi olmuş diyecek kadar düşmüşsünüz Allah gelin gideceğiniz veya gittiğiniz aile ye sabırlar versin :d
Bu kadar mutlu olacağınız bilseydim adresinizi alır kına yollardım münasip bir yerinize yakardınız:dddd
Üzülüyorum hala okunanı anlamıyorsunuz çok yazık:dd hamile bir kadına da bunları söylicek kadar aşşağalık bir kadınsınız bu ramazan günü niyetli ağzımla tek duamm aynı duruma düşesiniz hatta daha beterine aminnnn
Bu arada doğru bildiğim her şey için sonuna kadar giderim sizin başınıza böyle birşey geldiğin de haklısın kociskoom diyip eşiniz ne derse onaylarsınız var siz de o tip :dd
Haydee Yaalllaaah sayfamdan
Bu kadar mutlu olacağınız bilseydim adresinizi alır kına yollardım münasip bir yerinize yakardınız:d
aşşağalık bir kadınsınız bu ramazan günü niyetli ağzımla tek duamm aynı duruma düşesiniz hatta daha beterine aminnnn
Emin olun tartışmaya girmeyeceğim biri herkes kendi kalitesini belli eder yazılanı ben görmedim bir başkası söyledi bana. Kendisi dikkate almadığım biri olduğu için göz ardı ettim mesajlarını hiç kimseye terbiyesizlik yapmadım böyle bir üsluba sahip biri değilim çok şükür. He kimse kimsenin ailesini katamaz benim şahsıma yakışmaz zaten böyle bir şey yapmak.Bu nasıl bir üslup.İstemediğiniz kişileri konunuzdan engelleyebilirsiniz.
Konu sahibi ban almış zaten.Emin olun tartışmaya girmeyeceğim biri herkes kendi kalitesini belli eder yazılanı ben görmedim bir başkası söyledi bana. Kendisi dikkate almadığım biri olduğu için göz ardı ettim mesajlarını hiç kimseye terbiyesizlik yapmadım böyle bir üsluba sahip biri değilim çok şükür. He kimse kimsenin ailesini katamaz benim şahsıma yakışmaz zaten böyle bir şey yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?