Eşime sinir oldum

Annesi önce geliyorsa otursun anasının dizinin dibine o zaman.
Eşinizin yaptığı saygısızlık, resmen yok saymış sizi.
Annenin yeri ayrı esin yeri ayrıdır bu ayrı mı yapamayan evlenmesin bi zahmet.

Belki sizi kızdırmak için bilerek söylemiştir. Ciddi ciddi söylediyse, öyle olabilir ama gerek yok her defasından dile getirmesine, sinir bir durum evet

Ay alsin anasini basina taksin gicik herif

Programın Müge'nin konuşması da dahil olan kısmı; henüz youtube'a yüklenmemiş. Adam programdaki olaya yorum yapmış.

Her söylediğin de bende sizin dediğiniz gibi söylüyorum ama susmuyooorr:d

Müge anlıya çok takılmayın onun annesi dünyadaki en iyi anneliği yapmış kişi gibi onun için o yüzden öyle söylüyor bence.
O programa çıkan bazı anneleri de gördük çocuklarının ölümüne ses çıkarmayan, çocuklarına eziyet eden çocuklarını istemeyen. Kalkıp da anne bir yana her şey bir yana denmez yani daha geçen bir konu vardı bir kadın oğlum gerçek oğlum değil beni dolandırmış olabilir diye dna testi yaptırdı gerçek oğlu çıktı ama oğlunu sevmiyor vs.
Yani herkes için geçerli değil ama kalkıp eşinizin de bunu sizin suratınıza suratınıza söylemesi hoş değil. Sen de o zaman babadan öte biri hiç olur mu koca da neymiş falan de.
Gerçi bu düşüncelerin hepsi çocuk doğunca geçiyor çünkü en en en önemli şey çocuk bence. Bazen düşünüyorum kocamla çocuğum aynı anda uçurumdan düşüyorsa çocuğumu kurtarırım. Annemle çocuğum uçurumdan düşüyo olsa gene çocuğumu kurtarırım. Her türlü çocuk önce geliyor yani

Annedir tabi eşten önde gelecek sizde anne olacakmışsınız çocuğunuzda sizi eşinden önce tutacak emin olun. He o zaman gururlanırsınız eşiniz böyle deyince neden zorunuza gitti sinir oldunuz? Çok gereksiz yere sinir yapmışsınız kendi kendinize.

Hanım efendi okuduğunuz neden anlamıyorsunuz ben zaten diyorum ki anne herşeyden önce gelir bende annemi kimseye değişmem ama bunu sürekli eşimin gözüne soka soka söylemiyorum anlayabildiniz inşallah :d

Ya neden hep bir kıyaslama oluyor anlamiyorum ki ben. Annemin yeri ayrıdır biriciktir. Ama esiminki de ayrıdır. Biri annem diğeri eşim.bu şeye benziyor çocuklara sorarlar ya anneni mi seviyorsun babanı mi diye. Ona benziyor. Biri elma biri armut. Biri üst ailem. Evet yerleri dolmaz. Ama diğeri de suanki ailem. Onlar da hayatımın merkezi. İkisi birbirine karışmadığı sürece sıkıntı da çıkmaz. Eşimin kabul edilmeyecek kadar buyuk bir hatasını görmediğim sürece onun da yerini başkası ile doldurmak, düşüneceğim şeylerden değil. Bu tip kıyaslar uzuyor hep iki tarafı da. Sinir olmakta haksız bulmadım sizi. Bazı şeyleri dillendirmek doğru değil. Yada eşiniz yaptığı bigi tanımlamak. Hele ki ortamda siz varken. Hayatımda ne annemi eşime ezdiririm ne de eşimi anneme.

Kaynanamı tırnağımın ucu kadar sevmem ama eşim bana böyle birşey derse de alınmam. Çünkü benim verdiğim sevgi ilgi duygu farklı annesinin sevgisi duygusu ona verdiği ilgisi farklı bence ikisi kıyaslanamaz. Büyük ihtimalle hamilelik hormonları size oyun oynuyor. Takılmayın.

Hanım efendi okuduğunuz neden anlamıyorsunuz ben zaten diyorum ki anne herşeyden önce gelir bende annemi kimseye değişmem ama bunu sürekli eşimin gözüne soka soka söylemiyorum anlayabildiniz inşallah :d
Allaha şükür ne okuduğumu anlayabiliyorum sizin gibi gereksizlere şeyleri kendime dert etmiyorum. Söyleyebilir göze soka soka bunda dert edecek bir şey yok he bu arada hanımefendi ayrı yazılmaz

Sarı elma kırmızı elma değil ki bu. Anne ile eş arasında yapılan kıyas çok saçma. İkisi de biricik ve ayrı. Ha yine diyorum sürekli demesi gıcık eder ama sen de söyle madem. Hatta en güzeli takma.

Kız cevap veremedin mi. “Hakikaten ne kadar haklı yeri gelir 10 koca bulursun ama 10 anne bulamazsın “ diye

Ya bunun anneci olmakla alakası yok arkadaşlar iyi mısınız? Herkesin hayatında ennn önce annesi gelir (istisnalar hariç)
Yani bu düşünceye laf atmak bile saçma geliyor bana

Bugun sabah Muge'yi eşimle izliyordum. Bende aynısını eşime dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…