Merhaba kk uyeleri.
Bu benim ilk konum olacak.
Esime artik katlanamiyorum
10 senelik evliyiz her durumunu cektim.
Her rahatsizlinda yanindaydim .
Butun islerine yardim ettim bir sekilde hal ettim.
Simdi allaha sukur durumumuz iyi rahat erdik.
Ya sorun simdi su: ilgi ver diyorum yok kavga dovus o anlik veriyor sonra yine ayni. Sorunlarinizi cozelim diyorum ne sorunumuz var diyor.hic konusamayiz meselaaa bu da beni cildirtiyor.icime ata ata sinir hastasi olacam.eline telefonu ver diger eline kumandayi ver otursun yatsin.arkadaslariyla bulusun veya yazisin .cani istedimi af edersiniz ooo ozmn ilgi alakayaaa bakk.inan artik dayanamiyorumm. Bana akil verin fikir verin lutfen napacami bilmiyorum artik.kavga da ettim kustum de uzakta durdum yattaklarida ayirdim .yok bir degisme yok baristiktan sonra bir iki gun iyi sonra yine ayni bu adam 10 senedir.
9 yıllık evliyim bizde aynıyız....Merhaba kk uyeleri.
Ya sorun simdi su: ilgi ver diyorum yok kavga dovus o anlik veriyor sonra yine ayni. Sorunlarinizi cozelim diyorum ne sorunumuz var diyor.hic konusamayiz meselaaa bu da beni cildirtiyor.icime ata ata sinir hastasi olacam.eline telefonu ver diger eline kumandayi ver otursun yatsin.arkadaslariyla bulusun veya yazisin .cani istedimi af edersiniz ooo ozmn ilgi alakayaaa bakk.inan artik dayanamiyorumm. Bana akil verin fikir verin lutfen napacami bilmiyorum artik.kavga da ettim kustum de uzakta durdum yattaklarida ayirdim .yok bir degisme yok baristiktan sonra bir iki gun iyi sonra yine ayni bu adam 10 senedir.
Benim ayrikdigim evliligimde de ayni seyler vardi..Insanin canina tak ediyor resmen.Adam benim varligimin dahi farkinda olmazdi.Stratejiler sökmuyor malesef..Sende onu takmayan bir yasam bicimi belirlemedigin surece hep sonir stres olursun.Biz ayrildik ve ben o hasta yanimdan arindim cok sükür
yok cnm rahatsizlindan dolayi erken emekli oldu.Eşiniz çalışıyor mu ?
Ilgi derken neyi tam.olarak kastediyosunuz yeni evliykenki cicim aylarindaki gbimi onu bekliyosaniz zorr bizim icinde zorr sahsen bende yeni evli yada nisanli zamanki gbi olamam esimi sevmedigimden degl olamam isteMerhaba kk uyeleri.
Konuya yorum yazacaktım sizinkini okuyunca içim cız etti. Niye kendine bunu yapıyorsun arkadaşım boşa gitsin sana yazık değil mi9 yıllık evliyim bizde aynıyız....
Ayrıca benim eşim çok sinirli ve herşeye karışır.
9 yıldır antidepresan kullanıyorum malesef.
Yok cnm yeni evliyken cicim aylari oldugu gibi istemiyorum keske olsa.ya insan esiyle sohbet etmezmi haydi bugun de biseyler yapalim demezmi.yada haydi bugun suray buryaa gidelim demez mi .bu adam da hic yok.Ilgi derken neyi tam.olarak kastediyosunuz yeni evliykenki cicim aylarindaki gbimi onu bekliyosaniz zorr bizim icinde zorr sahsen bende yeni evli yada nisanli zamanki gbi olamam esimi sevmedigimden degl olamam iste
.istedim sadece biraz sohbet biraz ilgi bunuda esimden istemek sucsa bilemiyorum.abarti bisey istedimi dusunmuyorum.Ben eşinden çok seninle alakalı düşünüyorum
Birinin ilgisine bu kadar muhtaç olmak! Bilemiyorum bana doğru gelmiyor
Eşiniz ne zaman düzelecek biliyormusunuz?
Sizin beklentileriniz düştükçe o da düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?