Esime sinir oluyorum

Gururlu2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
11
11
3
39
Merhaba kk uyeleri.
Bu benim ilk konum olacak.
Esime artik katlanamiyorum
10 senelik evliyiz her durumunu cektim.
Her rahatsizlinda yanindaydim .
Butun islerine yardim ettim bir sekilde hal ettim.
Simdi allaha sukur durumumuz iyi rahat erdik.
Ya sorun simdi su: ilgi ver diyorum yok kavga dovus o anlik veriyor sonra yine ayni. Sorunlarinizi cozelim diyorum ne sorunumuz var diyor.hic konusamayiz meselaaa bu da beni cildirtiyor.icime ata ata sinir hastasi olacam.eline telefonu ver diger eline kumandayi ver otursun yatsin.arkadaslariyla bulusun veya yazisin .cani istedimi af edersiniz ooo ozmn ilgi alakayaaa bakk.inan artik dayanamiyorumm. Bana akil verin fikir verin lutfen napacami bilmiyorum artik.kavga da ettim kustum de uzakta durdum yattaklarida ayirdim .yok bir degisme yok baristiktan sonra bir iki gun iyi sonra yine ayni bu adam 10 senedir.

Baskı kurmayın şımarmasn zamana bırakın , siz de onun gibi yapın bakalım umursamaz olun.. kaçan kovalanır mantığı :) olmazsa da bu hayatı kendinize Zindan etmeyin 1 kez dünyaya geliyoruz mutsuz olucaksak ne anlamı var

Saydıklarınız zaten yapmanız gerekenler.
Bir evliliğin yapı taşı, hastalık ve sağlık, iyi kötü gün.
Zırvalama değil yani o.
Ama ilgi meselesinde ortak zevkler edinin derim.
Ya da düzgünce konuşup kırgınlığınızı anlatın.
Akşamları bi kahve yapın, çağırın balkona gel içelim deyin.
Bir film açın, mısır patlatın bunu izliyoruz konu kapandı deyin.
Bir zaman sonra ondan da adım gelecektir.

Demekki adam hiçbirşeyden anlamıyor, düzelecek gibide durmuyor.Ya çekip sinir hastası olacaksınız yada bosanacaksiniz

Bende sein gibi esin ilgisizliginden yakinanlandarm hemde 2 yilik evlilikte . amazorla ilgi olmaz icinden gelmeli. Bak ne yap bilyo msn kavga edip yatak ayirmak cozum degil birak tv izlesin sen iligili ol yinede bir derdi varmis gibi dusun doldur cayini kahvesini koy onune otur yanuna sende onla birlmte tv izle onun keyif aldigi seyleri ogren ve onlari uygulamaya calis mutlaka ilgisini cekecektir biz kadinlar bazen hep isriyoruz malesef biE yapilmasini istedigimiz seyleri yapmaliyiz eslerimize bir iki gun yap guzel dvran kendisine bakalm nasil tepkiler verecek hayirdir falan derse bana yapilmasini istedgm seyleri once kendim uyguluyorum eminm sende ilgiden hoslaniyosundur bnm gibi de ters kose yap ne blm hir gurle adam ilgili olmaz. Malesef bazilarimz cok sansliyken bazilarmzn caba sarfetmesi gerekiyor . emin ol bu kdr gusel dvranisa bi reaksiyon gostercektir gelismeleei paylas bizkmle. Ha yok ben bunlari yaptim cok yaptim yapmam artik dersen senin bilcegn is ama evlilikte zorlama asla olmaz vve sunu bilir sunu soylerim bir erkek asla istemedigi seyi yapmaz . onu istetmek bizim cabamizla belki sonuc verir oda belki

Siz nasılsınız eşinize karşı? Mesela bir yerde okumuştum mutlu evlilik için günde bilmem kaç kez sarılın diyordu şimdi hatırlamıyorum. İşten geldiğinde sarılıp öpüp hoşgeldin hayatım bugün seni çok özledim gibi şeyler söylüyor musunuz? Yani sadece rahatsızlık zamanında değil nomalde de ilgili misiniz? Sevginizi gösteriyor musunuz ve söylüyor musunuz?

9 yıllık evliyim bizde aynıyız....

Ayrıca benim eşim çok sinirli ve herşeye karışır.

9 yıldır antidepresan kullanıyorum malesef.

Benim ayrikdigim evliligimde de ayni seyler vardi..Insanin canina tak ediyor resmen.Adam benim varligimin dahi farkinda olmazdi.Stratejiler sökmuyor malesef..Sende onu takmayan bir yasam bicimi belirlemedigin surece hep sonir stres olursun.Biz ayrildik ve ben o hasta yanimdan arindim cok sükür

Inanin hayatim onun etrafinda donmuyor ama insan istiyor kendilinden biseyler yapsin sohbetler etsin yok ben diyecem o yapacak/ goturecek.insan biseyler bekliyor esinden ister istemez.

Ilgi derken neyi tam.olarak kastediyosunuz yeni evliykenki cicim aylarindaki gbimi onu bekliyosaniz zorr bizim icinde zorr sahsen bende yeni evli yada nisanli zamanki gbi olamam esimi sevmedigimden degl olamam iste

Evlilik romantizm vaat eden bir kurum degil. Once bunu bir kabullenin. Hukuki, ekonomik, biyolojik, toplumsal bir sozlesme.Sevgililik ayri bir gezegen ayri bir yapi oyle gitmiyor duzen.

Evlilik saygi sevgi temelinde yukselir. Doyum saglamak icin yapacaginiz tek seu konusmak, catismadan ben diliyle ... Bir seyler yolunda gitmiyorsa ya fazla ilgi fedakarlik vs ya da tam aksi olmustur. Dengeyi tutturmak mesele iste.

Tabiki kisilerin evlilik gibi uzun soluklu bir iliskiyi yurutecek olgunlukta, oturmus saglikli bir karakterde olduklarini varsayarsak.

TV izlerken başını ya da ayaklarını kucağına koy. Yorgunsan ayaklarını ovmasini rica et.
Otururken bı eli kolu bostaysa al onu elindeki tüylere damarlara falan dokun
Tamamıyla vücudunu bu sekillerde ona yakin tutmadan enerjini ona aktar.
Kimileri micmic olmayı sevmez ya da çok konuşmaz. Ama güzel dokunuşlara ufak karsiliklar vermesi bile seni mutlu eder.

Ilgi derken neyi tam.olarak kastediyosunuz yeni evliykenki cicim aylarindaki gbimi onu bekliyosaniz zorr bizim icinde zorr sahsen bende yeni evli yada nisanli zamanki gbi olamam esimi sevmedigimden degl olamam iste
Yok cnm yeni evliyken cicim aylari oldugu gibi istemiyorum keske olsa.ya insan esiyle sohbet etmezmi haydi bugun de biseyler yapalim demezmi.yada haydi bugun suray buryaa gidelim demez mi .bu adam da hic yok.

.istedim sadece biraz sohbet biraz ilgi bunuda esimden istemek sucsa bilemiyorum.abarti bisey istedimi dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…