Eşime sinirliyim

Manselina59

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
114
66
13
34
merhaba herkese

Evet çok sinirliyim. Firkirlerinize ihtiyacım var yada bir çözüm.

Eşimle 3.5 seneden beri evliyiz 3 aylık da bir prensesimiz var. Çok şükür çok büyük problemlerimiz yok ama bir huyu yada davranışı beni çıkldırtacak artık.

Kv ler ile altlı üstlü oturuyoruz. Onlarla da bir sorunum yok. Habersiz hiç gelmezler. Gelselerde çok çok nadir.

Ben çalıştığım için annemlerde yiyoruz akşam yemeğini.şimdide evdeyim bebekten dolyı ara verdim çalışmaya. Ama hala annemlerde yiyoruz yemeği. bende toparlarım sofrayı. Sonra eşim direk kardeşi ile konsol oyunu oynamaya gidiyor 1 saat yada 1.5 saat. Ama bu bana batmaya başladı. Her akşam her akşam. Gelde gidelim eve dimi bebeğimiz var. Nese hadi yemekten sonra herkese kahve yapıyorum
Hadi o ara bebeğimizi görsünler sevsinler. Bazen direk eve çıkıyorum. Ama o ben gelicem manselina birazdan diyor. Esim emlak sektöründe babasıyla beraber çalışıyor. Saat 8.-8.30 gibi yemek yiyoruz oyun oynadı falan derken 10.30 11 oluyor. Eee sen ne zaman çocukla ilgileniceksin yada benle. Tamam arada dışarıda çıkarız hakkını yemek olmasın ama artık batıyor bana. Napmalıyım?

Trip artım olmadı
Sustum olmadı
Güzel konuştum olmadı bıktım çocuk gibi oyun oynamasından. Sonra suçlu ben neden suratımı asıyormuşum

Altlı üstlü oturunca böyle durumlardan kaçarınız yok sanıyorum ki.
Herkes asgari miktarda görüşsün sonra sessizce evlerine çekilsin, kimse birbirine emrivaki yapmasın, fazladan görüşmesin vs bunları başarabilen pek kişi yoktur.
Eşiniz de bu dengeyi kuramayan biri demek ki.
Baştan kabul etmemeliydiniz.

Zaten baştan başka apartmanda oturuyorlardı sonra bizim sitede boş yer olduğunu görünce direk buraya taşınmaya karar verdiler.

İyide evdeymişsiniz zaten neden düzgün yemek yapıp bir sofra kursan yemekten sonra bi kahve bir çay meyve 2 kelime sohbet etseniz nasıl olur acaba adam konsola gitmez böylece

Artık kendi evinizde yemek pişirmeye başlayın bence yemekten sonra hemen hadi baay diye eve geçilmiyor çünkü ben şuan gebelik bulantılarıyla uğraşıyorum bi de altı yaşında kızım var yine de kayınvalidem yakın olmasına rağmen evde yapıyorum yemeği çünkü kayınvalidede yiyince peşinden otur çay iç meyve ye hep beraber muhabbet derken eve ha deyince geçilmiyor ama kendi evimizde tek taze fasulye yemeği de yesek (pek çeşit yapamıyorum doyacak kadar sadece) tüm zaman bize ait oluyor. Bence hem rahat edeyim hem tüm zamanını bana ayırsın diyorsunuz biraz fedakarlık yapın.

Evet haklısınız babası ve eşim aynı iş yerinde gelen para ortak kullanılıyor şimdi bide ofisi aldık onun borcu ve araba borcumuz var o yüzden onların önerisi gelin birlikte yemek yiyelim bir tencerede pişsin tasarruf olsun denildi başta.

Eve gelsin, birlikte oynayın. O 1-1,5 saatlik oyun onun için çok önemliyse, bunu birlikte vakit geçirebileceğiniz bir hobi haline getirin. Artık annelerde yemek yemeyin, madem evdesiniz, bir çorba makarna yapın en kötü, zor değil. Mutfak masrafını azaltmak, aile düzenini oturtmaktan daha öncelikli diyorsanız, başka tabi.

Bebek olduktan sonra kadınların düzeni allak bullak oluyor ama çoğunlukla erkekler hayatlarına aynen devam ediyorlar, bu sinir bozucu. Bence bunları konuşun. Birlikte, seninle, bebeğimizle daha çok zaman geçirmemiz gerekiyor artık deyin.

Doğru bende harekete geçim Artık. Hadi dedim tasaruf olsun bilmem ne. Bir taze fasülyede mi alamicaz :)))

Valla taze fasulye fiyatları da az değil, küçümsememek lazım. =) Lakin her gün de pirzola, havyar yiyen insanlar değilseniz, idare edersiniz bence.
Ha bide şöyle bişi var aşağıda oynamasa hadi kardeşim getir konsoluda balkona kuralım oynayalım diyor. Bide yemek yaptığımda da bizde yerler kv vs sonra anne baba gider bazen oda gider biraz oynayıp gelim diyor :)) sinir yaa nese biraz dertleşince iyi geldi. Teşekkür ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…