- 30 Temmuz 2020
- 114
- 81
- 48
- 32
kurccalamak değil o açık kalmış ekranında uygulaması elime aldığımda o açıldı yaniGoogle translate kurcalamak kaçıncı seviye ajanlık yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurccalamak değil o açık kalmış ekranında uygulaması elime aldığımda o açıldı yaniGoogle translate kurcalamak kaçıncı seviye ajanlık yahu
doğru çok kuşkulu bir insanım sanırım çok saol :)Şimdi ben size bir senaryo yazıyorum. Kocanızın arkadaşının instagram profili açıktır. Kocanızla beraber bir fotograf paylaşıp yer etiketi yapmıştır. O yer etiketinden kadın bulup kocanıza mesaj atmış ya da eklemiş olabilir kocanız da bunu yazmıştır mesela böyle bir şey çıkabilir bunun için sorup tat kaçırmaya değer mi?![]()
Akşam esin gelince boynuna sarıl yakızlar acil bakarmısınız ??
eşim dün arkadaşlarıyla yunanistana gitti günü birlik gece döndü sabah telefonuna bakarken translate üzerinden çeviri yaptığını gördüm
ben evliyim , beni nerden buldun , ne istiyorsun diye cümleleri çevirmiş yunancaya sizce ona sormalımıyım işin aslını içim içimi yiyor nolur yardım edin ?
çok fazla kuruyorum kafamda sanırım haklısınAkşam esin gelince boynuna sarıl ya
Alllah aşkına bu Neyin sorması
Esin cevabı vermiş işte
Evet kuşkum bu zaten :/ artık beklemekten başka seçeneğim yokİlgili dili bilmeyen birinin google translateten baktığı kelime ve kalıplar gibi duruyor.
Karşı taraf kendi medeni halini söylediyse , eşiniz de kendinden bahsetmiş olabilir.
"Beni nereden buldun" hatalı arama veya yazım dahi olabilir.
Bu akşam tekrar sordum neler yaptınız diye hiç konusunu dahi açmadı o böyle gizledikçe daha rahatsız edici oluyorGittigi yerde muhatap olduğu biri sosyal medyadan bulup eklemis. Esiniz de evliyim nerden buldun beni demis. Boyle bir senaryo canlandi aklımda.
Evet kuşkum bu zaten :/ artık beklemekten başka seçeneğim yok
E bazı kadınlar çok arsız asılmaya çalışmışlardır eşiniz de şayet düşündüğüm gibiyse gayet mesafesini koymuş uzak durmuş belli ki.Aksi durumda beni nereden buldun demez de başka bir şey çeviri yapardı diye düşünüyorum.onun bana anlatmasını mı bekleyeyim çok endişeliyim haklısın fakat nasıl böyle bir muhabbete girildi onu düşünüyorum
Sor tabikikızlar acil bakarmısınız ??
eşim dün arkadaşlarıyla yunanistana gitti günü birlik gece döndü sabah telefonuna bakarken translate üzerinden çeviri yaptığını gördüm
ben evliyim , beni nerden buldun , ne istiyorsun diye cümleleri çevirmiş yunancaya sizce ona sormalımıyım işin aslını içim içimi yiyor nolur yardım edin ?
Aynen öyleSorun. Adam evliyimi çevirdiğine göre evli olduğunu söylemiş. İşin aslı gayet normal duruyor.
Bu sekilde kendisi anlatmaz zaten.Bu akşam tekrar sordum neler yaptınız diye hiç konusunu dahi açmadı o böyle gizledikçe daha rahatsız edici oluyor
evet haklısın başka bir çeviri de yok öyle olsa neler oldu düşünmek dahi istemiyorumE bazı kadınlar çok arsız asılmaya çalışmışlardır eşiniz de şayet düşündüğüm gibiyse gayet mesafesini koymuş uzak durmuş belli ki.Aksi durumda beni nereden buldun demez de başka bir şey çeviri yapardı diye düşünüyorum.