Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni cati altinda oldugumuz icin sorumlu gibi hissediyorum biz severek evlendik
Biz evlenmeden once calistigim is yerime geldi birkac kere bu kisi sozle rahatsiz etti beni evlenicem falan dedim ikna olmadi esim gorusmek zorunda kaldi falan falan boyle bir durum oldugu icin kararsiz kaldimSiz iyi misiniz? Kendinize gelin. Şu sosyal medyadan gelen istekleri ne kadar ciddiye alıyorsunuz. Al tarafı bir istek atmış bunu silmek zor degil ama sizin derdiniz kocanız olduğu için bunu gösterip kıskandırmak istiyorsunuz gibi geldi ama elinizde patla bunu bilin.
Yok biktim zaten kimse ile uğraşmak istemiyorum tek derdim kizimi saglikli bir sekilde buyutmekKimseye bir şey söylemeden boşanın ama uzunca bir süre erkeklerden uzak durun kızınızı madur etmemek adına.
Esimin kizi 8 yasinda surekli kizimi zorbalayan bir kiskanc mutsuz bir cocuk kizimda tam tersi bircok seyi anlamadigi icin onu cok seviyor bu durum beni daha cok uzuyorAllahim çocuğunuza cok üzüldüm ya. Napiyorsun eşinizin kizi kac yasinda?
Biz evlenmeden once calistigim is yerime geldi birkac kere bu kisi sozle rahatsiz etti beni evlenicem falan dedim ikna olmadi esim gorusmek zorunda kaldi falan falan boyle bir durum oldugu icin kararsiz kaldim
Boşanın bir dakıka düşünmeyinEvet bu hic aklima gelmedi tesekkur ederim daha once siddet uyguladi birkac kere benim ikinci evliligim esiminde oyle ikimizinde kizi var ama hem esimin kizi hemde esim kizima kotu davraniyor kac kere konustum duzelmiyor sebep bu
eee bunun da nıyetı var gıbıO kişiyi engellemeye ne dersiniz? Canı sıkılmıştır, gevşektir sizi yoklamıştır bazı insanlar evli olup olmamanızı umursamaz. İstek attıysa attı engelleyin geçin konuşmadıysanız eğer bir şey saklamış olmuyorsunuz
Tekrar göndermesini istemiyorsan engelleyeceksin. Bekar bir sürü insan varken evlilere göz diken veya evliyken aklı başkasında olan herkes midemi bulandırıyor. Siz yolu baştan kesin kimse o cesareti bulamaz. Sizin uğraşmanız gereken başka problemleriniz var.Esim telefonumu kurcalamaz tekrar gonderir ve esime denk gelir diye silmedim de yada esime soylersem gosterirm diye oyle kaldi