Eşime söz geçiremiyorum

Evlenip rahata erince özüne dönmüş anlaşılan
Can çıkar huy çıkmaz demişler ama törpülenebilir
Tavrını biraz sertçe koyman lazım
bende de bi huy var cok cabuk affederim tavır yapamam bunu nasl yapcam bilmiyorum cok sabırlı ve affediciyimdir birazda bundan mı oluyo sözümü geciremem bilmiyorum cok kısıtlıyobeni her konuda

Esin kac yasinda peki bazi erkrkler ergen psikolojisini pek atamiyorlar uzerlerinden brnce kavga edecegine konusma sinirlendigi zamanlarda uzun sure konusma yalvarsin sana konus diye

bende de bi huy var cok cabuk affederim tavır yapamam bunu nasl yapcam bilmiyorum cok sabırlı ve affediciyimdir birazda bundan mı oluyo sözümü geciremem bilmiyorum cok kısıtlıyobeni her konuda

Bende senin gibiyim, bir gülümsese unuturum hemen :)
Biraz değiştirmeye çalışıyorum bu huyumu, küslük sevmem, günlerce uzayan soğukluklar bana göre değil ama artık söyleyeceğimi söyleyip topu ona atıyorum işe yarıyor :)

Esin kac yasinda peki bazi erkrkler ergen psikolojisini pek atamiyorlar uzerlerinden brnce kavga edecegine konusma sinirlendigi zamanlarda uzun sure konusma yalvarsin sana konus diye
23 yasında oda ya iste bazı kadınlar vardır küs kalırlar inat yaparlar bende normalde cok snrli bi insanım ama o daha sinirli yani ben konu uzamasın diye artk baska bi odaya gidip oturuyorm o geliyo barsmak icin hemen affediyorm affetmemem mi gerekiyo

ilk baslarda karsılık veriyodm bende sürekli kızıyodum öyle daha kötü olmaya baslayınca simdi sadece susup içeri gidiyorum bende küs uyumak istemedgm icin hemen affediyorum

Bazıları oldum olası sınırli agresif olur ve dısarda çok iyi gizler taki aynı evi paylasana kadar tedavi sart benim abim de böyle evlenirse gelinin vay haline o yüzden kız bakmyorz kendi bulsn kendi evlensn dio annm...ne çektik bee....
Bol dua...

zaten dua ediyorum sürekli sabır diyorum.Sabrın sonu selamettir derler ya bakalım

Hayir hemen affedersen istedigimi yaparim gidip bi iki cumleyle gonlunu alirim nasil olsa diye sacma bi dusunceye kapilir

Ailesine karşı tavırları nasıl? onlarada böyle sinirli yaklaşıyormu? eğer yaklaşmıyorsa evliliğe adapte olamamıştır sinir stres yapıyodur belki yaşınız çok küçük çünkü ikinizinde...

En hassas olduğum nokta burası..
Erken yaşta yapılan evlilik..
Çocuk oyuncağı değil evlilik hayatı.
Aileleriniz nasıl izin veriyor bu yaşta evlenmenize..
Sakın kaçarak evlendim filan deme...

bende şaşırıyorum abla aileler nasıl izin verir bu kadar erken yaşta evliliğe , 23 yaşında erkek ne bilir evliliğin sorumluluğunu

bende şaşırıyorum abla aileler nasıl izin verir bu kadar erken yaşta evliliğe , 23 yaşında erkek ne bilir evliliğin sorumluluğunu

Aileler cahilse ne diyebiliriz ki bu durumda..
Hep diyorum,erken yaşta çocuklasrınızın evlenmesine lütfen hayır deyin.
Mani olun olanlara,okumak para kazanmak varken nedir bu evlenme merakı..

Katılıyorum. 15-16 yaşında tanımış sevgili olmuş, 19-20 de evlenmiş arkadaş, ya 16 yaşında bir çocuk karşısındaki insanı ne kadar analiz edebilir de, bir ömür geçer bu adamla diye kanıya varabilir?

Kaldıki 22 yaşında bir erkek, evlilik sorumluluğunu kaldırabilecek adam mıdır zaten...Yaşıtları gezip tozup flörtler yaşarken, o ise evdi geçimdi diye aldığı yükün stresini yaşıyor muhtemelen.
Olan olmuş, bu vakitten sonra napılır, bence siz de çalışıp onun yükünü azaltmalısınız öncelikle. Hem bu yola beraber çıktığınızı göstermeniz onu sevindirir, hem de kendi ayakları üzerinde durabilen bir birey olduğunuzu görürse, sözünüze daha fazla değer verir diye düşünüyorum. Birde sürekli ilgiye muhtaç görünüp boğmayın kimseyi.

eşim cok sinirli en ufak biseye sinirleniyo evdede hep onun sözü geciyo benim hic bi istediğim olmuyo ne yapcam bilmiyorum
Eşinizi kolundan tuttuğu gibi bir psikiyatriye götürün. Vereceği ilaçlarla emin olun pamuk gibi bir hale gelecektir :)

Dilimde tüy bitiyor anlatmak için,suçu birazda ailelerde buluyorum..
Neden izin veriliyor bunlara,gerçi kaçarım filan dediyse aile evladını kaybetmemek adına razı da gelmiş olabilir buna.
Evcilik oyunu zannediyorlar evliliği..

bende de aynı sorun yaw adam evin içine köşe takımı yapcam diye tutturdu ben istemiyorum.anası araya girdi anca vazgeçti. annesinin yanında iyi davranıyor evde dışarda trip trip, onların aile tam bir komedi babası anasını ve onu hiç adam yerine koymamış kendisi de oğlunu adam yerine koymamış, bu adam bana kendi dediğini yaptırınca adam olduğunu mu düşünüyor acaba benim suçum ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…