Eşime söz geçiremiyorum

Ah şu erkeklerin geç olgunlaşması..
hatta olgunlaşamaması....

Ben sana söyleyeyim alıp vermediği olayı..
Ailen karşı çıkmış ya,şimdi onun intikamını alıyor..
Siz vermediniz ama biz evlendik nasılsa,bende yollamıyorum mesajı veriyor onlara.
Bu kadar basit işte...

Ailen itiraz ettiği için gitmiyor..
Ne seçimi yapacaksın peki?
Kocan mı ailen mi?

onun aileside erken dedi benm ailem smdi olmasn sonra olsun dedi hic olmasın demediki bi seçim yapmak zorunda kalırsam ailemi seçerim tabiki en fazla 6 ay aglarm ama gecer aile bi ömür unutulmaz ben sadece daha cok yeni evliyim ve evlenms bosanmıs bi insan olmak istemiyorm ve sabrediyorum

Ailenle alıp veremediği neyse ne, o onun sorunu. Seni engellemeye hakkı yok. Bazı insanlarda (artık neden kaynaklandığı ben bilemem, bu doktorluk bir iş) bir yönetme, hakim olsa arzusu oluyor. Egolarını böyle tatmin ediyorlar. Ve eğer karşısındaki kişi kendini ezdiren, ses çıkarmayan yapıdaysa, o insan düzelmek yerine aynı diktatörlüğüne devam ediyor. O yüzden sakın kendini ezdirme. Evlilik erkeğin hüküm sürdüğü bir krallık değil nitekim. Arada anyayı konyayı göstermezsen ve o da bunlardan ders alıp kendine gelmezse, sana yazık olur.

Madem doktora önce tek başına gitmek istiyorsun, zaman kaybetme, git. Doktor zaten eşinin gelmesi konusunda seni yönlendirecektir.

Neden hemen evlenme kararı aldınız peki?
Bekleseydiniz biraz daha..

esim zaten sürekli beni ezmeye calısıyor yani daha güzellerine layıkmıs gibi herkes ona asıkmıs gibi herkeste benm onun yanında daha güzel durdugumu söylüyo kendi ablası bile acaba bunun icin mi cabalıyo bide benm ailem cok sevgi gösterir bana onun ailesi ona sevgi göstermems onu mu kıskanıyo

Neden hemen evlenme kararı aldınız peki?
Bekleseydiniz biraz daha..
askere gitti ordayken tutturdu evlenelim diye ben annemgile konusunu bile acmadm sonra annesini felan gönderdi tanısmaya aslında askerden gelince biraz gezcekti daha sonra nişan olcaktı gtmden öyle konusmustuk ama ordayken cok ısrar etti bende seviyorm tamam dedm

Hakkında yinede hayırlısı olsun diyorum,umarım sorunlarını halledersin...

Aynı sorunların içinde debelenmeye bir son vereceksin o zaman biran önce. Gerekirse zorla karşına oturtacak, sorunları, çözüm yollarını masaya dökecek, durumun ciddiyetini fark etmesini sağlayacaksın. Ha yanaşmazsa, böyle bir insanla hayatını harcama. Sana verebileceğim tek tavsiye bu. Umarım senin için her şey daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…