Eşime söz geçiremiyorum

suan benim eşimi anlattın annesi babası cok sevgi göstermemis deger vermemis hep ezmis o adamlıgınıda bende kanıtlamaya calısyo tek basımıza sürekli askm felan baskalarının yanında trip cok suratsız

Çocuğum,
Yaşının başının sorusunu sormadın..
Ben sana yapılan erken evliliğin hatasını söylüyorum..
22 yaşındaki delikanlıdır bana göre,ev geçindirecek kadar alt yapısı ve donanımı yoktur..
Umarım anlatabilmişimdir...

ailemle zaten ne alıp veremediği varsa bilmiyorum o konuda cok sıkıntı çekiyoruz oraya gidelm dediğim zaman başlıyo kavga ailemde kızıp bisey demiyolar sırf benle kavga etmesn dye biraz zaman ver diyolar

benm anlatmak istediğimde üstünde geçim sıkıntısı yok borç ödemiyo yani öncedende herkes erken evleniyo bunun siniri ailesinden kaynaklanan bisey

Aileler cahilse ne diyebiliriz ki bu durumda..
Hep diyorum,erken yaşta çocuklasrınızın evlenmesine lütfen hayır deyin.
Mani olun olanlara,okumak para kazanmak varken nedir bu evlenme merakı..
engel olmaya calıstılar bende simdi cok istemedm esim cok ısrar etti evlenmek icin aileler felan tansmıstı yoksa ailem cahil degil ben tek cocugum benim her dediğimi yaptılar ısrar ettiğim icin bisey diyemediler

benm anlatmak istediğimde üstünde geçim sıkıntısı yok borç ödemiyo yani öncedende herkes erken evleniyo bunun siniri ailesinden kaynaklanan bisey

Bak sen hala anlamadın ne demek istediğimi,geçimden bahsetmiyorum..
Önceden dediğin zamanlar kaç yıllar öncesiydi acaba.
Hayyy onun sinirine emii..

engel olmaya calıstılar bende simdi cok istemedm esim cok ısrar etti evlenmek icin aileler felan tansmıstı yoksa ailem cahil degil ben tek cocugum benim her dediğimi yaptılar ısrar ettiğim icin bisey diyemediler

Benimde tek çocuğum var ama...
Israr etti diyede evlendirmem onu...
Hele ki bu yaşta.....

orası öyle ama söyle bisey var ailesi bize maddi yönden destek vercegini bildiği için sorumluluk alamadı henüz

yani kocana desen kıvırıyorsun kadın gibi hemen kendini delikanlı triplerine alır suç sadece babasında da bulamıyorum bir süre sonra annesi hiç karşısında alıp konuşmamış, kendisi paraya tapmış ona da bunu öğretmiş, herkesi kendi anasınıda neresinden anlamak isterse orasından dinliyor.mesela yanlışlama çaldıırken ben açıtm gitti 46 kurusşum diyor bende benden kıymetli mi diyip bozuyorum ve bu lafı hep diyeceğim ona benle kurduğu ailesinin kıymetini bilsin.sabır sabırda bir süre sonra insan odunu alıp şöyle evire çevire dövesi geliyor.babam vefat edeli çok oldu ama evlenirken olsaydı da birşey yapmazdı. biliyorum babamın huyunu yine de fikrini almak isterdim.annem benden fazla gıcık oluyor. şuan işine gelmediği için anneme soğuk davranıyor. annem umursamasada bunlar gani gani çıkacak kendi hataları yüzünden biliyorum.

ben ilgi istemiyorum ki zaten ilgi gösteriyo ama ne dısarı cıkabiliyorum ne annemgile gidebiliyorum ne arkadaslarıma gidebiliyorum sürekli evde oturmamı istiyo

annesini ck sevmiyo bi ailesi olmadan yasar gibi bi tavrı var bendende bunu bekliyo sanırım ama benm icin annem babam cok önemli cok seviyorm onları

Bu kadar erken yaşta evlenmek büyük hata ama olmuş artık, bundan sonra tabi ki çözüm arayacaksın.
Bence bu durumu doktor, psikolog, terapi paklar.
Yoksa o sinirlensin sen affet, o agresiflik yapsın sen alttan al, bir süre sonra yalama yapmış çiviye döner ilişki.
Ha bazı insanların "psikologa inanmıyorum" gibi sabit fikirleri var, eşin de böyle düşünüyorsa, "ben inanıyorum ve buna ihtiyacım var, yoksa işler kötüye gidecek" diye ikna etmeye bak.
Son olarak asla ve asla hayatınız onun egemenlik alanıymış gibi davranma. Onun kuklası değil eşisin, sana ve isteklerine saygı göstermek zorunda.

bende psikolaga ilk kendim gidip esimin böyle hareketleri var diye anlatsam mı diye düsünüyorum gercekten 5 ayda cok yoruldum yani aslında ben aileme gidelim demesem cok büyük kavgalarımız olmuyo genelde sinirli ama ailemle ne alıp veremediği var blmyrm

Konuşmaz tabiki,evliliğin ne olduğunu daha bilmiyor...
ben ondan kücügüm ve daha olgunum ailesiyle problemleri oldu arada kalan ben oldum ona söyliceklerini hep bana söylediler ben sesimi cıkarmadm kafama takmamaya calstm ama benm ailem ona bisey yapmamasına ragmen istemiyo gitmeyi napcam bilmyrm benm için ailem cok önemli ve ben bi seçim yapmak zorunda hissediyorm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…