- 18 Temmuz 2017
- 18
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Htckubraaa
-
Sinirli bi insan oldugunu kabul etmiyor hiçbir zaman. Ben hatali oldugumu biliyorum kopek gibi pişman oldugumu da biliyor ama yinede en ufak tartismada bile bana siddete yoneliyor.Bu işler öğrenilmez, insanın içinde varsa vardır yoksa yoktur. Kocan seni her türlü dövecekmiş zaten. Senin ilk etapta ona vurman da doğru değil ama en azından tekrarlamamışsın.
Hmm bende öyle bişey yaşadım cok şiddetli kavga ettik bana el kaldırdı sonra ben saldırdım günlerce agrı çektik oda bende ben kendimi cok kasmıştım bide . Ondna sonra olmadı ama aklıma geldikçe ben ayağına gecırıyorum bitane ama devam ermedi etse zaten yol veririm tahammulum yok. Eskiden sözlü soyluyordu bazen kavgalarda onu da kestim cok ciddi uyardım tahammulum yok çünkü . Uyar yapmıyorum ben de sen neden devam edıyosun ama adam da huy olduysa bilemıyorum doktora gidinSinirli bi insan oldugunu kabul etmiyor hiçbir zaman. Ben hatali oldugumu biliyorum kopek gibi pişman oldugumu da biliyor ama yinede en ufak tartismada bile bana siddete yoneliyor.
9 aylik evliyim ve cocugumuz yok. Eski sevgilim aşırı dindardi ama evlenmemize yakin onun aslinda bi sapik oldugumu ogrendim. Eski iliskim yuzunden erkeklere karsi hicbi guvenim yok. Yeniden aldatilmaktan korktum. Ve anne babami bi anda kaybetmenin acisini yasayamadan evlendim. Tek cocuktum. Ailemden baska kimsem yoktu.Yaşadığınız ağır bi travma, dengesiz hareketlerinizi hoş görmeliydi.
Demekki onunda içinde bi yerlerde bi kazma vardı onu uyandırdınız.
Yanlış anlamadıysam ya dövüyor yada dövmekle tehdit ediyor değilmi?
Ne kadarlık evlisiniz ve çocuk varmı ?
Şiddete yönelıyo derken yapıyor mu bunu ? En ufak tartışma mesela yemek temizlik konusu gibimiSinirli bi insan oldugunu kabul etmiyor hiçbir zaman. Ben hatali oldugumu biliyorum kopek gibi pişman oldugumu da biliyor ama yinede en ufak tartismada bile bana siddete yoneliyor.
Allah yardımcın olsun ne diyim8
9 aylik evliyim ve cocugumuz yok. Eski sevgilim aşırı dindardi ama evlenmemize yakin onun aslinda bi sapik oldugumu ogrendim. Eski iliskim yuzunden erkeklere karsi hicbi guvenim yok. Yeniden aldatilmaktan korktum. Ve anne babami bi anda kaybetmenin acisini yasayamadan evlendim. Tek cocuktum. Ailemden baska kimsem yoktu.
Unutturamiyorum ki. Her kavgada Vurmasa bile vurucu cumleler kuruyor. Dayagi hakediyosun diyor mesela. Evlenmeden once sozlu kavga ederdik. Bana cok bağırdığı olmustu. Son ses ama hic vurmadi ta ki evlenene kadar. Ben ona bi tokat attiysam o bana 10 vurdu ama gecmedi kiniSiz öğretmişsiniz ona şiddeti(içindeki ö.üzü uyandırarak),şimdi de unutturmanız gerekiyor.O da asla tekrarlamayarak
Bazen yapiyo koluma yada bacagima bi iki kere vurmustu. Ama ben artik aglamaya başlıyorum kavgada. Hakli olsamda ona karsilik veremiyorum. Oda dayagi halettin yoksa agzini yuzunu dagitirim senin diyorŞiddete yönelıyo derken yapıyor mu bunu ? En ufak tartışma mesela yemek temizlik konusu gibimi
Aptal ne demek o ... Of karışık konular ayrıl desem böyle gider mi dizelse düzelir mi sen daha iyi bilirsin durumunuBazen yapiyo koluma yada bacagima bi iki kere vurmustu. Ama ben artik aglamaya başlıyorum kavgada. Hakli olsamda ona karsilik veremiyorum. Oda dayagi halettin yoksa agzini yuzunu dagitirim senin diyor
Hep herşeyi unutup yeniden baslayamaz miyiz dedim tamam dedi ama unutmuyor. Cok kinci. Asla unutmuyor ve affetmiyorKeşke hıc hakaret şiddet olmasainş düzelirisniz. Bende ona benzet seyler yaşadım ve sinirlenince ayağına vuruyorum bazen . Sözlü şiddet yuguluyordu şimdi yapmıyo ama cokkk büyük bi kavgadan sonra yapmıyo birbirimize girmiştik
Psikolojik yardım alın önce daha çok zaman geçmemiş kayıplarınızın üzerinden. Ama sorumun cevabını alamadım dövüyor mu?8
9 aylik evliyim ve cocugumuz yok. Eski sevgilim aşırı dindardi ama evlenmemize yakin onun aslinda bi sapik oldugumu ogrendim. Eski iliskim yuzunden erkeklere karsi hicbi guvenim yok. Yeniden aldatilmaktan korktum. Ve anne babami bi anda kaybetmenin acisini yasayamadan evlendim. Tek cocuktum. Ailemden baska kimsem yoktu.
Ayrilmak istemiyorum eşimi çok seviyorum.Aptal ne demek o ... Of karışık konular ayrıl desem böyle gider mi dizelse düzelir mi sen daha iyi bilirsin durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?