- 18 Temmuz 2017
- 18
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Htckubraaa
-
Surekli olmuyor artik vurmuyor zaten. Ama siddet iceren kelimelerden de kurtulamiyor. Yapmasa bile söylüyorDevamı geldi ama işte ve gelmeye devam edecek gibi bilemıyorum ikinizin doktora gitmesi şart bende kinciyim eşim afeedici ama bizde de şiddet oldu birbirimize girdik aylar oldu ben unutamam aklıma gelınce kavga çıkar evde zor bilemıyorum doktor bulsam gidceem bende ama sürekli olması saçma
Valla bacım pek çözemedim kocan ya öküzün önde gideni, yada fedakar çok sevilesi bir hayat arkadaşı..O kadar yiprandim ki. Burda bile kimseye anlatamıyorum derdimi. Yasadigim travmadan ötürü ben kendime hakim olamadim bi hata yaptım. Esim cabuk sinirlenir ama kalkip bana hic elini kaldirmadi. En kötü bagirarak tartistik. Ona vurmam cok agirina gitti. Hep soyler bunu. Onun haricinde cok iyi bi insan. Benim en kotu zamanımda hic kimsenin yapmayacaklarini yaptı. Evliligimiz boyunca acimi unutturmak icin herseyi yapti. Cok emegi var evliligimizde.
Kiskanilacak bir sey gormedim ben internetten bi habere bakmis olabilir ozguveniniz mi eksik acaba ulasilmayacak hatunlari kiskaniyorsunuz sanki gitti buldu o hatunu..Reel dusunun bazi seyleri, fitili ateslemissiniz resmen..Esinizde hata yok mu tabiki fazlasiyla bu ne kindarlik boyle..Ikna edip aile terapistine kosun ya da acin Zafer Akinci'nin videolarini izleyin biraz..8
9 aylik evliyim ve cocugumuz yok. Eski sevgilim aşırı dindardi ama evlenmemize yakin onun aslinda bi sapik oldugumu ogrendim. Eski iliskim yuzunden erkeklere karsi hicbi guvenim yok. Yeniden aldatilmaktan korktum. Ve anne babami bi anda kaybetmenin acisini yasayamadan evlendim. Tek cocuktum. Ailemden baska kimsem yoktu.
Bazen yapiyo koluma yada bacagima bi iki kere vurmustu. Ama ben artik aglamaya başlıyorum kavgada. Hakli olsamda ona karsilik veremiyorum. Oda dayagi halettin yoksa agzini yuzunu dagitirim senin diyor
Ayagima diken batsa hastaneye goturup abartarak ustume dusen bi insan,yada ekmek keserken elimi kestiğimde annem kadar ilgilenen sen birak yemegi ben hazırlarim diye elimi bantlayan bi insan. Onun canini acitmaya kiyamadigim icin bana cok kizgin ve kirgin. Hala da en ufak bisey olsa ustume duser. Iste o yuzden aramizi duzeltmek istiyorum. O gunu unutturmak. Çünkü ben ona vurduğum icin bana kinli.
Allah Allah. Adam sana ufacik tartismada vuruyor. Vurmasa da agzini gozunu dagitirim hakettin diyor. Sen nasil seviyorsun anlamiyorum. Hic bi soguma gelmiyo. Ne sevcem be nefret ederim. Tiksinirim. Okuz gibi adam sevilir mi.Ayrilmak istemiyorum eşimi çok seviyorum.
kesimlikle o başlatmış artık zor unuturSiz öğretmişsiniz ona şiddeti(içindeki ö.üzü uyandırarak),şimdi de unutturmanız gerekiyor.O da asla tekrarlamayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?