Eşim'e Vasiyetim

Bir şekilde birşeyler eksik kalıyor hep, yemek temizliği geçtim.İnsan bir ses nefes arar evde.
Her akşam yalnız olduğunu bilmek içimi cok acıtıyor.
Evlensin istiyorum, gerçekten istiyorum.

Gündüz bir derecede,akşam oldumu evde ses arar insanlar..
Bencede babanı hayırlısıyla birini bulsanızüjem kendi hemde sizler daha huzurlu olursunuz.

Ben de sizin gibi düşünüyorum da sonradan olaylar nasıl gelişecek bilsek
böyle planlar yapmamız mantıklı olurdu..

Evdeki hesap çarşıya uymuyor çoğu zaman malum..

Ben bu alemi terk ettikten sonra kocama vasiyet ettim kesinlikle evlen dedim.
oda evlemem mevlenmem dedi ( hikaye tabi 40 'ımı beklerse oda yeter ) neyse
eğer evlenirse benim mezarım kızımın ve mezarıma geleceklerin yakınında olacak bir yerde olsunda kimin yanına gömerlerse gömsünler takılmam hiç.
zaten öldükten sonra bütün hisler alınıyormuş.kocalarımızı zerre kıskanmıycakmışız
rahat olun kızlar no panik :)
Pa-NickYok

Ben de sizin gibi düşünüyorum da sonradan olaylar nasıl gelişecek bilsek
böyle planlar yapmamız mantıklı olurdu..

Evdeki hesap çarşıya uymuyor çoğu zaman malum..
Haklısınız, zaten burasıda yarıya bölündü.
Kimi unursamadı, kimi cıngar çıkardı:)
Hakkimizda hayırlısı olsun..
Hayırlı ölümler versin Rabbim..Bizden sonra evlatlarımızı kimselere muhtaç etmesin..

Pa-NickYok 'um, abılam :)

Tamamiyle kendimden anlatayım;

Kocamı deli gibi kıskanırım, yerim onu, çok severim. Ama işin gerçeği öldüm. Fani hayat bitti.
Hazırlığım var mı, varsa ne kadar var,Nasıl bir kuldum. Nasıl bir insan. Ne bıraktım dünyaya. Ne yaşadım.

Benim cenaze yıkama ve kefenleme belgem var, bir iki cenaze yıkama da bulundum.

Anlatamam. Ölüm anı, ölmüşlük.

Ardında kalanlar. Ağlayanları, ama ölünün o bedenine Bi tas su dökerken, en yakını da olsa, ölümün soğuk yüzüyle karşılaşanları.

O işler öyle değil ablacım, yanımda istemem, aman kocamı kıskanırım.

Öyle Çetin Bi hesap olacak ki, hazırlıklı değilsen, ki ben değilim. Ne koca , ne ana, ne evlat....

Daha fazla yazamayacam.

Ölüm vasiyet, kolay işler değil ablam.

Neden evlenmiyorki canım ya? Sana yakınmı barı kaldığı yer?
Hayırlı bi kısmet bulsa bari..
Üzüldüm gerçekten..
Kadinla erkeği kesinlikle bir tutamayız bu konuda..
Yakın sayılır.
İnşallah bulur
Evet bir olmuyor malesef

Hiç bilmediğiniz kötü insanların , sanıkların , bilmem nelerin yanına bile gomulebiliyoruz. Aile mezarlığı kaç kişilik ki ? Hemen yanında yatanlar kimler bilmiyoruz bile.

Ailenizin yanında gömülmek istiyorsanız elbette bu vasiyette bulunabilirsiniz ama bu kadar detay fazla :)

Almanyada yasıyorum ailem istanbulda benımde vasiyetim benı olunce istanbula gondermesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…