- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Kızlar benim dünyalar iyisi bi dayım var, kaderi pek öyle olmasada kendisi 10 numara adamdır..
90ların sonunda çok sevdiği eşini ve kızını kaybetti..
Bi müddet sonra başka bi kadınla evlendi ve çok sevdiğim yengecim 2013 yılında vefat etti..
Şuan yengelerim tabiiki aynı aile mezarlığında, aralarında sadece 1 kişilik yer var..
Dayım vasiyet olarak iki eşinin ortasına gömülmek istediğini biçok kez belirtti..
Dün akşam eşimle sohbet esnasında dayımdan konu açıldı..
Bende bu konularda biraz takıntılıyım,arada aklıma gelmiyor değil.
Eğer genç yaşta ölürsem, onun tekrar evlenme olasılığını göz önünde bulundurarak kendisinin bağlı olduğu ilçede değil, kendi kasaba'ma rahmetli babamın yanına gömülmek istediğimi söylesemmi söylemesemmi diye düşündüm bikaçkez..
Ne alaka diceksiniz şimdi ama ben arada en tuhaf olasılıkları bile düşünen bi varlığım.
Neyse dün'e dönelim, konu açılmışken iyi oldu ve bi vasiyette bulundum..
Eşime dedimki sana vasiyetim eğer genç yaşta ölürsem ve tekrar evlenme gibi bi niyetin olursa, beni kesinlikle babamın yanına gömün, öldükten sonra bile olsa ikinci bi kadınla yan yana yatmak istemem açıkcası..
Bunu şaka sandı tabi önce baya bi egosu okşandı "nevar işte benide ortaya gömerler arada sıcak sıcak yatarım" filan dedi
Sonra tabi işin ciddiyetini anladı ve bana vasiyetimi yerine getiremeyeceğini çünkü benden sonra bidaha asla evlenmeyeceğini benim yerimin onun yanı olması gerektiğini filan söyledi..
Bende dedimki bak tekrar evlenirsin ve sonrasında yanyana diģer kadınla yatmak zorunda kalırsam öbür dünyada iki elim yakanda olur, ben insan gibi vasiyetimi belirttim, gerisi sana kalmış
Hiç düşündünüzmü? Bu gerçekten tuhaf bi durum değilmi?
Hadi ben neyse eşim'le aynı memleketliyim ama evlenip eşi için şehir, ülke değiştiren gencecik körpecik bi kızcağız vefat etse, belki sadece 1kaç yıllık evli..
Nereye gömülüyor? Eşinin istediği yere..
Eş tekrar evleniyor ve senin mezarın hiç bilmediğin bir memlekette..
Anan, baban, sevdiklerin okadar yol gidecekte, gelip mezarını ziyaret edecekte..
Sonra diğer evlendiği kadınla aynı mezarlığı paylaşmakta cabası..
Dayımın dediği gibi bide adamı tam ortaya gömerler adil olur
Ben takıldım bu duruma, siz ne düşünürdünüz?
Allah ölümünde hayırlısını versin buarada tabii..
Eğer gömülecek bi bedenimiz varsa..
Valla ister çeksin ister çekmesin abla, gelen benim yaptığımı yapmaz, bunun bilincindeyim içim rahat.Alsın da görsün .. gününüKim çeker bu odunları,yazık değilmi yeni gelen hatunada
Ben burda ölüyom sen hala ders diyosun..Herkesin hayatına kimse karışamaz
O değilde ben ne güzel ders çalışıyordum
Allah gecinden versin çatlak
Mezar yer mekan hikaye adam seni kalbine gömüp başka biri aldıktan sonra beni o kadının altına gömseler nolur üstüne gömseler nolur
Ayol ölürken bile kıskancız
Yok ozaman diğerini başka yere gömme sözü aldım
Kendisi benim yanımda yatacakmış
Anlayanlarda çıktı şüküröncelikle allah uzun ömürler versin ..yazdıklarını ben yadırgamadım bende ilk evlendiğimde bunu dünüşüp oturup ağlamışlığım bile var çünkü ben ankaralıyım eşim ise hataylı ...beni nereye gömücekler senin köyüne gömülmek istemiyorum ben kendi memleketimde anamın babamın yanında kalmak istiyorum diyorum ama bu seferde eşimden ayrılcak gibi olmak da zor geliyo o orda ben burda olmaz diyorum ...acayip kafamı takmıştım sonra eşim ikimizinde istediği olmasın ozman tam ortada biyerde mesela aksaray yada adana da gömülürüz deyip gülüp konuyu bidaha kapatmıştık
şimdi senin yazını okuyunca yine aklıma geldi bak.. çoluk çoğumuzda olmadı bizi ayırmasınlar diye bende vasiyet etcem yakında
Valla ister çeksin ister çekmesin abla, gelen benim yaptığımı yapmaz, bunun bilincindeyim içim rahat.Alsın da görsün .. gününü
Belki vicdan yaparda adıma hayırlı işler yapar
Aynen ben de yanımda baska es ıstemem .eger zaten ben olunce baskası ıle evlenırse ıkısı de baska yere gomulsun ısterımEşim 2.eşi alsa o mezarda ters döner gırtlağına çökerdim..
İstemem öyle yanımda 2.eşi gitsin başka yerde gömülsün..
Aynen ben de yanımda baska es ıstemem .eger zaten ben olunce baskası ıle evlenırse ıkısı de baska yere gomulsun ısterım
Benden daha çekici olamaz diyorum sende öyle düşün, iyi düşün iyi olsun ahahahaOlmaz yanımda bile istemem,ya hatun benden güzelse daha çekiciyse kabusu olurum valla o mezarda.
Ay mezardan mezara çimcik atılır mı kiOlmaz yanımda bile istemem,ya hatun benden güzelse daha çekiciyse kabusu olurum valla o mezarda.
Benden daha çekici olamaz diyorum sende öyle düşün, iyi düşün iyi olsun ahahaha
Ben ne diyorum ya
Haklısın diyorum, ciddiyim ya bunu bilerek yaşamak istemez insan.Ben burda ölüyom sen hala ders diyosun..
Hortum diyom kıble diyomm..
Ohoo
Belli bir yaşa gelince zaten hiç yapmazlar adam gelmiş 56 yaşına..
Bu yaştan sonra ikinci bahar yaşarlar gezer tozarlar herhalde..
Gözüm üstlerinde olur
Değersizde olduk iyimidertsiz başa dert aramak bu olsa gerek. diğeri demişsiniz bi de sanki adam üstünüze kuma aldı. değersizleştiriyosunuz resmen kendinizi.
Haklısın diyorum, ciddiyim ya bunu bilerek yaşamak istemez insan.
Evlenceksede beni hiç unutmasın
Töbe ya neler konuşuyoruz
Ben hep dua ederim , Allah ikimizindr canını ay ı anda alsın diye..
Wuhuuu güzel dua. Çol çocuk büyüdükten,torun torba gördükten sonra..Haklısın diyorum, ciddiyim ya bunu bilerek yaşamak istemez insan.
Evlenceksede beni hiç unutmasın
Töbe ya neler konuşuyoruz
Ben hep dua ederim , Allah ikimizindr canını ay ı anda alsın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?