Merhabalar 2 aylık evli çiftiz. Eşim ben onu tanıdığımdan beri abileriyle ortak iş yapıyor fakat en başından beri maaş konusunda eşime yapılan haksızlığın farkındaydım fakat her zaman abilerinin sözlerine güvenerek evleneceği zaman hakkını verecekler dedim sabrettim, sabrettik . evlilik yolunda ise belirli bir rakam verildi ve o rakamla ev tadilatı + mobilya alındı beyaz esya halı perde vs bizdendi kız tarafından. Eşim ve ailesi eskiden çok kötü ve yoksul bir hayat yaşamışlar fakat şuan durumları oldukça iyi istedikleri her şeyi alabilecek durumdalar fakat gün geldi çattı bizim evliliğimize ve kiradaki evlerine kaldık kiracı çıktı biz oturduk fakat en başından beri o evi istemedim çünkü 35 yıllık bir bina ve binada sadece afgan veya suriyeliler oturuyor. Ailemde bu durumu pek sevmedi . Fakat abileri istedikleri yerlerden ev alıp rakamı hiç farketmez 1 trilyona kadar bakabiliyorlarken bizi rutubetli eski bir binaya layık gördüler. eşiminde eli kolu bağlı fakat ben evi sevmediğim için sürekli tartışma yaratıyorum. Gerçekten gözü çok yükseklerde olan bir kız değilim normal standart en azından akmayan bir evim olsun istiyordum. son sözlerim ise şöyle ve bana yardımcı olursanız sevinirim senelerdir ortak işin en çekilmes kısımlarıyla ilgilenen eşim ve gayet rahat bir şekilde para derdi olmadan sözde ortak abileri.... yaşadığımız hayatlar arasında uçurum var eşim bildiğimiz maaşlı çalışan bu nasıl ortak iş bilmiyorum ama delireceğim eşimle konuştuğumda ise abileriyle eşinin arasını bozan kötü gelin olma korkusu var halbuki sadece eşimin iyiliğini istiyorum nasıl bir yol izlemeliyin eşimle birbirimizi seviyoruz fakat ister istemez bu haksızlık yüzünden kavga edip huzur kaçırıyorum