• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaklaşmak istemiyorum

Sjsjsjs kocasından dinlemeye gerek var mı ki? O kadar kendine hak görerek, kendini haklı görerek böyle anlatan birini az gördüm.
Ayy Katip, bir de o kadar inanmış ki haklı olduğuna. :deli:
Ne var canım cinsellik yoksa, boşa zırlıyor, ev arkadaşı gibi takılmanın ne zararı var dememizi bekliyordu sanırım.
Çıkar ilişkisi diyor bir de ya. :D Herhalde çok güzel biri, inanılmaz bir çekiciliği falan var, dişilik falan fışkırıyor aurasından herhalde. Başka bir açıklaması yok, olağanüstü büyülü bir gadın olmalı ki çıkar malzemesi olsun. :KK51:

Eşiniz boşanmak istese yüzde yüz haklı. Ne demek ilgi alaka yemiyor mu? 41 yaşında kadınsınız, evliliğin ne olduğunu bilmiyor musunuz? :olamaz:
Dokunmak dahi istemediğiniz biri niye sizi sevsin? İkiniz de aseksüel olsanız mükemmel ilişki olabilirdi. Ama adamın cinsel hayatına bomba koymuşsunuz resmen, cinsellikten soğumuş sizin yüzünüzden. Herhalde çocuk için bile olsa dokunmak istemese size mutlu olacaksınız. Ama hemen sevinmeyin derim, çok mutsuz gergin birine dönüşebilir. Ki öyle de olmuş. Hayatını da trajediye çevirmişsiniz, evet. Aynı şeyi bir kadın yaşasaydı da benzer yorumları yapardık. Boşa o adamı derdik. Keşke kocanızdan dinlesek bir de sizi.:olamaz:
Bir de cinsellik olmayınca ortalığı velveleye veriyor demişsiniz. Çıkar ilişkisiymişmiş. Ne lütfettiniz be konu sahibi! Ne değerli bir kadınsınız ki olası bir cinsel ilişki çıkar malzemesi oluyor. :deli: Yere inin bir an evvel, uçuyorsunuz göklerde, çakılmanız an meselesi. Çok üzülürsünüz sonra, demedi demeyin.
Ay bı de cinsel isteğinin olması nasıl çıkar ilişkisi oluyor yahu cinsel isteği olmayan adamdan asıl korkmak lazım bu adam niye böyle diye sağlıklı şekilde davranmayan kendisi

Ay bı de cinsel isteğinin olması nasıl çıkar ilişkisi oluyor yahu cinsel isteği olmayan adamdan asıl korkmak lazım bu adam niye böyle diye sağlıklı şekilde davranmayan kendisi
Yok, adam hiç istemese, sesini de çıkarmasa memnun olacak. Böyle buz gibi, mesafeli bir ev arkadaşlığı makul bir evlilik olacak ona göre sanırım.

Yok, adam hiç istemese, sesini de çıkarmasa memnun olacak. Böyle buz gibi, mesafeli bir ev arkadaşlığı makul bir evlilik olacak ona göre sanırım.
İnsan sevdiği insanı ister ya
Belki de konu sahibinin tercihleri farklı
Ama niye inatla çocuk istiyor anlamış değilim

İnsan sevdiği insanı ister ya
Belki de konu sahibinin tercihleri farklı
Ama niye inatla çocuk istiyor anlamış değilim
Aseksüellik olabilir belki. Kimseye karşı bir şey hissetmiyorum demiş. Yani cinsel manayı kastettiyse, etmediyse durum çok daha beter. O zaman çok daha ciddi psikolojik problemler söz konusu olabilir. Bu durumda da asla bir çocuğun sorumluluğunu almamalı. Ayy içim karardı valla. :olamaz:

Sosyopat bir tablo ciziyorsunuz. Hiç profesyonel yardım aldınız mı? İçinizdeki sevgi boşluğunu bir bebek doldurmayacak. Dünyadaki en sevimli varlıklara bile zarar verebilecek potansiyele sahipsin. Bebek saatlerce agladiginda ya da uykudan 10 kere uyanınca ne olacak?

Aseksüellik olabilir belki. Kimseye karşı bir şey hissetmiyorum demiş. Yani cinsel manayı kastettiyse, etmediyse durum çok daha beter. O zaman çok daha ciddi psikolojik problemler söz konusu olabilir. Bu durumda da asla bir çocuğun sorumluluğunu almamalı. Ayy içim karardı valla. :olamaz:
Yani önce olan sorunlarını cozse

Sonra kendinin farkına varsa kendini kesfetse daha iyi olacak

Mikser gibi ortalıgı karıştırıp gidiyo ya bu kız. Gercek hayatında bi’ allahın kulu cıkıp suna deli gömleğini giydirip tıkasın bi yere. Yemini suyunu vereninde.
Ayy az evvel arattım da... Valla yaptığım yoruma acıdım, minnoş parmaklarıma yazık. O kadar değmez yani Visenyaa. :olamaz:
Durduk yere insanlara hakaret etmeler falan... Bazı yorumlarında Allah'ı anıp dua etmeler, ondan sonraki yorumunda bel altı vurup hakaret etmeler...
Hakikaten Mermad'tan beteri de varmış.

Level atlayacakmış.
Çocuk olunca noluyor ki doğduk evlendik çocuk yaptık vuhuuu harika sosyal olarak gereken seviyeye mi gelmiş oluyoruz
Bu nasol bencillik baba evde durmuyor anne ile baba sadece çocuk için sevisiyor bu çocuk sonra sevgisiz büyüyüp bı psikopat oluyor

Ayy az evvel arattım da... Valla yaptığım yoruma acıdım, minnoş parmaklarıma yazık. O kadar değmez yani Visenyaa. :olamaz:
Durduk yere insanlara hakaret etmeler falan... Bazı yorumlarında Allah'ı anıp dua etmeler, ondan sonraki yorumun da bel altı vurup hakaret etmeler...
Ben de onu dedim, Mermad 'ın yaralı bir tarafı vardı, empati kurabiliyordum biraz diye. Bu resmen kara bulut.

Çocuk olunca noluyor ki doğduk evlendik çocuk yaptık vuhuuu harika sosyal olarak gereken seviyeye mi gelmiş oluyoruz
Bu nasol bencillik baba evde durmuyor anne ile baba sadece çocuk için sevisiyor bu çocuk sonra sevgisiz büyüyüp bı psikopat oluyor
Şimdi boşansa bi şey alamaz adamdan, kendi ağır kusurlu zaten, adam sadece olmayan cinselliği öne sürse davayı kazanır. Çocuk olsa adam mecbur konu sahibinin de rahatını sağlayacak boşandıktan sonra.

Ben de onu dedim, Mermad 'ın yaralı bir tarafı vardı, empati kurabiliyordum biraz diye. Bu resmen kara bulut.
Hayvan olayını bilmiyorum ama üyelere sataşma şekli çok berbat. Üslupsuzluğun dibi.
Ne kadar ne olursa olsun bu kadarı çoook fazla. Mermad olayında da yedirememiştim, bunda da yediremedim valla. Yazdım bir kenara.

Durduk yere insanlara hakaret etmeler falan... Bazı yorumlarında Allah'ı anıp dua etmeler, ondan sonraki yorumunda bel altı vurup hakaret etmeler...
Dün bana “bacım” dedi. Dur bakalım içinde bir yerlerde bi kardeslik duygusu yatıyo bunun :D

Şimdi boşansa bi şey alamaz adamdan, kendi ağır kusurlu zaten, adam sadece olmayan cinselliği öne sürse davayı kazanır. Çocuk olsa adam mecbur konu sahibinin de rahatını sağlayacak boşandıktan sonra.
Valla çocuk anca koca acun sa kazanç getirir yoksa zor 🤣

Back
X