Eşime yaklaşmak istemiyorum

Bir kadın olarak söylüyorum. Bekarım şuan ama evlenirsem cinsellik benim için çok önemli olur. Bu çıkar ilişkisi değil ki. Eşiniz evet anlayissiz ama cinsellik olmadan evlilik de olmaz.

Evlilikte hele en başında cinsellik olmayacaksa niye evlendiniz eşinize yazık değil mi? Sizin de eşinizin de kanka gibi takılacağı arkadaşlarınız olurdu cinsellik olmayacaksa. Niye düğün dernek yaptınız madem? Ha vajinusmus ayrı bir problem ve rahatsızlık ama artık dünya kadar terapist var. Önce evlilikten ve cinsellikten zevk alın eşinizi damızlık olarak görmeden sonra bakarsınız çocuk istiyor musunuz ya da eşiniz istiyo mu? Bir de aynı konuları tekrar açıyorsunuz biz eşinize açıyoruz size fikir veriyoruz 2-3 gün sonra bi daha aynı konu

Evlilik cinsellikten mi ibaret? Tabiki cinsellikten ibaret..dinimizce adamın seni boşama hakkı bile var..çok saçma bir soru olmuş,hayır sevgili olsan, tamam bu konuşmalar normal,ama evlisiniz hanımefendi..adam bı baskasinami gitsin,ee ondan sonrada beni aldatıyor dersin..aldatmasın ama..aldatmasın da napsin diyesi geliyor insanın,olmaz..düşünceni değiştirmelisin yanlış açıdan bakıyorsunuz..adam karisiyla bereber olmak istiyor,sevgilisiyle değil..tüm gün mö gibi birinizin gozune bak nereye kadar

Bu üyeden neden bu kadar nefret ediliyo? Bulamadım da eski konusunu.

Bu arada konu sahibesi mental olarak çok sağlıklı gelmedi bana. Umarım eşi de farkeder de çocuk yapma girişimlerine bir son verir

Yazdıklarınız doğru , yazdığınız kişi yanlış ( üyenin bir önceki günkü konusu ve diğer üyelerin bahsettiği konusu nedeniyle ) . Emeğinize sağlık.

Benim hayret ettiğim nokta : Neticede zamanında burada açtığı konu nedeniyle evinden aldırılmış bu kadın. Kocası da neler olduğunu öğrenmiştir bu durumda. Hala bu zihniyetteki bir kadınla nasıl evli kalır ki bu adam ?

Kadının anlattıklarına bakarak ; adam boşanma davası açsa tek kuruş vermeden boşanabilecek durumda gibi gözüküyor. O zaman neden ?

Noluyo ki bu kadın kim herkes beddua ediyor

Nasıl ya ben kaçırmışım orayı
Bunu olur okumaz tüylerim diken diken oldu ürperdim midem bulandı Allah sizi bildiği gibi yapsın böyle bir şey yaptıysanız ..onlar Allah'ın sessiz kulları ama ahirette dile gelecekler senden hakkını alacaklar ..off yaa gerçekten yaptı mı çok sinirim bozuldu

Adamın da sorunları varmış, onun da çocuğu olmuyormuş.

Adamın da sorunları varmış, onun da çocuğu olmuyormuş.

Fark etmez ki. Düşünsenize , Allah korusun , eşinizi gelip evden alıyorlar. Yazdıklarını önünüze koyuyorlar. Normal bir insan bunu öğrenip nasıl aynı evde yaşamaya devam eder ?

Bazı yorumlarda adama acımışlar. Adamın karşısına fırsat çıkmış, bilmiyorsa bile karısının zihniyetini karakolda öğrenmiştir , neden yolunu ayırmamış , ben en çok buna şaşırdım.

İnsan çocuğu yok veya olmuyor diye neden vicdansız , merhametsiz biriyle yaşamaya devam eder ki ?

Adamın göresi yok ki bu kadını. Evden gönderip duruyormuş zaten hadi ben arkadaşlar ile takılacam sen de anana git diye. Vardır kafasında bir plan. Ona da melek demiyorum ama bundan iyidir. Kötüyse de bu kadın etti. Sırf konu sahibinin yazdıklarından çıkan sonuç bu.

Gerçi devam eden boşanma davaları olsa nereden bileceğiz , herşey olabilir.

Yazdıklarınız doğru , yazdığınız kişi yanlış ( üyenin bir önceki günkü konusu ve diğer üyelerin bahsettiği konusu nedeniyle ) . Emeğinize sağlık.
Ben konulara göre yorum yapıyorum, eski konuları için kolay kolay saldırmam. Her sorduğu soru farklı yorum gerektiriyor gözümde. 2 gün önceki konusuna da "anne olma" diye yorum yaptım.

Kırıcı hakaretvari yorumlar sadece saldırganlaştırıyor. Konu sahibi garip bir insan evet ama güzellikle konuşulsa bazı şeyleri sorgular belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…