• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaklaşmak istemiyorum

Ya sen zaten bu adamı sevmiyosun ki,çocuk için beraberasin dünkü konunda söyledin.Şimdide adamı çıkarcılıkla suçluyosun,kendin çıkarcı değilmişsin gibi.

Bu bitik evliliğe ısrarla çocuk getirip,o çocuğunda hayatını karartma bencilliğini anlamıyorum.Üstelik dün yazdıklarını okudum iyi bir anne olacağın bile şüpheli.Parayı verince çocuğun tüm sorunları çözülür sanıyosun.Rabbimin bir bildiği var demek ki o yüzden vermiyor çocuk.

Kusura bakmayın da, yada bakın, sevgisiz ve duygusuz bir insan olduğunuzu kendiniz söylüyorsunuz. Duygusal bağ da yok. Eşiniz sizi niye çeksin? Hakettiğinizi yaşıyorsunuz. Eşiniz yerden göğe haklı. Çıkarcı ve bencil olan sizsiniz. Neden buraya konu açıyorsunuz anlamıyorum, verilecek cevaplar belli. Herkes sizin ne olduğunuzu biliyor. Nefretten mi besleniyorsunuz?

Kimseye ilgi duyamıyorum ki. Üstelik eşim sarışın mavi gözlü uzun boylu tipi oldukça düzgün biri. Ona bile yaklaşamıyorum. Evlenirim olur sandım olmadı.
Her şey tip mi bir önceki konunuzda adamın sizi istemedigini anlattiniz yahu sizin bir iliskiniz yok ki Müge Anlı gibi baslicam ama senin kocan yok ki bu evlilik değil sperm bankasından sperm alsan daha mantıklı çocuk için

Dur yetmedi, gidemedim biraz daha dua edeyim. Canını yaktığın her canlının (hayvan insan bitki farketmez) yaşadığı acının bin katını yaşamanı diliyorum. Umarım kocanın aklı başına gelir de boşanıp normal bir insanla birlikte olur.

Dur yetmedi, gidemedim biraz daha dua edeyim. Canını yaktığın her canlının (hayvan insan bitki farketmez) yaşadığı acının bin katını yaşamanı diliyorum. Umarım kocanın aklı başına gelir de boşanıp normal bir insanla birlikte olur.
Oh be ahahahhahahahahah bi rahatlama geliyor ama içim hala tam soğumadı

Yine mi sen ya
Akşam yetmedimiydi sana 💆
Siz çoooooooooook şanslısınız, eşinizde çok şanslı, doğacak çocukta çok şanslı.
Ayrıca cinsellik neden çıkar ilişkisi, menfaat olsunki ? karşılıklı olarak yapılan birşey .
Sizdeki tek menfaat para mesela eşinizin size sunduğu şartlar.
O ölürse paracıkların size kalma durumu
Bunlar menfaattir mesela .
Karşılıklı olarak haz alınan bişey menfaat değildir

Kimseye ilgi duyamıyorum ki. Üstelik eşim sarışın mavi gözlü uzun boylu tipi oldukça düzgün biri. Ona bile yaklaşamıyorum. Evlenirim olur sandım olmadı.
Eee bosanin o zaman , siz çocuk yapmayın zaten ,çocuğun da hayatını mahvedersiniz.

Kimseyle duygusal bağ kuramiyorum diyorsunuz ,çocuk bu aaa olmadı sevemedim diyip bırakılacak birşey değil . Ömür boyu sizden sevgi ilgi bekleyecek.

Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Adamın başını yakmışsın, umarım senden kurtulur.

Ay ben surda okuduklarimdn bile midem bulandi artik. Allah bu erkeklere yardim etsin 😒 ne kadar çok cinselligi sadece üremek icin yapan ve hamileligi cinsellikten kacmk icin kalkan olark kullanan kadin var ya. Kendinize sayginiz da mi yok sizin? Duzgun bir cinsel hayat yasatamayacaksaniz evlenmeyin kardesim. Bir de tum bu sorunlarla cocuk derdine dusuluyor. Facia resmen. Cocuk olsa onu bahane edip daha da kactikca kacarsin, sonra adam aldatsa veya bu sogukluk sebebiyle her gun kavga gürültü olsa olan cocuga oluyor. Bu ne bencillik. Evlenir kocanin hakkini düşünmez, anne olmak ister cocugun hakkini düşünmez. Sizin gibi kadinlar bi bitse de daha duzgun aileler kurulsa. Vajinismus da gercekten bi hastalik ama bu kadar sık görüldüğünü de düşünmüyorum. Birsuru kadin vajinismus hastalığını da kendine kalkan olarak kullaniyor

Birini bulduğu an seni şutlayacak, biliyorsun değil mi?

Back
X