- Konu Sahibi Kupecicegi
Bana bunları yazdığı konunun linkini verebilir misiniz, suç duyurusunda bulunacağımKovalasa yine iyi biber gazi sıkıp
Hayvan dediğin orman da yaşar insanın olduğun yerde hayvan olur mu diyen
Dahi üye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bunları yazdığı konunun linkini verebilir misiniz, suç duyurusunda bulunacağımKovalasa yine iyi biber gazi sıkıp
Hayvan dediğin orman da yaşar insanın olduğun yerde hayvan olur mu diyen
Dahi üye![]()
Bi sevişseler rahatlayacaklar.Aslında olay yine dönüp dolaşıp yine bu ülkedeki insanların cinselliğe bakış açına geliyor.Özellikle kızlara küçüklükten beri cinsellik kötü bir şeymiş,ayıp bir şeymiş gibi lanse edilip,beyinlerine işleniyor.Evlenseler bile kocalarıyla cinsellik yaşamaktan çekiniyorlar,istemiyorlar.Küçüklükten beri beyne öyle kodlanmış çünkü.Sorunlar daha kökten itibaren başlıyor.Bu konu hakkında daha yazılacak çok şey varda neyse.
valla kocamı arkadasımdan ayıran ozellık cınsel ılıskı yasayabılıyor olmamız. dıger erkek kankılerımle gulup eglenıp dertlesıp zaman gecırebılıyorum:) sevıyelı sekılde. adam haklı aynı seyı kocan yapsa ona da kızardım. cınsellıgın olmadıgı bır evlılk dusunemıyorum evet bu karsılıklı cıkar ılıskısı sex zaten cıkar ılıskısı?? darlamasıyla alakası yok kı? demek kı ılıskı ıstemıyosun. ısteksızsen hastalıgından mı yoksa kocanla mı alakalı bunu ogrenmen tedavıyı olman lazım. yarın bırgun bu sebepten bosanabılcek olan adama neden zorla cocuk yaptırmaya calıstıgını anlamadım. hem neden senın ıstedıgın tip evlılık surdursun adam sadece sana uyacak degıl ya??Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Doktora gitmelisiniz. Seks evliliğin tutkalıdır, çiftleri birbirine bağlar. Kurduğunuz cümlelerden anlıyorum ki seksi karşı tarafın sizden faydalanması, sizden çıkarının olması olarak görüyorsunuz. Burası Türkiye, çoğumuz bekareti namusla ölçütü olarak gören ailelerden geliyoruz. Bunun sonucunda da kadınların çoğu bilinç altında cinselliği faydalanmak, çıkar, görev kelimeleri ile bağdaştırıyor. Bunun için de kendinizi kasıp zevk almıyorsunuz. Seks karşı taraflı alınan bir zevk, çiftleri birbirine bağlayan bir eylem, ufak tefek kusurların üzerini örten bir örtüdür. Sadece yumurtlama döneminde yanaşmanız karşı taraf için çok kırıcı, eşiniz çok haklı. Lütfen doktora gidin ve destek alın.Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Boşanmak istiyorum. Boşanmadan önce çocuğum olsun diye uğraşıyorum
Adamın sıkması lazım bunu.Bence yastığının altına bunu koy
Çantan da var zaten sinek ilaci gibi
Eşine sık gitsin sonra Dön arkani uyu ohhh misss
Eki Görüntüle 3023464
Bende yapayım, ilaveten bulunduğu yer bir tespit edilsin bakalım....
Yaradan Allah' ım aklıma mukayyet ol, mevlam biliyor da vermiyor demek ki.Boşanmak istiyorum. Boşanmadan önce çocuğum olsun diye uğraşıyorum
Onu değil kız, sen de haNe yapacaksınız kız. Ayıp ama![]()
Baktim profili kapalı yorumlarına ulaşamadım.Bende yapayım, ilaveten bulunduğu yer bir tespit edilsin bakalım....
Çok sağolun buldum konuyu, ekran görüntülerini aldım, akşam avukata göndereceğim, nasıl bir yol izlenecek bakacağım. Muhtemel fake, insanları sinirlendirmek için yapıyor ancak herkese açık bir sitede hayvana karşı nefret söylemi ve işkence etme yolları gösterme kabul edilebilecek birşey değil.Baktim profili kapalı yorumlarına ulaşamadım.
Hatta bibibella profiline tacizde bulundu yine aynı konu üzerinden şuan orda küfürleri duruyor bakmak.istersen
Tövbe estağfurullahBoşanmak istiyorum. Boşanmadan önce çocuğum olsun diye uğraşıyorum