• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaklaşmak istemiyorum

Boşanmak istiyorum. Boşanmadan önce çocuğum olsun diye uğraşıyorum

rabbim sana o hayatını mahvedeceğin evladı nasip etmesin ,ilk defa bi üyeden bu kadar midem bulandı

Çocuk çocuk diye yanmışsın da ,sen de ne var ki çocuğa veresin

Git acilen bi psikoloğa ,beyin cerrahına gözük ,inşallah senden önce kocan kapının önüne koyar da kalırsın öyle sap gibi

Ay ben surda okuduklarimdn bile midem bulandi artik. Allah bu erkeklere yardim etsin 😒 ne kadar çok cinselligi sadece üremek icin yapan ve hamileligi cinsellikten kacmk icin kalkan olark kullanan kadin var ya. Kendinize sayginiz da mi yok sizin? Duzgun bir cinsel hayat yasatamayacaksaniz evlenmeyin kardesim. Bir de tum bu sorunlarla cocuk derdine dusuluyor. Facia resmen. Cocuk olsa onu bahane edip daha da kactikca kacarsin, sonra adam aldatsa veya bu sogukluk sebebiyle her gun kavga gürültü olsa olan cocuga oluyor. Bu ne bencillik. Evlenir kocanin hakkini düşünmez, anne olmak ister cocugun hakkini düşünmez. Sizin gibi kadinlar bi bitse de daha duzgun aileler kurulsa. Vajinismus da gercekten bi hastalik ama bu kadar sık görüldüğünü de düşünmüyorum. Birsuru kadin vajinismus hastalığını da kendine kalkan olarak kullaniyor
Adam cinsellik istiyo diye tüü kaka mı oluyor yani? Bende anlamıyorum cidden.Cinsellik olmayacaksa o evlilik olmuyor ki ev arkadaşlığı oluyor.Adam nikahlı karısıyla cinsellik yaşamak istiyor,en doğal hakkı.Adam bozulup,tavır yapıncada çıkarcı oluyor.Ooh ne güzel dünya.
Madem böyle rahatsızlıkları var tedavi olsunlar.Hem bu sorunu çözmek için bir çabaya girmeyip hemde adamı suçlamak,çıkarcı demek asla ama asla doğru bir davranış değil.Konu sahibi sonuna kadar haksız.

Zaten öncesinde de kimseye karşı bir şey hissetmiyomuş,evlenince geçer belki diyip evlenmiş.Deneme tahtası mı bu adam? Burada asıl mağdur olan kocası bencede.

Ben anladım ya, niyetiniz anne olmak falan değil ki inşallah olamayın da, siz kendinizi güvenceye almak istiyorsunuz. Adam zengin, çocuğu yapıp boşanacaksınız ki, çocuk hatırına standardınız düşmesin. Yani çocuğu bankamatik niyetine kullanacaksınız. Umarım kocanız uyanır da o boşanır sizden. Bir masumun günahına girmeyin.

Adam cinsellik istiyo diye tüü kaka mı oluyor yani? Bende anlamıyorum cidden.Cinsellik olmayacaksa o evlilik olmuyor ki ev arkadaşlığı oluyor.Adam nikahlı karısıyla cinsellik yaşamak istiyor,en doğal hakkı.Adam bozulup,tavır yapıncada çıkarcı oluyor.Ooh ne güzel dünya.
Madem böyle rahatsızlıkları var tedavi olsunlar.Hem bu sorunu çözmek için bir çabaya girmeyip hemde adamı suçlamak,çıkarcı demek asla ama asla doğru bir davranış değil.Konu sahibi sonuna kadar haksız.

Zaten öncesinde de kimseye karşı bir şey hissetmiyomuş,evlenince geçer belki diyip evlenmiş.Deneme tahtası mı bu adam? Burada asıl mağdur olan kocası bencede.
++
Adam karısı ile 30 yıl sonra gelmesi gereken yere neden evlenir evlenmez gelsin ya zaten? Saçmalık. Kanun yapanlar bile saçma bulmuş ki boşanma sebebi saymış, takk diye boşar istese .

Bu zaten o korkunc uyeymis onu sonradan farketim de. Yazdıklarımı genel olarak yazdim. Bunun kadar kotu niyetli olmayarak da olsa ulkemizde resmen sadec bebek yapmak icin seks yapip , sonrasinda hemilelik ve bebegi de dahil her seyi cinsellitkten kacmak icin kullanan kadin o kqdar fazla ki. Ne bu boyle ya. Rezalet hayatlar

Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Bence üremeyin deyip çekiliyorum

Bu zaten o korkunc uyeymis onu sonradan farketim de. Yazdıklarımı genel olarak yazdim. Bunun kadar kotu niyetli olmayarak da olsa ulkemizde resmen sadec bebek yapmak icin seks yapip , sonrasinda hemilelik ve bebegi de dahil her seyi cinsellitkten kacmak icin kullanan kadin o kqdar fazla ki. Ne bu boyle ya. Rezalet hayatlar
Aslında olay yine dönüp dolaşıp yine bu ülkedeki insanların cinselliğe bakış açına geliyor.Özellikle kızlara küçüklükten beri cinsellik kötü bir şeymiş,ayıp bir şeymiş gibi lanse edilip,beyinlerine işleniyor.Evlenseler bile kocalarıyla cinsellik yaşamaktan çekiniyorlar,istemiyorlar.Küçüklükten beri beyne öyle kodlanmış çünkü.Sorunlar daha kökten itibaren başlıyor.Bu konu hakkında daha yazılacak çok şey varda neyse.

Back
X