Eşime yaklaşmak istemiyorum

Tabiki cinsellik çok şey. Evlilik cinselliğin resmilestirilmesi değil mi zaten? Yemek yemeden durabilir misiniz mesela ya da su içmeden? Cinsellikte içgüdüsel. Adam cinselliği dışarda arasa kıyameti koparirsin ama.
Normalde aldatmaya tavrım bellidir, ama bu adam aldatsa kızmam. Zerre kızmam. Kızanı öpsünler.

Sek ekşici tayfadan mısın? Öyle değilsen daha fena bayağı kötü bir insansın.

evet evliliğin en önemli unsuru cinsellik.

ah ah nişanlılık çok zor. boş bulduğum her anda adamın üzerine atlıyorum. dayanamıyorum doyamıyorum sevdiceğime. evlenelim rahat vermicem adama çok istiyorum seviyorum.

ha bu arada ben de vajinusmustum artı zar aldırma ameliyatı oldum. aşkım benim acılarıma dayandı şimdi ben onu bırakmıyorum her anda elim gidiyor ona ahahahahahah. rahat bırakmıyorum.

sizin olayınız fizyolojik değil psikolojik. ya da kocanızı sevmiyorsunuz.

evet evliliğin en önemli unsuru cinsellik.

ah ah nişanlılık çok zor. boş bulduğum her anda adamın üzerine atlıyorum. dayanamıyorum doyamıyorum sevdiceğime. evlenelim rahat vermicem adama çok istiyorum seviyorum.

ha bu arada ben de vajinusmustum artı zar aldırma ameliyatı oldum. aşkım benim acılarıma dayandı şimdi ben onu bırakmıyorum her anda elim gidiyor ona ahahahahahah. rahat bırakmıyorum.

sizin olayınız fizyolojik değil psikolojik. ya da kocanızı sevmiyorsunuz.
ikisi de olabilir. Sadece yapamamak değil yapmak istemiyorum pek

Konu sahibi siz ve sizin gibiler etrafa mutsuzluk ve negatiflik saçıyorsunuz, mutsuzlukta bulaşan ve çoğalan birşey burada herkesin ayarıyla oynamaktan da keyif alıyorsunuz bu şekilde de olsa dikkat çekmek sizi rahatlatıyor çünkü sorunlarınız var beni ciddiye alın gidin tedavi olun ben artık çok üzülüyorum size, sizin gibilerde o kadar çok doğuruyor ki sırf çocuk yapmış olmak için veya yaşlanınca kendisine bakan olsun diye... Sonuçları hiç de iyi olmuyor ama sizin bunu anlayabileceğinizi sanmıyorum

Kolay değil işte. Başıma senin gibi biri gelmesi lazım. Kolay bulunan cins değilsin, herkes senden iyidir.
Dün ki konuya benim ki bulgar zehir etti hayatımı demişti
Ona sorsan Türklere ölüm diyecek

Oysa kocası bir Türk erkeğine göre iyi sabırlı 🤣🤣🤣
....
Not..Kim sabırlı değil boyutu olmasin konuya göre kendi yorumuna göre yorum yaptım

Sen aldatıyorsun anlaşılan eşini. O kadar kolay demek ki
Evet, kocam bana yanasmasa ve ayrilmasa da net aldatirim. Ömür boyu onu beklerken kuruyacak değilim ya. Hastalığı olur, geçici bir durum olur o ayrı ama bile bile yapıyorsa yapacak başka bişey yok.

iğrenç bir insansın. cinsellik iyi diyene hemen kötü kadın muamelesi yapmanın amacı ne? bütün kötü sözlerin sahibi sensin.
iğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.

O degil de bir insan nasil canlilari felc etmeyi isteyebilir yazik gunah.. Ben de bazi konularda psikolojik problemler yasadim ama simdiye kadar hicbir canliyi bile isteye oldurmedim (bocekleri de zorunlu kaldigimda) Sakin cocuk falan yapmayin, kimseye duygu hissedemiyorum demissiniz zaten, Allah islah etsin diyelim

O degil de bir insan nasil canlilari felc etmeyi isteyebilir yazik gunah.. Ben de bazi konularda psikolojik problemler yasadim ama simdiye kadar hicbir canliyi bile isteye oldurmedim (bocekleri de zorunlu kaldigimda) Sakin cocuk falan yapmayin, kimseye duygu hissedemiyorum demissiniz zaten, Allah islah etsin diyelim
Et yerken içiniz rahattır ama. Veganlik çok az olduğu için vegan olmadığınızı varsayıyorum. Dolaylı yoldan katilsiniz. Hatta bence doğrudan et yemeseniz mezbahaneler olmaz. Ama pardon unutmuşum. Köpeklere mama olurlar.

Et yerken içiniz rahattır ama. Veganlik çok az olduğu için vegan olmadığınızı varsayıyorum. Dolaylı yoldan katilsiniz. Hatta bence doğrudan et yemeseniz mezbahaneler olmaz. Ama pardon unutmuşum. Köpeklere mama olurlar.
Hah şöyle kendin gibi davran. Lakin takdir ediyorum iyi tuttun yine kendini. 😂

Back
X