- 27 Mart 2018
- 209
- 236
- 103
- Konu Sahibi Kupecicegi
yaklaşımınız çok yanlış cinsellik evliliğin belki yarıdan fazlasıdır sanki çok önemsiz bir şey gibi konuşuyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünyadaki bütün ilişkiler fizyolojik ya da duygusal çıkarlar üzerine kuruludur. İlkel benliğin fizyolojik ihtiyaçları karşılanmadan başkalarının ihtiyaçlarını bile görmez. psikolojik ihtiyaçlar bunlar tamamlandıktan sonra ortaya çıkar ve tatmini için arayışa girilir. Cinsellik de ilkel benliğin ihtiyaçlarındandır, bazılarında ön sıradadır bazılarında geride. Burada cinsellik forumunda eşi cinsel ihtiyaçlarını karşılamadığı görmezden geldiği için çözüm arayan, boşanmayı düşünen pek çok kadının konusu var.Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Haklı? Netice de tavsan degilsiniz.Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Cinsellik evliliğin bel kemiği, omurgası, eşiniz haklı onu anlayın tedavi olun..Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Yeni değil bu olay, o zaman gereken şikayetler yapılmış, ifade de vermiş. Tekrar açmanızı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum.Çok sağolun buldum konuyu, ekran görüntülerini aldım, akşam avukata göndereceğim, nasıl bir yol izlenecek bakacağım. Muhtemel fake, insanları sinirlendirmek için yapıyor ancak herkese açık bir sitede hayvana karşı nefret söylemi ve işkence etme yolları gösterme kabul edilebilecek birşey değil.
Boşanmak istiyorum. Boşanmadan önce çocuğum olsun diye uğraşıyorum
Madem evlilik sizin nazarinizda çıkar ilişkisi iese neden evlendiniz eşinizde her erkek gibi normal olanı istiyor olmasi gerekeni siz çocuk için cinsellik yaşıyorsanız sizin ki çıkar olmuyormu...??? Çok değişik bir kafa yapınız var sağlıklı bir düşünceye sahip değilsiniz çocuk yapmadan önce psikatri ile görüşün onceliginiz lütfen bu olsunEvliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Kocası karısının hesabını öğrense de girip okusa keşke. KurtuluşaBen anladım ya, niyetiniz anne olmak falan değil ki inşallah olamayın da, siz kendinizi güvenceye almak istiyorsunuz. Adam zengin, çocuğu yapıp boşanacaksınız ki, çocuk hatırına standardınız düşmesin. Yani çocuğu bankamatik niyetine kullanacaksınız. Umarım kocanız uyanır da o boşanır sizden. Bir masumun günahına girmeyin.
Hahaha kedi ,köpek ormanda mi yasayacakmisKovalasa yine iyi biber gazi sıkıp
Hayvan dediğin orman da yaşar insanın olduğun yerde hayvan olur mu diyen
Dahi üye![]()
Niye böyle ağır konuştunuz? Ne olursa olsun oyle demeyin lütfen. Bilmiyorum tabii aramızda ne geçti ama karsibtaraf haksız bile olsa beddua bakarsin edene doner ki beddua zaten hoş bi sey degilBurada rahatsız olduğum tek üyesiniz. Beter olun deyip çekiliyorum.
Aynen ne işi var sokakta mahallede gitsinler ormanaKocası karısının hesabını öğrense de girip okusa keşke. Kurtuluşa
Hahaha kedi ,köpek ormanda mi yasayacakmis![]()
Bilmediğiniz konuda yorum yapmayın o zaman.Niye böyle ağır konuştunuz? Ne olursa olsun oyle demeyin lütfen. Bilmiyorum tabii aramızda ne geçti ama karsibtaraf haksız bile olsa beddua bakarsin edene doner ki beddua zaten hoş bi sey degil. Hata ettiysem af ola tabii ne yasandi bilemem.
Ne elde edeceğim kurgu konular açıp?Konuları özellikle seçip açıyorsunuz net. Çok güzel safa yatıyorsunuz anlamamış gibi yapıyorsunuz, canınızın istediğine cevap veriyorsunuz. Gerçek üye olabilirsiniz ama yazdıklarınız kurgu.
Sana nasıl yorumlar geleceğini bile bile konu açıyorsunNe elde edeceğim kurgu konular açıp?