• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaklaşmak istemiyorum

Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Dünyadaki bütün ilişkiler fizyolojik ya da duygusal çıkarlar üzerine kuruludur. İlkel benliğin fizyolojik ihtiyaçları karşılanmadan başkalarının ihtiyaçlarını bile görmez. psikolojik ihtiyaçlar bunlar tamamlandıktan sonra ortaya çıkar ve tatmini için arayışa girilir. Cinsellik de ilkel benliğin ihtiyaçlarındandır, bazılarında ön sıradadır bazılarında geride. Burada cinsellik forumunda eşi cinsel ihtiyaçlarını karşılamadığı görmezden geldiği için çözüm arayan, boşanmayı düşünen pek çok kadının konusu var.

Evlilik temelde cinsel ihtiyaçların karşılanması ve üremenin ahlaki çerçeveler içerisinde karşılanması için oluşmuş bir kurumdur. Sevgi saygı dayanışma da bunun destekleridir. Biri olmadan diğerleri hiçbir işe yaramaz. Burada duyduğum bir söz vardı "iyi cinsellik evliliğin %10u kötü cinsellik evliliğin %90ınıdır." tutkulu bir yatak odası istemeyen çift olacağını hiç sanmıyorum. Ki aldatmaların da büyük çoğunluğunun altında bu tutkunun eksik oluşunun yattığını düşünüyorum ben. Seks sadece bedeni doyurmaz, dokunuşlardaki arzu sevgi, sarılmanın sıcaklığı ruhu da doyurur. Kişiye sevildiğini hissettirir. Sizin sevgiyle dokunduğunuz kişi karşınızda şişme bebek gibi durursa kalbiniz kırılır, sevilmediğinizi hissedersiniz. Bu da evlilikteki diğer yakınlıkları baltalar.

Sizin evliliğiniz fazlasıyla darbe almış. Toparlaması zor ama bir cinsel terapistle görüşmeli bu halinize çözüm bulmalısınız (aslında sizin çok yönlü genel bir psikolojik değerlendirmeye ihtiyacınız var, bu da bir tarafı sadece) yoksa evliliğiniz herkese sadece cehennem azabı olmaya devam edecek. Ha bunu da yapamayacaksanız lütfen boşanın çünkü genel halinize bakarak bu evlilikte eksikleri olan hakim huzurunda hatalı duruma düşecek olan da sizsiniz. Eşiniz boşanmada haklı taraf olur.

Eşinizin sizi yok sayması, kendi hayatını yaşamaya odaklanması, isteklerinizi görmezden gelmesi hatta reddetmesi sizin evlilik için gerekli özveriyi ve sıcaklığı göstermekten uzak oluşunuzla ilgili bence. Muhtemelen şu an içinizden vajinismusu yendim işte onun ihtiyacını gideriyorum daha ne istiyor diyorsunuz ama hayır, siz sadece mecbur kaldığınız kısmı tamamlayıp bırakmışsınız. Bazı erkekler, libidoları doymadan empati kurup şefkat gösteremez, sizin eşiniz uzun zaman size empati ve şefkat de göstermiş ama adam yorulmuş artık. Kurtarmak için atılacak adım varsa artık siz atacaksınız. Bence iş işten geçmiş ama denemeye değer. Zahmet ederseniz tabi

Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Haklı? Netice de tavsan degilsiniz.
Evlilikte cinsellikten yana olan sorunların direkt bosanma nedeni oldugunu biliyor muydunuz?
Bir de evlilikte 4 opücük kuralı bilinir;

İlki elden öpücük, saygı. İkincisi alından, şefkat. Üçüncü öpücük yanaktan, dostluk. Dördüncü öpücük de dudaktan, cinsellik. Bunlardan biri kaybedilirse kavga başlar. Her zaman da ilk olarak dördüncü gider.
Öpün öptürün...

Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Cinsellik evliliğin bel kemiği, omurgası, eşiniz haklı onu anlayın tedavi olun..

Çok sağolun buldum konuyu, ekran görüntülerini aldım, akşam avukata göndereceğim, nasıl bir yol izlenecek bakacağım. Muhtemel fake, insanları sinirlendirmek için yapıyor ancak herkese açık bir sitede hayvana karşı nefret söylemi ve işkence etme yolları gösterme kabul edilebilecek birşey değil.
Yeni değil bu olay, o zaman gereken şikayetler yapılmış, ifade de vermiş. Tekrar açmanızı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Cinsellik yaşanmayacaksa neden evlendiniz ki? Evliliği siz evcilik oynamak sandınız galiba. Tamamı olmasa da çok büyük bir çoğunluğu cinsellik evet. Bir insanın ilgisi nedne yetmiyor demişsiniz de nasıl bir ilgiyi kastediyorsunuz? Şu tabloda çocuk zaten en son düşünmeniz gereken şey

Melebaaa canım dünkü konun da mükooo idi dur cevap vereyim

Erkekler Türkiye’de cinsellik tabu olduğu için bedava seks için evleniyorlar genelde, bi evlenme kriterleri de seks yani.

Eşin değil başka bir eş bulsan yine sorun yaşarsınız cinsellik kötüyse. Öyle dizilerdeki gibi erkekler ‘seks olmasa da sorun yok’ demezler 🙃

Sen git kayganlaştırıcı al iyi ıslanmıyorsun ondan kaynaklanıyor. İlişki öncesi sür. Rahat edersin.en azından tam alışana kadar.

Bir de erkekler ‘sabah sorun yaşasak da yatakta barışalım’ istiyorlar, yani ‘iş başka seks başka olsun’ istiyorlar.’Deli gibi kavga edelim, seni anneme ezdireyim ama yatak da ateşli sevişelim’ kafa yapısındalar,

Amaaa kadınların özel bölgesinin de bir hafızası var. Sabah mutsuz eden adama ıslanamıyorlar. İstese de olmuyor. Olunca da acı içinde oluyor.

Sor evliliğinde yatakda acı çeken kadınlara; genelde eşine kızgın olan kadınlar olduğunu göreceksin.

Çocuk noooo, cocuğu unut, kız bu adama cocuk verilir mi?

Sen doğumun son aylarında annene gideceksin ya,bu herif kahvaltıya arkadaşlarını çağırıp gününü gün etmezse ben de bir şey bilmiyorum.

Cocuk verme bak konu açarsın eşim çocukla ilgilenmiyor. Diye cocuk çok zor bir şey. 2 yıl boyunca uykuyu unut. Sağlam bir adam lazım

Tabiki cinsellik çok şey. Evlilik cinselliğin resmilestirilmesi değil mi zaten? Yemek yemeden durabilir misiniz mesela ya da su içmeden? Cinsellikte içgüdüsel. Adam cinselliği dışarda arasa kıyameti koparirsin ama.

Konuları özellikle seçip açıyorsunuz net. Çok güzel safa yatıyorsunuz anlamamış gibi yapıyorsunuz, canınızın istediğine cevap veriyorsunuz. Gerçek üye olabilirsiniz ama yazdıklarınız kurgu.

Son düzenleme:
Madem evlilik sizin nazarinizda çıkar ilişkisi iese neden evlendiniz eşinizde her erkek gibi normal olanı istiyor olmasi gerekeni siz çocuk için cinsellik yaşıyorsanız sizin ki çıkar olmuyormu...??? Çok değişik bir kafa yapınız var sağlıklı bir düşünceye sahip değilsiniz çocuk yapmadan önce psikatri ile görüşün onceliginiz lütfen bu olsun

Ben anladım ya, niyetiniz anne olmak falan değil ki inşallah olamayın da, siz kendinizi güvenceye almak istiyorsunuz. Adam zengin, çocuğu yapıp boşanacaksınız ki, çocuk hatırına standardınız düşmesin. Yani çocuğu bankamatik niyetine kullanacaksınız. Umarım kocanız uyanır da o boşanır sizden. Bir masumun günahına girmeyin.
Kocası karısının hesabını öğrense de girip okusa keşke. Kurtuluşa
Kovalasa yine iyi biber gazi sıkıp
Hayvan dediğin orman da yaşar insanın olduğun yerde hayvan olur mu diyen

Dahi üye :işsiz:
Hahaha kedi ,köpek ormanda mi yasayacakmis 😂

Burada rahatsız olduğum tek üyesiniz. Beter olun deyip çekiliyorum.
Niye böyle ağır konuştunuz? Ne olursa olsun oyle demeyin lütfen. Bilmiyorum tabii aramızda ne geçti ama karsibtaraf haksız bile olsa beddua bakarsin edene doner ki beddua zaten hoş bi sey degil 🙏. Hata ettiysem af ola tabii ne yasandi bilemem.

Niye böyle ağır konuştunuz? Ne olursa olsun oyle demeyin lütfen. Bilmiyorum tabii aramızda ne geçti ama karsibtaraf haksız bile olsa beddua bakarsin edene doner ki beddua zaten hoş bi sey degil 🙏. Hata ettiysem af ola tabii ne yasandi bilemem.
Bilmediğiniz konuda yorum yapmayın o zaman.

Konuları özellikle seçip açıyorsunuz net. Çok güzel safa yatıyorsunuz anlamamış gibi yapıyorsunuz, canınızın istediğine cevap veriyorsunuz. Gerçek üye olabilirsiniz ama yazdıklarınız kurgu.
Ne elde edeceğim kurgu konular açıp?

Back
X