Eşime yapılan sinema teklifi.

Google - arat - boynuza en çok yakışan oje renkleri

Araları düzelmese daha iyi gibi.

Eşiniz yengeç burcu mu ? Nedir bu erkeklerin dertleşme merakı.. bağzıı erkekler dertlestigi kadını nikahına alıyor haberiniz olsun gördük burda çünkü.
Turk erkekleri kendi esleri disinda tum kadinlarin dertlerini dert ediniyor dinliyor masallahlari var

Benim eşim bana böyle bir teklifle dahi gelemez bile. Saçmalık ötesi bir durum. Ne alaka ya bir kadın benim kocamla baş başa sinemaya gitmek istiyor ne alaka yani. Daha neler göreceğiz çok merak ediyorum.

Ablacığım bu dünyanın her yerinde ''date'' demek. Şimdi sevgilime sordum, o batılı olmasına rağmen no no dedi olaya. Yani neresinden tutsan elinde kalır. Hele trip atıyor falan diyen kocanız sağlam bir trip yemeyi hak ediyor ama sizin tarafınızdan.

Bunun bahsi size bile açılmadan eşinizin "sadece ailelerin katılabileceği etkinliklere katilmayi tercih ediyorum uygun olmaz ,"diyerek reddetmesi gerekmez miydi?

ay saçmalama istersen ne hatası iyi yapmışsın hatta sonrasında da bi yerlerde kahve falan içsinler ne güzel kocanla kız kaynaşsın cici cici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…