- 23 Ağustos 2019
- 738
- 1.938
- 113
- 36
"Ben de ikinizin başbaşa gitmesinde kötü niyet aradım, beni davet etmemesine bozuldum, üzüldüm" diyemediniz miİşte ilkinde istemediğim için kadın seni yanlış anladı kötü bir niyeti varmış gibi anlaşıldı üzüldü bozuldu diyor
Karıcığım bu arkadaşımın bazı ihtiyaçları varmış onlarida karsilayabilirmiyimEvet biliyorum Allahtan onu akıl ettim
Araları düzelmese daha iyi gibi.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Turk erkekleri kendi esleri disinda tum kadinlarin dertlerini dert ediniyor dinliyor masallahlari varEşiniz yengeç burcu mu ? Nedir bu erkeklerin dertleşme merakı.. bağzıı erkekler dertlestigi kadını nikahına alıyor haberiniz olsun gördük burda çünkü.
Kafa zehir var yaa yemin ediyorumEvet biliyorum Allahtan onu akıl ettim
Hangi pozisyonda dertleşeceklermiş acabaAynı zamanda işle ilgili dertleşeceklermiş
Arkadaş arkadaşa bu kadarını da yapmayacaksaKarıcığım bu arkadaşımın bazı ihtiyaçları varmış onlarida karsilayabilirmiyim
Bunun bahsi size bile açılmadan eşinizin "sadece ailelerin katılabileceği etkinliklere katilmayi tercih ediyorum uygun olmaz ,"diyerek reddetmesi gerekmez miydi?Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
ay saçmalama istersen ne hatası iyi yapmışsın hatta sonrasında da bi yerlerde kahve falan içsinler ne güzel kocanla kız kaynaşsın cici ciciMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Film belli miymiş,Bi de korku filmi
Hani gençlikte korkuyorum ayağına elleşmek için gidilen korku filmi
Siccin 8e gideceklermiş.Film belli miymiş,
Korkup sarılacaklar , sonra eve geçecekler… fanfini fink fonk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?