Aynı zamanda işle ilgili dertleşeceklermişNe alaka esınle gidiyor yalnız gıtsın
Anlayışlı kalayım diye diye kocayı Telli duvaklı verirsiniz artıkYok zaten ilk seferinde istemedim sen yüz vermişsin dedim eşine.surat astım belli ettim gayet de.ama işyerinde huzursuzluk oluyor sen onu yanlış anladın,kötü bir duruma düştüğünü düşünüyor gibi gibi şeyler söyleyince kendimi anlayışsız, kocasını çok kıskanan biri durumuna düşürmek istemedim galiba.
Yav he he yazı dilinizden ve konudan belli her şeyAynı zamanda işle ilgili dertleşeceklermiş
İlle dertlesecek başka yermı kalmamış gönderme.Aynı zamanda işle ilgili dertleşeceklermiş
Mağaramın rengini hangi renge boyasam kızlar??Yok zaten ilk seferinde istemedim sen yüz vermişsin dedim eşine.surat astım belli ettim gayet de.ama işyerinde huzursuzluk oluyor sen onu yanlış anladın,kötü bir duruma düştüğünü düşünüyor gibi gibi şeyler söyleyince kendimi anlayışsız, kocasını çok kıskanan biri durumuna düşürmek istemedim galiba.
Eşiniz yengeç burcu mu ? Nedir bu erkeklerin dertleşme merakı.. bağzıı erkekler dertlestigi kadını nikahına alıyor haberiniz olsun gördük burda çünkü.Aynı zamanda işle ilgili dertleşeceklermiş
Düğününde kocişine çeyrek takar artık.Anlayışlı olayım derken adamı kadının yatağına gönderiyor .Giderken sırtına da vurur beline kuvvet diye....Anlayışlı kalayım diye diye kocayı Telli duvaklı verirsiniz artık
Sinemaya yollayan sırtına da vurur ne fark var sankiDüğününde kocişine çeyrek takar artık.Anlayışlı olayım derken adamı kadının yatağına gönderiyor .Giderken sırtına da vurur beline kuvvet diye....
Fake olacak kadar kötü ha durumum.yapabileceği, cesaret edebileceği yeri görüp ona göre kıçına tekmeyi basacağım.benim gönderip göndermemem değil cesaret ettikleri şey kafamı bulandırdı.Yav he he yazı dilinizden ve konudan belli her şey
Evet bir farkı yok şu durumdaSinemaya yollayan sırtına da vurur ne fark var sanki
Buna cesaret etmesi zaten ilk şaşırtı.sonraki açıklamalarında nedense ya napıyon arkadaşlar işte bi film abartma dedim kendime nedense o da benim mallığım.Sinemaya yollayan sırtına da vurur ne fark var sanki
Tövbe yarabbim arkadaşlar şu kocalarınız büyük oğlunuz gibi görmeyi bırakın siz onun karısısınız. Eşim sinemaya gitmek istiyorsa başka bir kadınla, gitsin ama öyle bi gitsin ki gide gide gözden kaybolsun defolsun bi daha da gözüme görünmesin. Kusura bakma boşanma sebebidir bu benim için.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Şaka mısın sen :)Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Hahahahahahahbirkac kisi olsalardi neyse derdim de basbasa gitmeleri sacma olur
*ki ben gavatimdir. ona rağmen böyle diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?