Eşime yapılan sinema teklifi.

Ne anlattı?

mi acaba ? ALLAH ALLAH DAHA NELER

Koskoca bi NE MÜNASEBET diyorum. Bunu teklif bile edemez bide küsüp trip atıyor esinde affetsin diye gideyim diyor? Ay bana biseyler oluyor mağarama döneyim en iyisi

Kadının ona olan ilgisinin farkında olduğunu ve bu ilginin hoşuna gittiğini söyledi.
Aslında başta gitmelerine ses etmemenize karşıydım ama iyi olmuş. En azında eşiniz olacak insan müsveddesinin erkenden tavrını görmüş oldunuz. Bilmiyorum şu an nasılsınız , belki çok kötü değilsiniz belki de dibe vurdunuz ama ordan yükselip sadece önünüze bakın. Umarım hayat karşınıza incindiğiniz yerden onarılacak, çiçekler açtıracak insanlar çıkarır.

o karının saçının başı yolarım eşiminde bir güzel neyse çok sinirlendim okurken

Eğer konu fake değilse ,gerçekten konu sahibinin eşinin beyni yok.Adam ilk hareketinde bariz seni aldatacam demiş.

Hayır gidemezsin deyip izin vermemiş olsaydım kendimi biliyorum yumuşardım ona karşı.gitmek istediği ve ikna etmrk için söyledikklerinden ben zaten gözden çıkarmırmıştım onu anladım.ama şimdi gitti ve bunu bana yaşattı yapabileceklerini göze alabildiği şeyleri görünce sıkıştırdım ve o da döküldü zaten.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Şakamısınız ? Eşinin gönlü olucak başka kadın rahat rahat eşinle takılacak ve sen tamam diyeceksin? Tabiki hayır diyeceksin gerekirse bu iş abartıya kaçarsa sen konuşacaksin o kadınla hoş senin adam da pek meyilli ozaman bende iş yerinden erkek arkadaşla sinemaya gidiyorum de kocana bakalım kabul edecek mi ederse mayasında var demektir yazıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…