Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunda eşiniz sizi güzel kandırır işin sonunda özür dileyen siz olursunuz, çünkü eşini seven aklı başında hiç bir erkeğe bu teklif yapılmaz hadi bir kaza oldu teklif eşiniz o an hayır der teklifi kabul etmez direk mesafe koyar.Normalde anlatmaz ama bilin diye belki anlatır.Hele karşıdaki kadın kırıldı diye size tavır alması akıllara zarar.Bence siz yavaş yavaş ayrılırsam ne yaparım ne yol çizerim diye plan yapmaya başlayın zira kocanın yol yol değil şimdi olmasada ilerde olaylar patlak verir....Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.sanırım eşime bu genişliği ben verdim.konum fake sanılacak kadar abes geldi insanlara.çok üzgünüm.ona istemediğimi ve teklifi, yapılan saçmalığı açıklamasını amacını ne olduğunu soracağım.
Bok olsa bu kadar kokmaz daha ne kokusu cıkacak adam izin alıp gittiBende kokusunun çıkmasını bekliyorum.
Yuhh pess. Sabrınıza hayran kaldım okurken tepem attı. Bir de trip atıyor vay be. Sizde kabul ettiniz?Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Hiç inandırıcı değilsiniz. Yeni üyelik ve çok etkileşimli abes bir konu olunca inanmak zor. Hadi bir taraf arsız olur teklif eder, diğeri de arsızca kabul eder ama üçüncü de arsızca izin vereyim bari gitsin demez. Hepiniz birbirinize mi denk geldiniz öyle?Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.sanırım eşime bu genişliği ben verdim.konum fake sanılacak kadar abes geldi insanlara.çok üzgünüm.ona istemediğimi ve teklifi, yapılan saçmalığı açıklamasını amacını ne olduğunu soracağım.
Bence kadınla görüşün iş yerine ziyarete gidin sinemaya gidecek arkadaş bulamıyormuş ya. Hangi sıfatla trip atıyor bi anlamaya çalışın. Eşinizde net olmalı bu tip ikili arkadaşlıklardan eşim hoşlanmıyor diyebilmeli sınır çizmek diye bişey var.Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.sanırım eşime bu genişliği ben verdim.konum fake sanılacak kadar abes geldi insanlara.çok üzgünüm.ona istemediğimi ve teklifi, yapılan saçmalığı açıklamasını amacını ne olduğunu soracağım.
Yok o öyle değildi, o konudaki kadın kocasına gidip kahve içmesine izin vermedi. Buraya konu açmasındaki sebep de izin vermemesine onay almaktı "Yani böyle bir teklif iyi niyetle yorumlanamaz değil mi?" gibisinden. Çünkü kocası "bunda bir şey yok ki sosyalleşiyordum sadece" demişti. Buradaki bazı üyeler de "vay adam kadını taciz etmiş dedi. Oysa kadın evli olup olmadığını bile bilmediği adama telefonunu vermiş, kahve teklifini de kabul etmiş, etmeyebilirdi. Bazı üyeler de "buna sosyalleşmek mi diyorsun?" dediler kadınla dalga geçtiler Hayır kadın öyle demiyordu. İngilizce öğretmeni kocası sosyal biri olduğundan örneğin çocuk değil, ergen değil yetişkin yaşta kadın erkek öğrencileriyle kahve içiyordu. Konu sahibesi kadın da salak gibi bu örneği verip "bu aynı şey değil "dedi. Bu da yanlış anlaşıldı ve bu sefer de adam öğrencileri taciz ediyor dendi. Kadın "doğru düşünüyorsun bu iyi niyetle yorumlanamaz "cevabını beklerken konu nerelere geldi. Kadın yahu benim kocam kimseyi taciz etmedi diye anlatmaya çalıştı. Bu sefer kocasını savunuyor oldu, sonunda kadın çıldırdı pro üyeliğini iptal etti.Bi uye vardi hani, esi ingilizce ogretmeniydi, o da trafik kazasindaki kadina kahve ismarlayacakti hatirladiniz mi?
Aramizdaki en buyuk en genis yurekli abla oydu, hatirlarsaniz kocasini savunmak icin medeni hukuku bastan insaa etmisti.
Bu fakelerdeki bu kibarlık bu ponçiklik beni benden alıyor insanın fakesin diyesi de gelmiyor.Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.sanırım eşime bu genişliği ben verdim.konum fake sanılacak kadar abes geldi insanlara.çok üzgünüm.ona istemediğimi ve teklifi, yapılan saçmalığı açıklamasını amacını ne olduğunu soracağım.
Ben o donem burada yoktum henuz fakat hanimefendinin kocasini savundugu, ne hakarettir ne hakaret degildir diye actigi tablolu bir basliga denk gelmistim.Yok o öyle değildi, o konudaki kadın kocasına gidip kahve içmesine izin vermedi. Buraya konu açmasındaki sebep de izin vermemesine onay almaktı "Yani böyle bir teklif iyi niyetle yorumlanamaz değil mi?" gibisinden. Çünkü kocası "bunda bir şey yok ki sosyalleşiyordum sadece" demişti. Buradaki bazı üyeler de "vay adam kadını taciz etmiş dedi. Oysa kadın evli olup olmadığını bile bilmediği adama telefonunu vermiş, kahve teklifini de kabul etmiş, etmeyebilirdi. Bazı üyeler de "buna sosyalleşmek mi diyorsun?" dediler kadınla dalga geçtiler Hayır kadın öyle demiyordu. İngilizce öğretmeni kocası sosyal biri olduğundan örneğin çocuk değil, ergen değil yetişkin yaşta kadın erkek öğrencileriyle kahve içiyordu. Konu sahibesi kadın da salak gibi bu örneği verip "bu aynı şey değil "dedi. Bu da yanlış anlaşıldı ve bu sefer de adam öğrencileri taciz ediyor dendi. Kadın "doğru düşünüyorsun bu iyi niyetle yorumlanamaz "cevabını beklerken konu nerelere geldi. Kadın yahu benim kocam kimseyi taciz etmedi diye anlatmaya çalıştı. Bu sefer kocasını savunuyor oldu, sonunda kadın çıldırdı pro üyeliğini iptal etti.
Buradaki konuya dönecek olursak. Konusahibi eşiniz sizi çok fena manipüle etmiş. Tüm saflığım ve iyi niyetimle yorumlamaya çalışayım, diyelim ki ortada kötü niyet yok. İşyerindeki kadın ya eşinizin evli olduğunu bilmiyor ya da bir dangalaklık etti sizi de davet etmeyi akıl edemedi. Bu durumda eşiniz madem kadına üzülüyor onu da kırmak istemiyor sizi de takacaktı koluna gidecektiniz kadınla buluşacaktınız sinemada, sonra da beraber bir dondurma vs yiyecektiniz ya da kahve içecektiniz, onlar da işle ilgili ne dertleşeceklerse dertleşeceklerdi sonra kadını evine bırakıp eşinizle birlikte dönecektiniz eve. Hadi eşiniz de dangalak bunu akıl edemedi. Siz demişsiniz ben de geleyim diye. Eşiniz gelme seni davet etmedi demiş. Bu olmaz. Bu daha fazla iyi niyetle yorumlanamaz.
Basit aslında. Üye oluyorlar ve çok sansayonel bir konu açıyorlar, millet birbirine giriyor. Konu uzuyor sayfalarca yorum yapılıyor. Açtıkları konular da genelde kadınları sinirden hoplatacak konular oluyor. Benim aklıma başka şeyler de geliyor. Belki de para karşılığı konu açıyorlar. Herkes üye, herkese bildirim gidiyor, böyle konular olunca millet delleniyor ve yorum üstüne yorum yazıyor. Kaç üye konuya girmiş belki de bundan para kazanılıyordur. Sonuçta bu platform çok reklam alıyor.Ben o donem burada yoktum henuz fakat hanimefendinin kocasini savundugu, ne hakarettir ne hakaret degildir diye actigi tablolu bir basliga denk gelmistim.
O baslikta canhıraş savundugu icin konuyu sizin anlattığınız gibi anlamamisim demekki...
Su anki konu sahibide fakemis sanirim 2gun oncede kaynanaya karsi zafer kazanan vardi o da fakemis, benim fake uyeleri anlayan sensorlerim hic iyi çalışmıyor![]()
Ay ben iste hic bakmiyorum, yeni mi uye olmus, eski mi, konulari nelermis, ha bazen dikkatimi cekerse eski konu kurcaliyorum ama hic oyle uyelik baslangicina falan bakmiyorum.Basit aslında. Üye oluyorlar ve çok sansayonel bir konu açıyorlar, millet birbirine giriyor. Konu uzuyor sayfalarca yorum yapılıyor. Açtıkları konular da genelde kadınları sinirden hoplatacak konular oluyor. Benim aklıma başka şeyler de geliyor. Belki de para karşılığı konu açıyorlar. Herkes üye, herkese bildirim gidiyor, böyle konular olunca millet delleniyor ve yorum üstüne yorum yazıyor. Kaç üye konuya girmiş belki de bundan para kazanılıyordur. Sonuçta bu platform çok reklam alıyor.
Ne münasebet ya, madem gidilecek siz de gideceksiniz.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Direk onun konusuna baktım zaten de kapanmış konu acaba ne yapıyor şimdiMahinur kulakların çınlasın![]()