Eşime yapılan sinema teklifi.

Gittiler arkadaşlar yani ben gitmelerini istedim.ne olacağını görmek , davranışlarını gözlemek için.sonradan sıkıştırdım ve o da döküldü baya kadında şansını denemiş.her şeyi anlattı.ve ben boşanmaya karar verdim.
Ne anlattı?

Gittiler arkadaşlar yani ben gitmelerini istedim.ne olacağını görmek , davranışlarını gözlemek için.sonradan sıkıştırdım ve o da döküldü baya kadında şansını denemiş.her şeyi anlattı.ve ben boşanmaya karar verdim.
mi acaba ? 😅 ALLAH ALLAH DAHA NELER

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Koskoca bi NE MÜNASEBET diyorum. Bunu teklif bile edemez bide küsüp trip atıyor esinde affetsin diye gideyim diyor? Ay bana biseyler oluyor mağarama döneyim en iyisi

Kadının ona olan ilgisinin farkında olduğunu ve bu ilginin hoşuna gittiğini söyledi.
Aslında başta gitmelerine ses etmemenize karşıydım ama iyi olmuş. En azında eşiniz olacak insan müsveddesinin erkenden tavrını görmüş oldunuz. Bilmiyorum şu an nasılsınız , belki çok kötü değilsiniz belki de dibe vurdunuz ama ordan yükselip sadece önünüze bakın. Umarım hayat karşınıza incindiğiniz yerden onarılacak, çiçekler açtıracak insanlar çıkarır.

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
o karının saçının başı yolarım eşiminde bir güzel neyse çok sinirlendim okurken

Neden gizli gizli yapmadı da öyle göze sokar şekilde gayet aranıyor olduğunu belli eder gibi yaptı bunu acaba?
Baş başa bir kadınla sinemaya gitmek istemesi olumsuz cevap alınca trip atması sonra sinemaya gidip siz sıkıştırınca niyetini filan söylemesi.Kocanız kuş akıllı mı ne anlamadım, nasıl bir yapısı olduğunu.
Cidden ne yapmışlar????
Eğer konu fake değilse ,gerçekten konu sahibinin eşinin beyni yok.Adam ilk hareketinde bariz seni aldatacam demiş.

Aslında başta gitmelerine ses etmemenize karşıydım ama iyi olmuş. En azında eşiniz olacak insan müsveddesinin erkenden tavrını görmüş oldunuz. Bilmiyorum şu an nasılsınız , belki çok kötü değilsiniz belki de dibe vurdunuz ama ordan yükselip sadece önünüze bakın. Umarım hayat karşınıza incindiğiniz yerden onarılacak, çiçekler açtıracak insanlar çıkarır.
Hayır gidemezsin deyip izin vermemiş olsaydım kendimi biliyorum yumuşardım ona karşı.gitmek istediği ve ikna etmrk için söyledikklerinden ben zaten gözden çıkarmırmıştım onu anladım.ama şimdi gitti ve bunu bana yaşattı yapabileceklerini göze alabildiği şeyleri görünce sıkıştırdım ve o da döküldü zaten.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Şakamısınız ? Eşinin gönlü olucak başka kadın rahat rahat eşinle takılacak ve sen tamam diyeceksin? Tabiki hayır diyeceksin gerekirse bu iş abartıya kaçarsa sen konuşacaksin o kadınla hoş senin adam da pek meyilli ozaman bende iş yerinden erkek arkadaşla sinemaya gidiyorum de kocana bakalım kabul edecek mi ederse mayasında var demektir yazıklar olsun.

Back
X