- 2 Kasım 2023
- 3.116
- 5.768
- 78
- 31
O nasıl işyeri yahu. Sınamaya gidilen falan. Evli adamla ne saçma. Dünyanın heryerinde saçma gelecek bir teklif bu. Eşinizi siz bir normal ayarlara döndürün ağır sacmalıyorYok zaten ilk seferinde istemedim sen yüz vermişsin dedim eşine.surat astım belli ettim gayet de.ama işyerinde huzursuzluk oluyor sen onu yanlış anladın,kötü bir duruma düştüğünü düşünüyor gibi gibi şeyler söyleyince kendimi anlayışsız, kocasını çok kıskanan biri durumuna düşürmek istemedim galiba.
pekiKesinlike zaten bu teklifle gelmesi çok bozdu beni.bide aralarını açtım diye kötü niyetli ben oldum.
Bekar bir adam olsa tamam diyecem ama evli bu adam. Kadın bildiğina arsız.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Saçmalasın adamın aklını alırım. Kadın eşine baya yürüyor. Bu durum eşinin hoşuna gidiyor belli. Asla ama asla gidemez teklif gelse dahi anında ret etmeliydi.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Sanki ben geri kafalıymışım gibi hissettim.insan iş arkadaşıyla sinemaya gidebilir hemen altında bişey aramıyım dedim.
Konu gercek mi? Ne demek basbasa sinema teklifi, ne demek esimde gitmek istiyor falanMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Siccin 8 gösterimden kalkmış zaten hala yazıyor bacılarYorumlarda şimdi gördüm siccin 8 e gideceklermiş.
Sıcakta hiç çekilmiyor komikte değil. Kendinize başka uğraş bulun
Belki şirinlere gitmişlerdir. eşi iyi bir çocuk olursa şirinleri görecektir. Aklımızla alay ediyorlar yeminle.Siccin 8 gösterimden kalkmış zaten hala yazıyor bacılar
Hadi ya kim ödüyor parayı, site mi ödüyor? Böyle bir sektör mü varmış? E bana da versinler o zaman, bende ne konular var yazsam var ya çalkalanır burasıBasit aslında. Üye oluyorlar ve çok sansayonel bir konu açıyorlar, millet birbirine giriyor. Konu uzuyor sayfalarca yorum yapılıyor. Açtıkları konular da genelde kadınları sinirden hoplatacak konular oluyor. Benim aklıma başka şeyler de geliyor. Belki de para karşılığı konu açıyorlar. Herkes üye, herkese bildirim gidiyor, böyle konular olunca millet delleniyor ve yorum üstüne yorum yazıyor. Kaç üye konuya girmiş belki de bundan para kazanılıyordur. Sonuçta bu platform çok reklam alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?